Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskaaaaaa

moze komus sie spodobaja... ?

Polecane posty

mhm - pracuje nad tym, jest dobrze, ale nie jest jeszcze tak, jak byc powinno - wiem, odkrywam sie i pewnie zostanie to wykorzystane przeciwko mnie :) A jak z Twoim poziomem zadowolenia z zycia? W skali 0 - 100? :)

89, ale u mnie jest tak, ze "wszystko albo nic" :o - zatem z upragnieniem wygladam setki ;) E, to gorujesz nade mna ;)

Gość u mnie dzis standard
zauwazyliscie ile autorka zrobila zakupow i za jaka cene w ostatnim czasie? dziwne:O

Gość Ja też w potrzebie
No tak to tłumaczy dlaczego nie opisała na maila gdzie proponowałam ciuchy grats kuźwa sweterk za 60 zł na to ja bylo stac... eh juz nigdy nikomu nie zaoferuje pomocy.... choc ta zabawa z cieciem i tak była nie feer no ale skoro zalezało jej tylko na kasie.... to niech sobie tnie co chce...

Gość jakis czarny tu mam
autorko napisz co potrzebujesz i jakie masz wymiary ja mam duuuuzo rzeczy zrobie zdjecia tego co mi nie potrzebne i wysle Tobie-nic na sile jak ci sie nnie bedzie podobalo to oki:) ciuchy mam nie zniszczone tylko czy wymiary beda pasowaly

Gość jakis czarny tu mam
raptore ile masz lat?

mhm - scisle tajne :) = moze byc wykorzystane przeciwko mnie ;) Pedze, dzieki za obrazanie i wspolne w tym topiku przebywanie, pa.

Gość Ja też w potrzebie
Nie odpisze ja juz wczoraj wyslałam jej maila zta propozycja spojrz co kupowała na torebki ja bylo stac i sweterki a na kurtke juz nie:( o ja naiwna... szkoda ze wczoraj nie zajrzała na jej konto

Gość jakis czarny tu mam
aha oki podaruje komus innemu-szkoda mi wyrzucic a niestety w szafie sie nie miesci:O

ja nie obrażałam, wyraziłam moje zdanie, epitetów pod Twoim adresem nie było :)

Gość Ja też w potrzebie
Ja tez nie obrażałam: tylko podpuszczałam ) ale naprawde było mi żal dziewczyny choc teraz widze ze niepotrzebnie. Tez mi sie ciuchy w szafie nie mieszcza na brak kasy nie narzkam wiec chciała pomoc ale nadal twierdze zabawa i tak byla glupia.... narka:)

mhm - mozliwe, to przepraszam, wybacz nieprawidlowe oskarzenia :) Jesli chcesz mnie pozwac do sadu ... to nie ma sprawy.

Gość jakis czarny tu mam
raptore pytalam ile masz lat ale poewnie nie zauwazyles

jakis czarny tu mam - wszystko widze ;) - ale to topik dla zabawy, nie personalizacyjny - to miedzy 25 - 35. mhm mhm - zatem wypada zapytac o inne :)

@Ja też w potrzebie - dlatego właśnie bez sensu jest pomaganie ludziom spotkanym w internecie, czy wyciągających rękę na ulicy. Po pierwsze, nie wiesz kto to, po drugie, nic taka pomoc nie da, poza doraźnym zaspokojeniem potrzeby. Sytuacji człowieka i tak nie zmieni.

Gość raptore prymitywny
człowieku(możesz sobie wziąść to jako obrazę,co bardziej mnie utwierdzi w twej prymitywności) napiszę tylko tyle że po twych wypowiedziach utwierdziłeś mnie w swojej zaniżonej samoocenie,prymitywiźmie,i tak naprawdę nieszczęściu.Nię będe sie wypowiadać na temat moich zarobków ale powiem ci jedno-mnie wystarczają na moje potzrzeby ,myśle że gdybym miała do wyboru miec dużo(ale tak naprawdę ,nie jak ty) i być mniej szcześliwa niż teraz ,to zrezygnowałabym.Jest takie powiedzenie które idealnie sprawdza się w twoim przypadku .. :D Mogłabym jeszcze wiele napisać ale w sumie po co..szkoda moich słów na ciebie i bądź tak miły dla siebie i nie odpisuj nie pogrążaj się więcej człowieku.Pozdrawiam współczująco serio ,pa

Gość raptore prymitywny
spoko ;)

Gość jakis czarny tu mam
pytam z ciekawosci:)zajrzalam na te 2 konta i mam podobnie wiek tez podobny odkladam z wlasnej pracy-w sensie,ze nic nie dostalam od nikogo pracuje w Pl:)ale nie mam tez jakiegos stanowiska

raptore prymitywny - naprawde nie mam juz sily komentowac takich wyrafinowanych domyslow :) Pewnie pracujesz w CBA, CBS albo BOK. @ mhm - Norwegiofilia? - jesli nie, to prosze - tlumacz sie.