Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

dark_ side - do 200-300zl sie bawie, wiecej nie, bo to kafeteria = nikt nikogo nie zna :) Oczywiscie to nie przeszkadza w tym, zebyscie na takie zabawy wykladaly kwoty rzedu 20 000zl - 30 000zl :)

Gość Izabellaa0000
Jestem tego samego zdania co Ty :) ,hmm a Ciebie nie zżera ciekawość względem mnie ? :P liczyłam na jakieś, pytanie - a tu nic :)

Gość mhm mhm
nie pomyliłam topików, czujesz się wystarczająco dziany, żeby zabawiać się kosztem jakiejś nastolatki, gdyż "cierpisz na nadmiar pieniędzy", ale oferujesz jej za to... 40zł! :D mało tego, mógł to być element gry... tylko dlaczego na koniec, skoro zaspokoiła Twoją ciepawość, a Ty nadal "cierpisz na nadmiar pieniędzy", nie przelejesz jej 100, 200, 1000zł? Tylko... 66? :D no błagam Cię... :D

Gość mhm mhm
Izabellaa0000 a co ma go zżerać, poza testosteronem, widać przecież, że jesteś zwykłą szlaufiarą, która marzy o wyrwaniu się z marnego życia, jakie ją czeka, szukając sobie trampoliny w postaci faceta. Współczuję domu rodzinnego, tego, że ojciec nie był dla Ciebie wystarczająco silnym oparciem, a matka była słaba i głupia. Przykro mi też, że jest tak coraz częściej. Nie oczekuj więc pytań. "Powiedz mi, co zrobisz za dżinsy, a powiem Ci, kim jesteś."

Izabellaa0000 - to mozna czynic w bardziej zacisznym miejscu :) mhm mhm - tyle byla warta jej gra :) 66,66! - zapomnialas o groszach, zawsze mozesz przelac jej 133,34, zeby to bylo 200zl, moge Tobie podac jej maila bys sie z nia skontaktowala w celu uzyskania danych potrzebnych do przelewu :) Na nadmiar troche cierpie - zgodnie z moim planem finansowym na ten rok moge jeszcze wydac na cokolwiek 5000zl - oczywiscie dla Ciebie to pewnie zadna kwota :) - dlatego napisalem o pomyleniu topikow, bo jak dla mnie jest wystarczajaca - do konca tego roku :) Naprawde daruj sobie takich zlosliwych komentarzy = szkoda naszych oczu.

mhm mhm - a z jakiej rodziny Ty pochodzisz, by w taki sposob wyrazac sie o innej istocie? Coz to za wartosci zostaly Tobie wpojone? Nic, tylko gratulowac :(

Ale kretyn! :D Faktycznie super zabawa....uśmiałam się po pachy. :D Twoje poczucie humoru sięga dna. 'Potnij spodnie...zagramy w grę ile jesteś w stanie zrobić' - naoglądałeś się PIŁY czy co? :D

Żenujące jest to w jaki sposób pomagasz. Można dyskretnie. Dobrze, że nie grasz ze mną w gry psychologiczne, przegrałbyś wszystko 🖐️

DEILIIILI - ciesze sie, ze pozytywnie wplynalem na Twoj humor :) A moje IQ jest o 85% wyzsze niz Twoje, zatem nastepnym razem nie folguj tak z ocena innych. Jesli checsz dac upust swoim emocjom - wyjdz na dwor i krzycz.

Gość mhm mhm
5 tysięcy to kwota wystarczająca do życia w Warszawie, bez większych szaleństw, tymczasem ja nie zrobię nikomu żadnego przelewu i nie ma znaczenia, czy 5tys to dla mnie duże, czy małe pieniądze: nie zrobię, gdyż uważam, że słabe jednostki powinny umrzeć i nie zaśmiecać ziemi, a silne poradzą sobie bez mojego wsparcia finansowego. Należy dać im możliwości, nie kasę z pseudopsychologicznych gierek. Czego się dowiedziałeś za te 66,66zł? Że jakaś nastolatka jest w stanie pociąć dżinsy za 40zł? Nie wiedziałeś tego wcześniej? Nie domyślałeś się, że istnieją tacy ludzie? Powiem więcj - istnieją tacy, którzy przypalą się za to papierosem. Szukaj, może znajdziesz ;)

Gość Izabellaa0000
mhm mhm - nie masz pojęcia kim jestem, co robię, z jakiej jestem rodziny. Więc może swoje opinie zachowaj dla siebie bo mnie one nie interesują. Jestem anonimową osobą tutaj on też, mogę pisać co mi się podoba.. zresztą co Cie to obchodzi ??????

Gość mhm mhm
DEILIIILI też momentalnie stanęła mi przed oczami Piła :D a co do IQ: nie więcej, niż 120. A i to, zdaje mi się, mocno zawyżone...

Izabellaa0000 - dlatego tez preferuje anonimowosc :) A jak ktos sie bardzo interesuje kims innym i na dodatek negatywnie do tego podchodzi - to juz kompletnie nie warto dyskutowac, bo to musi byc jadowita osoba (problematyczna) = szkoda sobie psuc humor. Z drugiej strony - czasami ludzie sa na siebie zli - i to nie jest ich wina :) Zmykam spac, dobranoc.

'czego się dowiedziałeś za te 66,66zł? Że jakaś nastolatka jest w stanie pociąć dżinsy za 40zł? Nie wiedziałeś tego wcześniej? Nie domyślałeś się, że istnieją tacy ludzie? ' -bardzo trafna uwaga :D Piszesz,że masz wyższe IQ? Chyba kpisz,bo inteligentny człowiek nie robi zdjęć z wyciągami z kont i nie wrzuca ich na babskim forum :D Co za świr.

mhm mhm - myslalem, ze sobie dasz wiecej, no coz - ale przeciez najlepiej znasz sama siebie :)

Gość mhm mhm
Izka, ja też jestem tu anonimową osobą, korespondujecie publicznie - mogę komentować i pisać, co mi się podoba. A co cię obchodzi co mnie obchodzi? :D I mam pojęcie z jakiej rodziny jesteś, z jakiego środowiska, możesz zaprzeczyć na kafe, ale przed sobą nie zaprzeczysz. Pozdro! 🖐️

DEILIIILI - chyba nie masz zielonego pojecia co tj. inteligencja = moj typ byl celny :)

Gość Izabellaa0000
Dobrze, dobranoc. Do kiedyś? :)

Gość Izabellaa0000
tak w "dupie byłaś gówno widziałaś" :) pa

Izabellaa0000 - pewnie spotkamy sie przy stoisku z butami - oczywisce jak zbocze w strone damskiego ;)

Nie stać Cię na moje kasztany, ani finansowo, ani emocjonalnie dobranoc ps. autorko będzie mi bardzo miło jeśli zechcesz napisać do mnie maila (jest w profilu)

Gość mhm mhm
ja mam pojęcie i utrzymuję: masz nie więcej, niż 120 :) co niby daje Ci miejsce powyżej średniej, ale czy być na 4 miejscu, gdy startowało 20 zawodników, to wynik satysfakcjonujący, czy nie?

Celna to jest moja uwaga na temat twojej osoby :) Normalny człowiek nie robi takich rzeczy jak ty :) żałosny jesteś koniec i kropka :)

Gość Izabellaa0000
może kiedyś :)

Gość mhm mhm
DEILIIILI, ale wiesz, on się na za "odrobinkę szalonego", taki jest oryginalny, hipsterski prawie że... robi coś wyjątkowego, niewielu ludzi zdobyłoby się przecież na "igranie z ludzką psychiką"... ...za 66,66zł! hahaha :D

mhm mhm - naprawde daruj sobie takie komentarze, bo nie swiadcza dobrze o Tobie. Znam funkcjonowanie psychiki ludzkiej i ludzkie zachowania, szczegolnie te pierwotne. Sposob, w jaki tutaj obrazalas innych ludzi (jezyk) nie pozostawia innego wniosku niz taki, iz nie nalezy z Toba sie wiecej komunikowac. Poza tym jak mozesz pisac o kims, kogo zupelnie nie znasz = nie masz zielonego pojecia kim jest, w jaki sposob funkcjonuje. Ja pisalem o IQ DEILIIILI wzorujac sie na "Ale kretyn! Faktycznie super zabawa....uśmiałam się po pachy. Twoje poczucie humoru sięga dna." 1. ocena kogos, kogo sie kompletnie nie zna 2. "uśmiałam się po pachy. Twoje poczucie humoru sięga dna" - nieumiejetnosc kojarzenia faktow 3. znajomosc wlasnego IQ

Gość mhm mhm
idę spać. Tylko najpierw zrobię sobie jeszcze screena mojego konta bankowego z oprocentowaniem 3,5. A tak! Bo lubię! Hahaha :D

mhm mhm - ja przynajmniej robie to w jakims celu, no, ale skoro lubisz patrzec na te swoje miliony i sprawiaja, ze grzecznie zasypiasz ... to dlaczego by tego nie robic? :) Kazdy ma swoje zachcianki.