Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja99

Serce mi peka z żalu i bólu

Polecane posty

Gość ahaaaaaaaaaa!?!!!
narzyczony?

Gość alicja99
to jakas masakra nigdy nie myslałam z ja silna moge sie tak załamac:( czuje sie nic nie warta:(

Gość nudy w pracy
A co on nałogowo jarał? Czy tak raz na dwa tygodnie z kolegami? Pewnie lepiej jakby piwo pił, co nie? Najebany to może być, ale zjarany to już nie bardzo? Zostawił cię, bo widział, że będziesz mu dyrygowała w życiu, i bardzo dobrze zrobił. Nie chciał być pod pantoflem aż do śmierci, chwała mu za to.

Gość alicja99
narzeczony

Gość alicja99
nie, palił nałogowo gdyby to było od czasu do czasu to ok ale on palił i szedł do pracy woził ludzi

Gość nudy w pracy
A czy ty wiesz, że po jakimś czasie, przy częstym paleniu, nie ma to już praktycznie wpływu na człowieka? Poza tym zastanów się, czemu palił tyle? Widocznie tylko to sprawiało mu przyjemność.

Płakałam ze wszystko zaplanowane gosci sukienka a on ze go to nie obchodzi. Trudno , zeby obchodziła go sukienka :) Miesiąc przed slubem zostawił mnie narzyczony Dobrze, ze nie miesiąc po ślubie Mam wrazenie, ze bardziej Ci jest wstyd przed całym światem z powodu odwłanego ślubu niż faktcznie zal Ci miłosci. Jakkolwiek, dobrze sie stało. I niegdy nie licz na to , ze wygrasz z jakimkolwiek nałogiem

znam ten ból, mnie zostawił tydzień przed .... przeżyłam ale wiesz co jest najgorsze .... przed Tobą dopiero gdy znajdziesz faceta jak ja, i pokochasz Go całym sercem i duszą, a On nie odwzajemni ... tragedia gorsza niż ta co przechodzisz teraz

Gość alicja99
te dni sie tak dluza nie wiem skad mam tyle lez jutro ma urodziny czy powinnam mu zlozyc zyczenia?

Gość gienek krw
alicja99 to znak ze niedlugo poznasz kogos lepszego ,bedzie to prawdziwina milosc zobaczysz..tak mialo byc dynka do gory :)

Gość alicja99
kochani byłam dzisiaj u psychiatry powiedział ze mam silną depresje musze zrobic badania włosy mi wypadają wyglądam jak anorektyczka:( nigdy ale to nigdy nie myslałam ze spotka mnie to właśnie musze wystawić sukienke na sprzedaż wisi a mi serce krwawi wieczory sa okropne mam ochote do niego zadz tylko po co?:(

Gość smutnamegi
Dostaniesz jakieś proszki/groszki i to pozwoli Ci stanąć na nogi, a jak staniesz to dalej musisz już pójść o własnych siłach...

Gość alicja99
ile to taki stan może trwać kiedy przestane o nim snic?

Gość pikolinka
TY ALICJA ty masz 34 lata? bo zachowujesz się jakbyś miała 15 lat kurwa siedzi taka i rozpacza po ćpunie stara jesteś i głupia niczym opalony cybuch twojego niedoszłego męża

Gość aldo.....
Witam Cie Alicjo ,moze jestem mlodsza ale juz troche przezylam i wycierpialam tez zostawil mnie partner po dlugim zwiazku bolalo okropnie , wtedy myslalam ze umre budzialm sie w nocy nie moglam oddychac jedyne co pomagalo to papierosy i wysilek fizyczny(kiedy nie bylam mocno zmeczona nie moglam zasnac) z kazdym tygodniem bylo lepiej zakochalam sie , nie powiem ,ze jestem szczesliwa bo to co zbudowalam znowu z mezczyzna sie sypie...Teraz juz wiem ,ze nie warto plakac dla mezczyzn, ktorzy nie licza sie z Twoja osoba Twoim zdaniem bo nie ma wazniejszej rzeczy w zwiazku niz szacunek do drugiej osoby i porozumienie....kiedy bolalo zawsze myslalam ,ze zostawil mnie czlowiek ,ktory i tak mnie nie kochal wiec czy warto a nim plakac?Nie byl Ciebie wart!!!!trzymam kciuki tylko czas leczy tak glebokie rany!!