Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

"uśmiałam się po pachy. Twoje poczucie humoru sięga dna" - nieumiejetnosc kojarzenia faktow -nie używaj słów,których znaczenia nie rozumiesz :D gdzie tutaj jest nieumiejętność kojarzenia faktów? he? chciałeś wyjść na mądrego a napisałeś totalną bzdurę. Moja rada- nie pogrążaj się :D

Gość Izabellaa0000
:)

Gość mhm mhm
gościu! U made my day! hehe :D paa! 🌼

"uśmiałam się po pachy. Twoje poczucie humoru sięga dna" - skoro sie usmialas to znaczy, ze humor byl przedni :) Sluchaj - naprawde sie nie pograzaj, bo jesli chodzi o analityczne myslenie to zagne Cie w kilku slowach. Jesli mozna wiedziec to ile zarabiasz miesiecznie? Jestes atrakcyjna osoba? Dlaczego nie lezysz obecnie obok meza i nie spisz? Odczuwalas milosc rodzicielska w dziecinstwie, wsparcie rodzicow? O czym najczesciej rozmawiasz z licznym gronem przyjaciolek?

Gość mhm mhm
P.S. Nie zasnę grzecznie, zasnę po ekstra seksie z moim partnerem. Myślę, że... może po wszystkim kupię mu buty za nadwyżkę pieniędzy na moim koncie 3,5%? Tak w ramach gierki psychologicznej! Haha :D i już mnie tu nie ma... :D

'Sluchaj - naprawde sie nie pograzaj, bo jesli chodzi o analityczne myslenie to zagne Cie w kilku slowach.' -jak na razie to nie udało ci się zagiąć mnie w ani jednym :D

mhm mhm = myslisz, ze naprawde Nas to obchodzi? :) I dlaczego wspominasz o ekstra seksie - czyzby to bylo jakies wielkie wydarzenie? :)

Gość mhm mhm
hehehe, nie, jednak zostanę, póki zaginasz psychologicznie :D

Gość mhm mhm
no pewnie, wielkie wydarzenie poruszające się w małym wydarzeniu :D

Gość mhm mhm
mnie zagnij jeszcze, błagam! :D

mhm mhm - to ja sobie pojde, zeby partner sie nie zaczekal na smierc :) Dziekuje Wam serdecznie - normalnie czytajac tyle negatywnych wypowiedzi czlowiek sie gotuje w srodku - ot co, tak dziala - ale ja jestem niezmiernie spokojny :) = praca nad soba przynosci rezultaty. Jeszcze raz dzieki za obrazanie mojej osoby, zmykam, pa 🖐️

mhm mhm = myslisz, ze naprawde Nas to obchodzi? I dlaczego wspominasz o ekstra seksie - czyzby to bylo jakies wielkie wydarzenie? -a ja się cieszę jej szczęściem mimo,że jej nie znam :D

Gość mhm mhm
hahahaha, "praca nad sobą przynosi rezultaty", made my day x2 :D :D :D

A czego oczekujesz? że będą cię chwalić skoro prymitywnie się zachowujesz i robisz z siebie błazna? :D Masz rację, idź spać. To pewnie w życiu wychodzi ci najlepiej. Może jutro nakręcisz kolejną część PIŁY :D

Gość mhm mhm
PIŁA rulez! :D :D :D DEILIIILI, piąteczka! 🖐️

'praca nad sobą przynosi rezultaty' -tylko nie nabaw się zespołu cieśni nadgarstka. Praca przy łopacie robi swoje :D

Gość good fellas.
Rodzinne ogrody działkowe, jako stały, niezbędny i ważny element infrastruktury miast i gmin, powinny być uwzględniane w procesie ich rozwoju.Spełniając pozytywną rolę w urbanistyce i ekosystemie miast i gmin, rodzinne ogrody działkowe stanowią tereny zielone w rozumieniu innych ustaw, których funkcja polega w szczególności na przywracaniu społeczności i przyrodzie terenów zdegradowanych, ochronie środowiska przyrodniczego, kształtowaniu zdrowego otoczenia człowieka, pozytywnym wpływie na warunki ekologiczne w miastach, ochronie składników przyrody oraz poprawie warunków bytowych społeczności miejskich.Rodzinne ogrody działkowe są urządzeniami użyteczności publicznej, służącymi zaspokajaniu wypoczynkowych, rekreacyjnych i innych potrzeb socjalnych członków społeczności lokalnych poprzez zapewnienie im powszechnego dostępu do terenów rodzinnych ogrodów działkowych oraz działek dających możliwość prowadzenia upraw ogrodniczych na własne potrzeby, a także podniesienie standardów ekologicznych otoczenia. Rodzinne ogrody działkowe jako tereny zielone podlegają ochronie przewidzianej w przepisach o ochronie gruntów rolnych i leśnych, a także w przepisach dotyczących ochrony przyrody i ochrony środowiska. Rodzinnym ogrodem działkowym w rozumieniu ustawy jest wydzielony obszar gruntu będący we władaniu Polskiego Związku Działkowców, podzielony na tereny ogólne i działki oraz wyposażony w infrastrukturę niezbędną do jego prawidłowego funkcjonowania.

Gość raptor a ty jaki psychologiczn
ahahah Słuychaj go ściu tak od pierwszej strony poczytała i gdy zobaczyłam twoje wpisy zamurowało mnie pomyślałam on normalny to nie jest ale wpisy z ostatnich stron z twoimi wypowiedziami normalnie mnie powaliły i zniesmaczyły.Jaki z ciebie marny człowiek ze jara cie bawienie sie czyims kosztem ,robienie z siebie bogacza,psychologa ...Samo zdjęcie ,ze stopki duzo o tobie mowi, samo chwalenie sie kasa i przedstawianie się w świetle bogatego, mądrego do tego w kwiecie wieku i kondycji wskazuje na zanizoną samoakceptacje, i dzialania mające na celu podwyższenie swojego ego ,zbudowanie portretu osoby jaką sie chce być(jaki e wrazenie na innych robic) Sam fakty że chcesz imponowac pieniążkami jest bardzo prymitywny -znaffco prymitywnych zachowań ;) {cześć] ps Przepraszam za nieużywanie Pl. znaków ;D

za błędy też!

Nie wybaczam Tobie bledow! ;) To chyba logiczne, ze chce pokazac to co mam - wstawiajac fotki, taki jest cel fotek :) Samoakceptacji zanizonej nie mam - ot co - pokazuje aktywa w celu uwiarygodnienia. Smieszylo mnie tylko najezdzanie :) Pewnie i tak niczego nie maja, ale obrazac to potrafia - tylko nie wiem co to mialo na celu = bo w taki sposob nikt chyba wlasnej wartosci nie podnosci (obrazanie). W sumie tez obrazasz :o Pewnie, ze to jest prymitywne - tak jak niektore ludzkie zachowania :)

No widzisz moją krytyke twojej osoby traktujesz jako obrazanie... Nie nie obrazam wypowiadam się i podaje trafne wdług mnie argumenty z którymi ty sie oczywiscie nie musisz zgadzać.

Krytykowac to mozesz siebie, bo siebie znasz najbardziej. Trafne argumenty na podstawie 3 zdjec i topiku dla zabawy? Prosze Cie, oszczedz sobie wstydu. Ty odbierasz to jako cos prymitywnego, skorelowanego z brakiem samooakceptacji, ale prawda jest pewnie taka, ze o takiej nadwyzce tylko pewnie marzysz i nie masz pojecia jak to jest miec nadmiar srodkow pienieznych i wiedziec, ze ciagle ich bedzie przybywac = moge Cie zapewnic, ze wowczas czlowiek nie czyniac z pieniadza swojego celu, traktuje go jako srodek do roznego rodzaju czynow :) Zatem jak mozesz oceniac cos / kogos, skoro nigdy takiego czegos nie doswiadczylas? A czy prymitywne, czy nie? Jak juz wspomnialem - pewnie tak, ludzie zabawiaja sie na rozne sposoby - ja doskonale wiem, dlaczego zabawiam sie w taki :) P.S. Spojrz na mnie, na moje konto, na moja skladnie "zdaniowa", lekkosc zabawy "piorem" i pomysl logicznie - czym ja moge zanizac swoja samoakceptacje :) Po prostu wygralem zycie :classic_cool: - oczywiscie zycze tego samego, a jednym z czynnikow, ktory to ukaze bedzie brak obrazania innych, bo jesli czlowiek jest szczesliwy ze soba to nie ma najmniejszego powodu by przelewac swoje frustracje na innych, bo ich po prostu w nim nie ma :) P.S.II Obrazajacym pomaranczkom juz nie odpisuje, bo to i tak jak grochem o sciane, jesli ktos jest skazony jadem - to bedzie tylko infekowal.

Zajrzałam zobaczyć w jakim kierunku podąża dyskusja. Mam tylko jedną refleksję i to nie na temat! Mianowicie, nie sądzę, by rodzinne ogrody działkowe, były aż tak ważnym elementem infrastruktury miast i gmin jak sugerować może reguła przytoczona przez good fellas. ;)

Spojrz na mnie, na moje konto, na moja skladnie "zdaniowa", lekkosc zabawy "piorem" i pomysl logicznie - czym ja moge zanizac swoja samoakceptacje - jesteś chory a chorych ludzi powinno się leczyć. Zalecam wizytę u Psychiatry...powinien ci pomóc. Ty nie piszesz mądrze, nie piszesz nawet z sensem. Czemu miało służyć to wstawianie zdjęć z wyciągiem z konta bankowego? żaden normalny człowiek nie robi takich rzeczy :) Każdy Ci pisze,że jesteś pusty, prymitywny, głupi, beznadziejny...a ty dalej swoje i uważasz się za kogoś 'wyjątkowego'. Wyjątkowy to ty jesteś,ale inaczej :)

Gość mhm mhm
hahaha, to trwa :D

DEILIIILI - naprawde, nie bede sie znizal do Twojego poziomu. Jak czlowiek inteligentny moglby napisac o kims, ze jest "pusty, prymitywny, głupi, beznadziejny"? Gdzie poszanowanie godnosci drugiego czlowieka? - co wiecej, swojej godnosci, bo piszac w ten sposob nie obrazasz mnie - bo mnie i tak w ogole nie znasz i nie masz zielonego pojecia jaki jestem, zatem tylko abstrahujesz ... tylko obrazasz siebie, poslugujac sie takim slownictwem dajesz swiadectwo wlasnej osobie :( - niestety nie jest ono pozytywne. Naprawde myslisz, ze z Toba jest wszystko OK, jesli takie slowa cisna sie Tobie na palce? Czy osoba, ktora jest sympatyczna uzywa takich slow? Kto najczesciej obraza i wyzywa innych? Na mnie nie robia wrazenia takie epitety - bo doskonale wiem kto je stosuje, zatem sila ich razenia jest mniejsza niz 0. Szkoda tylko, ze nie zastanowisz sie dwa razy nad soba ... zanim ich uzyjesz. A po ich napisaniu i np. przeczytaniu wlasnej wiadomosc w ogole nie jest Tobie wstyd? - ot co, piszesz w ten sposob i jestes z siebie zadowolona? @ dark_ side - a cos wiecej o swoim osadzie - toz to bardzo ciekawe ;)