Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Nikita - tak właśnie chcę jutro, czyli 7dpt, miałam pięciodniowe blastocysty. I NIC NIE CZUJĘ!!!!!

Iza jestem pełna podziwu patrząc na TWoje długie wpisy i że o każdej pamiętasz! :) Hmmm, może jeszcze imbir zacznę przegryzać, mam w szafce taki kandyzowany, nikt na niego nie leci, mój mąż i ja stwierdziliśmy że jest ohydny ;)

U mnie na wizycie wszystko OK. Co prawda dr nie zrobiła mi USG bo stwierdziła, że lepiej nie robić co tydzień w tak wcześniej ciąży i ufam jej więc przyjęłam w sumie to z ulgą (chociaż chciałam wiadomo zobaczyć, mojego okruszka, który powinien już być lepiej widoczny na usg). Wszystko dokładnie sprawdziła, wyjaśniła, uzupełniła kartę i mam teraz piękniusio wszystko w niej. No i muszę jej zaufać bo mam infekcję od luteiny i muszę na 3 dni zmienić ją na duphaston i przyjąć globulki lecznicze. Przyznam, że nieco mam stresa z tą zmianą leków, no ale to jest b dobry doktor i na pewno na lekach się zna. W ogóle super kobieta, miła i uśmiechnięta. W jej gabinecie czułam się zrelaksowana nawet na fotelu hehe :) Luteina mnie martwi bo już miałam podrażnienie 2 tygodnie temu a teraz infekcja :( No i moje przeziębienie nieco się poprawiło. Już jakoś funkcjonuję. Wdrożyłam wszystkie domowe metody z płukaniem gardła solą (fuuj). Jedynie co to pół nocy nie spałam przez gardło ale po którymś płukaniu przestało drapać. Dziś od rana miodzik i cebula (hehe żal mi moich rozmówców) :) Jeszcze dziś mąż mi kupi wodę morską do nosa i czuję, że będzie całkiem dobrze.

A to jak miałaś 5dniowe blastki podane to jak najbardziej betuj jutro, to tak jak u mnie 12 dpt, także na pewno wyjdzie :) Trzymam kciuki za Ciebie i Sylwię jutro (choć jestem ciekawa czy u Sylwii nie za szybko jednak ;)) Pochwalcie sie potem wynikami, żeby mi palce od kciuków nie spuchły! :)

Iza tez slyszalam ze usg co tydzien zle moze wpkywac na plod wiec dr dobrze zrobila :) Jade jutro o 8 do Gyn chyba to o 10 powinnam wam napisac...

Allesa jeżeli boisz się dr to idź do Provity od Mikołowa to już naprawde nie daleko może z 10min jazdy samochodem. Izka podziwiam Cię, ja moje przeziębienie leczyłam prawie 1,5 tyg sama ale już nie dałam rady jak doszedł kaszel i poszłam do lekarza a teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej tylko to siedzenie w domu mnie wykończy. Ja chodze do dr Cholewy przyjmuje w Provicie i ma prywatną klinikę w Tychach a że to tychów mam blisko to jestem w jego klinice. Nie narzekam wizyty mam co 3 tyg na każdym badanie i USG. Widzę jak mój szkrab rośnie hahah już nie przypomina małpki z przed 3 tygodni. Och dziewczyny ja za Was jutro też trzymam mocno kciuki. :)

Gość Laurenta
Basia ile wynosi Twoje AMH?

Gość ewela2421
witam wszytskie fotumowiczki :-) czy , któraś z was była albo będzie może na dniach w klinice pytac czy sa juz srodki na rzadowe in vitro?? ja mam teraz 3 miesiac po pierwszej nie udanej probie i mialam zaczac brac antki na wyciszenie jajnikow tak sie zastanawiam czy zaczynac brac skoro nie ma srodkow na kolejna probe?? a moze juz sa?? hmmmmmm

Dokładnie Ewela, dopiero po nowym roku :( Allessa ja dopiero betuję równo za tydzień, także wieele czekania jeszcze przede mną :(

Gość Vicky83
Dziewczynki testy sikane nie koniecznie mogą wyjść przed terminem s podziewanej miesiączki. Także nic się nie przejmować i na betę marsz!☺ A w ŚLA przy okienku proście o e-mail na CITO wyniczki będą wcześniej niż po 21 ☺ mam głupie pytanie hmmm jak zrobić podpis w stopce?

Allesa brak odczuć to też dobry znak. Czekam z niecierpliwością na Twój jutrzejszy wpis :) <> nikita, mam dużo czas teraz hehe. Ja akurat uwielbiam kandyzowany i w każdej innej formie. Ale u mnie też niewiele osób za nim przepada więc jest cały mój. Może do herbatki dodaj? Albo do obiadu (zupa, chińszczyzna). Ja mam dyniową pełną imbiru, czosnku, cebuli hehe. <> Sylwia o 10 czekam na forum a kciuki już puchną z zaciskania. <> Baśka mnie dopiero w sumie wczoraj złapało, jak będzie dłużej i gorzej to pójdę do dr po medykamenty. Na razie mam nadzieję, że sama sobie poradzę, czuję, że dziś jest lepiej. W sumie dziś dopiero siedzę w domu bo wczoraj szłam do dr. ale też mi się to nie podoba. Uwielbiam z moimi psiakami spacerować. No i to siedzenie/leżenie... nuuuda. Nie byłam u tego dr ale słyszałam od mojego gin same super opinie o nim :D Małpki hehe :) Który to Twój tydzień? <> MAŁAMI???

Dzien dobry :-) Skonczylam dzisiaj 24 tc i bylam na cotygodniowej wizycie. A wiec chlopaki maja sie dobrze, rosna i wierzgaja na calego. Szew trzyma, szyjka ok, Pani dr zadowolona ze stanu macicy. Jakby ktroras potrzebowala super lekrza z Zabrza, pracujacego w szpitalu w Bytomiu to polecam serdecznie moja pania dr :-)

No ma dość dobre opinie :) No w 8 tyg przypominało to małpke haha i tak dzidzie pieszczotliwe nazwaliśmy naszą małpką. Teraz juz jestem w 11 tygodniu. Izka kuruj się a M niech idzie z pieskami na spacer przez 3 dni :)

Fif dobrze że chłopaką dobrze już ponad połowa drogi za tobą. Małami co z Tobą?? niecierpliwimy się.

Gość malamii89
Hejka jade z gyn dopiero wynik przed 20 wiec czekam:) odezwe sie wieczorkiem:*

Gość sylwia_159
Fif ciesze sie ze chlopaki zdrowo rosna :) Mala mi podaja w Gyn wynik przez telefon? Bo np estradiolu nie ccieli podac :/

Sylwia ja zawsze dzwoniłam nie zawsze chciały Panie z rejestracji podać wynik ale jak się już z położną udało połączyć to nie było problemu :)

Gość ewela2421
Dziewczyny jak to jest bo program rządowy jest do czerwca 2016 tak? Myślicie ze do tego czasu musimy miec wykonane pozostale próby in vitro jesli takie nam zostały? W regulaminie jest mowa o 3 próbach w programie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować