Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

a wagą się nie przejmuj, bo 1,5 kg w 3 dni to i tak dużo :) ja mam podobny spadek wagi, a przecież jestem grubsza od Ciebie ;P

tralala dziekue :* jestes kochana :) musimy byc poprostu cierpliwe :) a ja to w goradcej wodzie kapana ;D hehehe :) marze zeby stracic te 16 kg do swiat :) myslicien ze to realne?? :)

A ja nie dość, że delikatny cellulit to do tego rozstępy, ale na szczęście nie są aż tak bardzo widoczne. Trzeba się dobrze przyjrzeć żeby je zauważyć :) Na to co jest te wszystkie balsamy itp na pewno nie pomogą, ale stosuję je żeby uniknąć kolejnych niespodzianek :) Moja kumpela schudła w szybkim czasie (chyba 5 miesięcy) 30 kg i w ubraniu wygląda super, ale jak mi pokazała swój brzuch to aż mi się niedobrze zrobiło ;/ bo się niczym nie smarowała, ani nawet nie ćwiczyła ;/

Pewnie, że realne :) Tylko nie możemy się poddawać :) Zobaczycie, do świąt uda nam się wszystkim schudnąć tyle ile chcemy :D

o matko przestraszylas mnie... naszczescie cwiczymy... moje cialo po tym tyciu chudnieciu jest w kiepskim stanie... chyba czas zaczac sie smarowac moze wytrzymam jeszcze troche bez smarowania ;D jak ona to zrobila?? ;D ze tak schudla bez cwiczen??

Brała tabletki Adipex i prawie nic nie jadła ;/ Jadła średnio 1 suchą bułkę dziennie ;/ Przyznam się szczerze, że też kiedyś zakupiłam te tabletki, ale przestraszyłam się skutków ubocznych i po kilku dniach stosowania przerwałam...

Uda się nam :) udaaa i w święta pokażemy się w super ciuszkach tak obcisłych żeby duzo nie żreć hahaha ;D

Gość Marisa87
cześć dziewczyny! można się przyłączyć? muszę zrzucić ok 10/11kg. zacznę od jutra dokladnie. bo dzis czeka mnie jeszcze obiad u dziadkow. tzn generalnie to juz zacżelam bo cwiczę 3 X w tyg po ok1.5/2 godz ale wiadomo, ze samo cw nic nie da, dopoki nie dorzucę diety. podany przeze mnie cel 10kg jestwzględny, bo jesli uznam ze będę wyglądaladobrze przy innej wadze to będzie ok. chodzi mi glownie fitnessowe cialo. na chwilę obecna wazę 58.6. jestem niska bo mam 162 cm. kiedys wazylam ok 51 i wcale szczuplo nie wyglądalam- doszlam do tego tnac bardzo kcale, więc bylam przykladem "szczuplej osoby z duzym procentem tkanki tluszczowej"- bo nie mialam miesni a brzuch mi wisial. takze teraz mogę wazyc więcej, ale chcę dobrze wygladać. bo narazie mam beznadziejne wymiary. najgorszy brzuch, brak talii i uda. buziaki P.

eee to skoro ona jadla 1 bulke dziennie to my nie umrzemy na naszej diecie hahaha... :) dobra kochaniutkie spadam uczyc sie pozniej napisze :) buzki :)

Marisa 87 witaj jasne ze mozesz sie przylaczyc mamy bardzo fajne forum :) kazda odchudza sie inaczej ale kazda ma swoj cel wiec nawzajem sie wspieramy :) :)

Dziewczynki, jestem 3 dni do tyłu, ale chcę się dołączyć. Mój topik: ,,dieta na wesoło" kiedyś był wesoły, ale kobitki (i jeden facet) wygrały walkę z tłuszczem i kilosami i pożegnały się z topikiem. Samej o motywację trudno. Czy przyjmiecie w swoje szeregi wesołego Pumbę?

Witaj Marisa :) Och, jak ja Ci zazdroszczę takiej figury... Ale skoro się sobie nie podobasz to rozumiem :) Tylko pamiętaj, od jutra dieta ! ;P

Poprawiłam stopkę... Wejścia świąteczne z dobrą figurą to miłe wspomnienie, teraz...foczka! żeby nie rzec gorzej!

Wymiary Pumby- 71 kg wzrostu 176 cm. Chcę zrzucić 7 kilo i powrócić do gabarytów, w których się czułam dobrze. Wyglądam jak pączek w maśle, mimo, że moje wymiary nie są jakieś przesadzone. Uznałam, że waga kłamie. Czy znajdę tu jakichś towarzyszów niedoli, co również walczą z tłuszczem i z niedowierzaniem spoglądają na wagę, zagryzając wafelka czekoladowego?

Gość Marisa87
dzięuję za miłe przyjęcie(: odrazu widać, że u Was fajny klimat panuje i taka sympatyczna atmosfera. Karluna ;* thx. Tralala- nie podobam się sobie niestety. zwłaszcza, ze dawno tyle nie wazylam- zwykle trzymam ok 54. ale tu juz nie o wagę chodzi wlasnie- oduczam się myslenia obsesyjnego o wadze ale wlasnie o proporcje. odkad cwiczę na silownii jakos inne mam idealy- bardziej fitnessowe(: Chodzi mi glownie o to, zeby mi nie wisial brzuch. Bo mam niewielki biust a moj brzuch jest prawie, ze na rowni z biustem, do tego brak talii i to nieciekawie wygląda;/ jest ktoraś z Was na Dunkanie?

Aga, ważne, że idziemy w jednym kierunku. Myślę, że razem dam radę. Chociaż, gdyby tak zliczyć moje początki i przywoływanie do porządku... no ok, przyznam się, że po raz 7364957 rozpoczynam dietę. Wierzę w magię liczby 7364958. Teraz mi się musi udać! :D

Ja już sceptycznie do tego podchodzę, po wielu przejściach które nawiedziły mnie przez ostatnie półtora roku już się nie spinam. Na fałdę brzuszną dobrze robi elektrostymulacja, polecam ja odkryłam ostatnio fajne studio, i zaczęłam trochę eksperymentować... No i fajne są olejki geraniowe i cynamonowe- porawiają napięcie skóry...

czesc dziewczynki, moge sie dołączyc? chce zrzucic 15 kilo własnie waże 86,800 przy wzroście 173

Marisa87- jeśli 87 to rocznik (a nie wiek ":)) to jesteśmy równolatkami. Aga- a ta elektrostymulacja jest bolesna? I co oni robią, prądem po tłuszczyku jeżdżą? brrr Lecę po kaszę jęczmienną, bo na obiad krupnik i muszę się zbierać do pracy. Obiecuję, że nie będę dzisiaj klientem sklepiku szkolnego (bo w szkole pracuję), słowo dzika Pumby. Buziaki Robaki :)

Dzika Pumba, Miałam elektrostymulację, zapinają Ci w pasie i w udach paski, pod które umieszcza się elektrody i puszczany jest słaby prąd. Pobudza on głębsze warstwy tłuszczu a jednocześnie wzmacnia mięśnie poprzez stymulację... Nie boli, ujędrnia i odchudza - miałam efekty:) W ogóle trochę eksperymentowałam....

Pumba- tak jesteśmy równolatkami. 87 rocznik jestem(: Aga- może wypróbuję ta elektrostymulacje, ale poki co skupię się na cwiczeniach cardio(: buziaki. lecę na ten obiad. a o 17 mam silownię. dzis ma byc tam trener to go dokladnie podpytam o ćwiczenia, bo narazie poruszam tam się chaotycznie;*

GrubaKasia jasne, że możesz :) Widzę, że Ty już od dłuższego czasu na diecie :) Zjadłam dopiero przed chwilką śniadanko, a na nie 2 macy czosnkowe (tak któraś z Was ją zachwalała, że musiałam kupić i faktycznie dobra:)), 1 plasterek szynki z kurczaka, 2 duuuuże rzodkiewki :) A teraz robię sobie herbatkę zieloną i czerwoną bo jeszcze dzisiaj nie piłam.

dzik pumba witaj w naszym gronie :D ah tak jak ty wlasnie czujemy ze waga plata figle ;D Marisa mowilam ze fajny klimat :D aj ty to tu chudzinka posrod nas heheh :D Gruba kasia hej hej hejjj ja to chce minimum 16 do siat takze jedziesz z namiii jeeaa ;D Tralkala a ta mace to ja jadam :D na koniec dnia napsize co jadlam juz po obiadku jestem syta : !!! WIDZE FORUM TETNI ZYCIEM I TAK TZRYYMACCC !!!!!!!! ;D BUZKI

Jednak ta zielona herbata mi dużo bardziej smakuje niż czerwona... A no tętni tu życiem :D Zastanawiam się, czy nie zjeść sobie później na obiad małej miseczki chińszczyzny bo mam akurat na obiadek, a ją uwielbiam :D Pewnie się skuszę, ale za to nie zjem kolacji :) Zresztą w tym są warzywa i pierś z kurczaka, więc nie jest tak źle :)

Własnie wróciłam ze spacerku,ale tu nowych dziewczyn:P i bardzo dobrze:) MArisa,Gruba kasia,dzik pumba,aga aga witajcie:) własnie wpylam jabłko,a na wieczor kupiłam sobie czerwone winko,na moje bóle i trawienie równiez hehe

aga-aga ja mam w domu coś w stylu elektrostymulacji z tym że nie mam pasa tylko 4 takie małe kwadraciki i przyczepia je się sobie gdzie się chce :D Właśnie użyłam tego pierwszy raz i przyczepiłam sobie do brzuszka :) Od teraz będę tego używała codziennie :) Ten mój mały sprzęcik był zakupiony w celu zdrowotnym, ale przeczytałam, że pomaga także w odchudzaniu :)