Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może nie jestem normalny

Zakochałem się w młodszej o 30 lat kobiecie. Rozterka życia

Polecane posty

Gość u5uu55u
ja mam tak,ze moj partner najwazniejsze poglady ma miec takie jak ja...na życie,podobne wartości...a takich jest mało wiec nie wiem jakby to bylo spotkac 2 takich....nierealne :D

Gość eeeiiiii
jak mogło mieć znaczenie jak już od pierwszej chwili wiesz że to jest TO? nie wiedziałam co je i jakie ma poglądy. Nie miało to znaczenia, jakie by nie miał kochałbym go, chyba że byłby szowinistą albo mordercą. W naszych czasach95 % ludzi je mięso.

Gość eeeiiiii
Jak ktoś ma identyczną wrażliwość to zapewne ma bardzo podobne poglądy

Gość u5uu55u
najlepsze co moze byc to od poczatku wiedziec ze to jest TO a potem jeszcze utwierdzic sie bardziej w tym przekonaniu :D wiem,ale ja wlasnie tych z 5 % brałam pod uwagę :P w końcu ktoś musi na nich trafiać...podobnie jak z wiernoscią...pewnie też coś 90% zdradza kiedys mi mieso nie przeszkadzalo teraz jest inaczej..mogly byc klotnie o zwykle mięso..sprzeczność poglądow.. wegetarianin ma zapewne silniejszą wolę i własne zdanie skoro jest tym kim jest.Mniejsza szansa że zdradzi bo koledzy go namówili i bo przecież taka natura,nie wytrzymał.

Gość andziazszczanoiw
Czy chciałbyś mieć z tą kochanką dzieci? Czy wolałbyś niż z zoną? Czy w ogóle dzieci cię nie kręcą?

Gość u5uu55u
ahaa,no i Są debile co uważają że ktoś kto nie zdradza to nie mężczyzna ( i ktoś kto nie je mięsa też)

Gość eeeiiiii
to fakt że są silni. Ale czasem wydaje mi się że poświęciliby swoje zdrowie żeby tylko uratować ideę wegetarianizmu. Wegetarianie nie potrafią zaakceptować zła. A sama natura jest zła niekiedy. Zabija, traktuje żyjące istoty jak przedmioty bez uczuć. Zwierzęta się zjadają, nawet głupi gołąb to mięsożerca, nie lituje się nad robakami, chrząszczami. Kiedyś rozwścieczony byk chciał mnie staranować, nie miał litości. Zasadziłby mi roga w brzuch bez skrupułów

Gość eeeiiiii
he he jaki podszyw

Gość u5uu55u
Ja potrafie...sądze,ze to wszystko ma jakis sens.Wierze w reinkarnacje prawo karmy i takie tam ;) moze dlatego czujemy czasem ze ktos jest naszą bratnia duszą i już go znamy nawet jak jeszcze nie zamienilismy z nim słowa - bo go znamy z poprzednich wcieleń ;)

Gość u5uu55u
z czasem życia rozwija sie nasza swiadomosc i pokonujemy instynkty dążąc do duchowego rozwoju

Gość u5uu55u
a miesozerca moze sie odzywiac niezdrowiej niz wegetarianin i zachorowac tez moze ja nie sadze bym ryzykowala zdrowie a ci co palą to moze nie ryzykują...ale będą pierwsi do straszenia mnie ze zle sie odzywiam

Gość eeeiiiii
mnie tylko wkurza bezwzględność wobec zwierząt, hodowla, to zwykłe znęcanie i tyle.

Gość u5uu55uu
a ci co uprawiaja przygodny seks? to mogą HiVA złapać :P

Gość u5uu55uu
tępa ynteligentny podszywie :P

Gość u5uu55uu
no mnie tez wkurza.I to tez ludzie uważają za normalkę.. Komus sie coś nie podoba nie musi czytać 🖐️

Gość eeeiiiii
właśnie dlatego nie powinnaś sie nad nimi litować, niech się dupcą i ponoszą konsekwencje

Gość maliboo@
eee tam pochlebia ci, ze mloda dupa dala ci sie obmacywac i tyle Pewnie 80% dziadkow w Twoim wieku o tym marzy, ale nie moga tego zrealizowac.Tobie trafilo sie jak slepej kurze ziarnko, dziewczyna sie spila, puscily hamulce i pozwolila na pieszczoty podstarzalego napalenca, bleee Moze ma kompleks braku ojca, takie czesto daja sie uwiesc starszym mezczyznom. Jak wygladaja jej relacje z ojcem?

Gość do może nie jestem normalny
za kazdym kolejnym razem t3ż była pewnie najebana:)

a gówniara teraz zaczyna rok akademicki więc ma dużo innych zajęć niż myślenie o jakimś starym pierniku:D zejdź na ziemię:D

bo sory ale względem ciebie to jest dzieciak

a i tak samo daleko jej do miana kobiety jak tobie do młodzieniaszka:D

Jak sam napisałeś, masz fajną żonę. To wez zajmij się nią, zadbaj a nie na stare lata jakies amory do gówniary.

Nie szukałeś tutaj żadnej rady. Nie wszedłeś w polemikę. Chciałeś się tylko poużalać nad sobą jak Ci ciężko ...