Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_narzeczona

Co sądzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość młoda_narzeczona
wolalabym taka z lekkimi drapowaniami na dole

Gość młoda_narzeczona
ta ostatnia musze przyznac jest sliczna, ale gdyby nie miala tego trenu...no i jednak wolalabym te drapowania.

Gość Heheh
Za długa i odkryte ramiona do Kościoła do mnie nie przemawiają

Gość młoda_narzeczona
do kosciola oczywiscie jeszcze jakies bolerko trzeba zalozyc :)

Gość Heheh
A dlaczego wszystkie panny chcą długie? Krótka ładnie wygląda, czasy królowych Bon już mijają, długie to ani koło tego stanąć ani w tym siąść jak człowiek nie można

Gość młoda_narzeczona
dziękuję :)

Gość młoda_narzeczona
ta mi sie nie podoba

Gość nowoczesna technologia
do młodej narzeczonej Nie bierz sukni z drapowaniami!!! To jest okropne i nie modne!! Wygląda paskudnie, więc ja Ci radzę żebyś jednak odpuciła te drapowania!!! A co do Pani która mówiła żeb y krótką suknię wybrac. Owszem krótkie suknie są ładne ale do tego trzeba mieć super zgrabne długie nogi. Więc nie każdej PM będzie taka suknia pasowała. w dodatku w naszym kraju jest sporo niskich dziewczyn, a dłuda suknia dodaje kilka cm.

Gość alksadl
ale kto powiedział, że do krótkiej trzeba mieć zgrabne nogi? Długość tuż za kolano sprawia, że każda noga wygląda ładnie.

Gość szpilki__
może i macie racje z tymi drapowaniami, chociaz nie ukrywam, ze suknia w moim linku bardzo mi sie podoba. Krótka suknia w moim przypadku nie wchodzi w grę.

ok. a jak kupie sobie tak sukienke przez neta a się okaże ze mi nie odpowiada , to mogę ją oddać? chodzi konkretnie o suknie na stronie www.gogogu.pl

Gość lantia
No chyba powinno być gdzieś wyszczególnione. Najlepiej tam się zapytaj.Przeważnie jest taka możliwość. w niektórych miejscach na przykład tu http://www.suknie.net/ możesz dopasować rozmiar a nawet zmienić kolor.

ta Gosia Byrowska to ma taki gust, że masakra...... :-0 własnie te suknie, do których linki podała wygladaja jak pościel.

młoda_narzeczona - ta twoja ostatnia jest bardzo niezła.. :) każdy ma inny gust i kazdemu się inny fason podoba.. mi np bardzo bardzo podobaja sie hiszpanki :D