Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarah___

Co was totalnie wkurza?Czego macie po dziurki w nosie?Temat na wyładowanie nerwó

Polecane posty

Gość sarah___

Ja mam serdecznie dosyć: - swojej wścibskiej wszędobylskiej teściowej która wtyka nos w nie swoje sprway i manipuluje moim mężem - ciągłego braku kasy i liczenia każdego grosza - chorób mojego dziecka - ciągłego bólu kręgosłupa Czasami brakuje mi na to wszystko siły. Tak jak dzisiaj. Napiszcie na co wy się wkurzacie.

Gość jjuhuhuhu
bola cie plecy? idz sie zbadaj na zapalanie jajników i na endometrioze :) jeden problem moze bedziesz miala z glowy

Gość fgdgdgdh
miałam po dziurki w nosie debilnych studiów, na szczęście już za mną

Gość aj aj aj aj aj aj aj
A mnie wpienia potwornie moja praca!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kinia1321
-teściowej -braku własnego mieszkania -ciagłych wydatków i drożyzny w sklepach -bolącego gardła -ciągłego braku ochoty na seks...

ja mam po dziurki w nosie wirusów przedszkolnych (chociaz dopiero wrzesień!) swojego szefa wkurwia mnie, ze do wiosny pół roku!!!

Gość fetupaka
-brak czasu -to, że nie mogę schudnąć -że czasami brak mi cierpliwości do mojego dziecka

Gość kinia1321
Namiętnie gram w totolotka i po wyjżciu z kolektury od razu wyrzucam kupony. Przecież nie mam szczężcia to i tak pewnie nie wygram

- PIS -Kościół -moja nawiedzona świętojebliwa teściowa -brak własnego mieszkania - i to że mam ostatnio takie ataki astmy że nie mogę uprawiać sexu....

wkurw... mnie kolezanka w pracy, wszystko zawsze musi wiedzić i wpycha nos w nie swoje sprawy poza tym brak mi czasu na niektóre sprawy, gdy mąż siedzi i sie uczy, a ja muszę wtedy wszystko sama załatwiać, ale na szczęście to przejściowy stan

Gość taka draka nijaka
Mam dosyc mojego bylego i jego nowej zony ktora sie wpyerdala w sprawy moje i mojjego dziecka, polityki, kleru katolickiego, facetow ktorzy cale zyc ie wykorzystuja kobiety jako swoje niewolnice,i tego ze waze 60kg a chcialabym wazyc 50.

- kryzys mnie denerwuje niesamowicie, bo nie możemy nic odłożyć, a wręcz przeciwnie, zaczęliśmy ubierać z oszczędności - teściowa :O - a najbardziej to, że nie możemy się dogadać z mężem w spawie tego, gdzie mamy mieszkać...

- muchy która lata po mieszkaniu i nie daje się złapać :P - okropnej góry na szczycie której mieszkam i żeby się gdziekolwiek dostać musze z niej zejśc a potem się wtaszczyć z powrotem i synem uwieszonym przy nodze i marudzącym "mama pomóż" :P - kataru!

Gość v-
koleżanka, która ciągle pierdoli przez telefon ze swoim męzem - po kilka godzin dziennie w biurze i wszyscy muszą tego wysłuchiwać!!!!

Dziś mnie wkurza: - katar u mojego dziecka, - chory kręgosłup (mój) - zgaga, - to że dawniej miałam dłuuugie rzęsy a teraz już nie, - że w sobotę mam zajęcia i nie bardzo mam się w co ubrać - w nic się nie mieszczę - że sąsiadka pali fajki na balkonie a smród leci do mnie, - że rano umyłam naczynia i znów się ich naskładało... Ale ogólnie mam dobry humor :P

Gość jhajdh
Ja mam dość: -braku seksu i ogólnie niedopieszczenia -jęczenia córki -permanentnego zmęczenia -monotonii

Gość jhajdh
Jak Was czyam to mi się przypomina: -banku, któy mnie wkurwia zmienianiem regulaminu -swojej wagi -tego, że kiedyś miałam piękne włosy a po ciąży pożal się boże

Gość rgtrhyhy4
- umornialajacy mnie pseudo "przyjaciele" - brak bliskich na wyciagniecie reki - brak kasy - brak swojego malego miejsca na swiecie - cale zycie na diecie - bezradnosc w sprawie problemow moich rodzicow

Gość cosiedzieje27
- to ze maz stracil prace gdy ja rodzilam synka, teraz szuka i lipa:/ mamy tylko moje pieniadze z macierzynskiego, wiec ciagle brakuje:( - moj ojciec z ktorym sie nie mozemy dogadac - brak wlasnego mieszkania - brak perspektyw - wkurza mnie to ze jeszcze rok temu mielismy oboje prace i pienadze tez byly, teraz jestesmy w 3-ke i kasy ciagle brakuje:/ az sie płakać chce, zycie jest okrutne.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kur...a, w środę rodzę, a dzięki mojemu cudownemu facetowi, który na ostatnia chwilę zostawił remont łazienki, od 2-ch tyg nie mam uruchomionej pralki. no żesz przecież krew mnie zaraz zaleje....

Gość elwirra
- męża, wkurza mnie ostatnio totalnie - znajomych którzy się ciągle przechwalaja że maja nowy dom, mieszkanie, samochód - tego że ciągle chce mi sie jeść, i nie mogę zrzucić brzucha - wągrów na nosie -braku potencji

Gość kodkokojal
- Ja mam dosyc mojego męza który po sobie nie sprząta, wszędzie rozwala brudne smierdzace skarpetki, dłubie w nosie przed tv i generalnie ma wszystko w dupie.

Gość jhajdh
A jeszcze mnie wkurza jak mąż mówi "kochanie po co sprzątasz, gotujesz, pierzesz, odpocznij sobie". Po to ku..., że nikt za mnie tego nie zrobi i jak będę odpoczywaść sobie to zdechniemy z głodu w syfie i brudzie.

Gość dziuniatrunia
mnie wkurzaja marudni i nieprzyjemni klienci, stoi taki i zadaje tak głupie pytania jak dzieci w wieku 3 lat!!!

Gość elwirra
ja mam podobnie, mój szanowny małzonek też mówi: misiu zostaw to, chodź obejrzymy jakis film... jasne a gacie mu sie same upiorą, koszule wyprasują, a mieszkanie samo sie sprzątnie. faceci...

Gość wkurwiaja mnie takie debilne i
durne tematy jak ten!