Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

A ktoś teraz w sobotę miał betowac ?. .2dni temu czytałam jakieś forum o in vitro i jedna laska mnie po prostu rozwalila. .miała podane 2 zarodki i one z nią zostały a ona z tekstem ze jest rozpaczona bo ma już jedno dziecko w domu i nie chce być rodzina wielodzietna..ze nie ma takiego dużego samochody..gdyby mogla to by cofnela czas ..to po h..sobie robila to in vitro..dziewczyna dla mnie jest nie poważna i tyle..i takim się udaje. ..ja pier...

Gość malamii89
Ania dokladnie..gorzej niz masakra!!! Takim to sie udaje....ehhh szkoda slow... Nikita dzisiaj ma betowac co chwile odswiezan forum czy juz cos napisala ale cisza:( Sil Ty od kiedy sie klujesz? Czy juz zaczelas?

Gość malamii89
Dredzik Ty za duzo nie sprzataj bo jestes w ciazy!!:*

Dziewczyny , ja zaczynam panikować wczoraj o północy po wyjściu z toalety pojawiło mi się plamienie, a na aplikatorze Luteinus ciągnący śluz zabarwiony na różowo( takie nitki), a biorąc pod uwagę że mam teraz jakieś straszne problemy toaletowe boję się że wycisnełam nie to ca trzeba .Dziś na papierze też 2 razy odrobina śluzu zabarwiona na różowo . Jestem załamna chyba zaś nic z tego :(

Gość gość
Basik a kiedy miałaś betowac?

Criotransfer blastocysty 5 dniowej miałam 01.03 wiec betę chcę zrobić 11.03 w piątek

Gość gość
Basik33 to pewnie implantacja :) Madzia

Basik calkiem możliwe ze jest to plamienie implantacyjne... Bo do miesiączki jeszcze u Ciebie daleko... Glowa do gory !! Wg mnie przy 5 dniowym zarodku możesz zrobić. Tez szybciej niż po 10 dniach.

Basik calkiem możliwe ze jest to plamienie implantacyjne... Bo do miesiączki jeszcze u Ciebie daleko... Glowa do gory !! Wg mnie przy 5 dniowym zarodku możesz zrobić. Tez szybciej niż po 10 dniach.

Dziewczyny kochane, nie wiem co myśleć.... 11 dpt a beta 16,72... cieszę się że nie 0, jak za 1 i 2 razem, ale tak nisko?? Boję się że to już poronienie jest :( w poniedziałek powtarzam, oby był dobry przyrost... czy któraś z Was miala taką niską betę w 11 dniu a potem utrzymala ciążę? Tak się boję :( jeszcze progesteton mi niski wyszedl 8,78, ostatnio mialam 16, ale nie było już lekarza żeby się spytać czy nie zwiększyć dawki...

Gość gość
Jak dla mnie Basiu to albo implantacja, albo podraznienie po aplikatorze. A mocz jest zolty?sory za doslownosc. Bo jak masz inf d. Moczowyh to i czerwony mocz moze byc

Baskik ja Ci nie powiem bo nie wiem:( Dredzik..ehh..dalej nijak..ale od poniedzilku mam wszytsko w du*** i zaczynam myc okna na swieta tak sobie postanowiłam o!!

Dorciak jaszcze nic nie skladalam czekam na potwierdzenie wizyty4 lata starań. Problem u mnie jeden jajawód niedrożny drugi szpilkowato zwężony, Endometrioza I stopnia. 1 podejcie 03.2015 - nieudane brak mrożaków. Histeroskopia, Laparoskopia. Przebadana i mąż tez immunologicznie i genetycznie. Wszystkie badania ok. 29.12.2015 długiego protokołu.......... Beta jedno duże wielkie 0

Ja już nikogo nie będę namawiać do wcześniejszych bet, ale przy crio 5 dniowych, to mogłabyś zrobić chyba 9.03. Ale im później tym pewniej. Małami ja się kłuć gonapeptylem będę od poniedziałku.

Gość karolka 1234
Basik33 : Położna w Gyn twierdzi, że takie różowości mogą się zdarzyć w trakcie brania luteiny/lutinusa i nie ma co panikować. Rozmawiałam z nią na ten temat kiedyś:) Poza tym jak na 4 dni po transferze to chyba dobrze wróży akurat, może to pozostałości po implantacj? :):) Nie martw się!

Gość karolka1234
Dzisiaj chyba testuje Nikita?

Nikita. Czym sie martwisz?? Powinnaś sie cieszyć moja beta ta pierwsza tez byla bardzo niska -19, co prawda zrobiłam w 8dpt ale jesli Masz więcej niż 5 to jest wynik pozytwny!!! Jescze wstrzymam sie z gratulacjami. Musisz za dni powtórzyć test ale ja na twoim miejscu powolutku. Bym się nastawilala optymistycznie. !!!!

Dziękuję Ewela, no właśnie ty miałaś niska ale w 8 dniu to nic dziwnego, a na 11 niestety maly ale nie tracę nadziei... co mi pozostało. W każdym razie przestrzegam przed zbyt wczesną beta bo moze byc wcześniej zerowa albo bliska zeru a potem moglaby podskoczyc. Dobrze ze choć nie zepsuje dzis urodzin tescia, nadzieja ciagle jest...

Gość gość
Nikita hip hip hurra!!! Powolutku się możesz cieszyć. Jednak najważniejsze jest to aby beta rosla. Ja juz o tym pisałam, w 11 dpt dwoch 2dniowych zarodków miałam bete 17 i na dodatek kiepsko przyrastala, dopiero po kilku dniach sie rozkręciła. I mam z tej niskiej bety 1,5 rocznego synka. Dzisiaj byłam w gyn na podgladanku, niestety znowu trafiłam na dr Cz. Ale co ma byc to bedzie.... Punkcję mam we wtorek, ktoś jeszcze ma w tym samym czasie? Nika

Jasne. Ze nadzieja jest i to spora. Chodź na Twoim miejscu na chwaliłabym sie jeszcze na rodzinnej imprezie ciaza... Wiesz jak to mówią żeby nie zapeszać.. Teraz przed Toba kolejne48 h mega. Stresu !!!

Nika dzieki, dajesz nadzieję, choć moje zarodki były 3dniowe. Ewela powiedzialam tylko mamie i tesciom bo wiedzieli ze dzis beta, ale od razu im powiedzialam ze na radość za wcześnie. Dalsza rodzina nie wie o in vitro, wiec długo nic im nie powiem ;)

Gość Kasiurek86
Ale super wieści :) trzymam kciuki za wzrost bety. Jeju, ale sie cieszę :)

Gość malamii89
Nikita 3mam kciuki za przyrost;** pewnie pozniej doszlo do zagniezdzenia;*** Byle do poniedzialku:***bedzie dobrze musi byc!!!

Dziękuję dziewczyny! :*** umarlabym ze szczęścia gdyby się udało... dowiem sie dopiero w pon. koło 19.

Nikita... będzie przyrost :-) Aniu... to teraz musicie wybrać najlepszą klinikę i dobrego lekarza

Gość gość
Nikita w sumie na karcie z gyn tez mam, ze podali mi trzydniowe, a wg mnie były dwudniowe, choc w sumie ja nie wiem jak to sie liczy. Miałaś dzień przerwy pomiędzy punkcją a transferem czy dwa? Nika

Gość HOPE83
Nikita SUPER :)

Wiem smutasku tylko nie wiem jaka mam wybrać klinike:/..może ktoś pomoże? :)...a jak się czujesz?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować