Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian444

Jedyna kobieta, którą w życiu naprawdę kochałem

Polecane posty

Gość rwrwrwr
co wy qrwa z tą walką, albo obie strony tego chcą i jest git, inaczej nie ma to sensu. To nieporozumienie tylko przez głupie i zarozumiałe dziewuchy, które same nie wiedzą czego chcą.

Gość smutna od zawsze
Damian to Twoje prawdziwe imię?

Gość tereferekk
a głupie laski myśla ze do nich pisze he he

Gość gienesex
Miłość to farsa, liczy się tylko sex!

Gość ty powyżej
puknij sie w czoło będzie wesoło

Gość W białych zim białych wierszac
No to może i ja coś wtrącę. Poznałam kiedyś pewnego Pana. Nigdy Mu nie powiedziałam co do Niego czuję, bo, jak w piosence, bałam się, że po tym wyznaniu wszystko pryśnie... Cały obraz mojej idealnej Miłości zostanie zdeptany przez rzeczywistość. Dlatego wołałam po cichutku sobie Go tworzyć, z każdym dniem był coraz piękniejszy, coraz doskonalszy. Czerpałam energię do życia z każdego Jego spojrzenia pełnego pasji, z każdego najszczerszego uśmiechu, z każdego dźwięku głosu, kiedy do mnie mówił. Wydaje mi się... Nie, jestem pewna, że On też coś czuł. Ale spotkaliśmy się w "nieodpowiednim miejscu i czasie". Wiem, że był... jest moją największą miłością. Wiem, że już nigdy nikogo tak nie pokocham. Ale minęło już kilka lat i teraz wiem, że muszę po prostu... żyć. Nie myślę o Nim już tyle, na dźwięk Jego imienia nie uginają mi się już kolana, nie wali mi serce, nie szukam, nie pukam, nie stukam, nie dzwonię, nie szaleję z miłości, gdyby nagle stanął przede mną i wyznał mi miłość uśmiechnęłabym się tylko. I wróciła do swojego życia, które przez te lata budowałam. Ale to nie znaczy, że stał mi się obojętny. Po prostu nie było nam dane. Ale On do końca życia pozostanie moją największą miłością, czymś czego te pare zdań nie jest w stanie oddać...

Gość aqnka
Mimo, że niespełnione to zazdroszczę Wam takich miłości ... ja nawet takiej nie mam :-(

Gość the way is shut
"Mimo, że niespełnione to zazdroszczę Wam takich miłości ... ja nawet takiej nie mam" oj kurwa uwierz mi nie ma czego zazdroscic...predzej ja ci zazdroszcze ze jej nie masz ... :o

Gość the way is shut
uwierz mi ze lepsza o 100000000 kros spelniona miłosc niz katusze i pieklo w niespelnionej juz lepiej jej nie doswiadczyc wogole niz doswiadczyc niespełnionej

Gość the way is shut
i kazdy zdrowy na umysle ci to powie wiec uwarzaj czego zazdroscicszi czego sobie zyczysz bo moze ci sie to spełnic a wtedy zobaczysz jak bedziesz załowac tych słow na górze

Gość 12345671234567
No to może i ja coś wtrącę. Poznałam kiedyś pewnego Pana. Nigdy Mu nie powiedziałam co do Niego czuję, bo, jak w piosence, bałam się, że po tym wyznaniu wszystko pryśnie... Cały obraz mojej idealnej Miłości zostanie zdeptany przez rzeczywistość. Dlatego wołałam po cichutku sobie Go tworzyć, z każdym dniem był coraz piękniejszy, coraz doskonalszy. Czerpałam energię do życia z każdego Jego spojrzenia pełnego pasji, z każdego najszczerszego uśmiechu, z każdego dźwięku głosu, kiedy do mnie mówił. Wydaje mi się... Nie, jestem pewna, że On też coś czuł. Ale spotkaliśmy się w "nieodpowiednim miejscu i czasie". Wiem, że był... jest moją największą miłością. Wiem, że już nigdy nikogo tak nie pokocham. Ale minęło już kilka lat i teraz wiem, że muszę po prostu... żyć. Piękny ten tekst i taki mój, choć napisany nie przeze mnie. Myślę o nim wciąż ale inaczej, emocje wcale nie opadają i nie uśmiech a łży cisną się mi do oczu, żal mi siebie, żal mi jego , tego co było i co mogło być, ale nigdy nie będzie. trudno odejść od takie miłości bardzo trudno, ale muszę, z serca nigdy go nie wydrę, nawet nie potrafię napisać ile dla mnie znaczy to, że w nim jest i gdzieś żyje.

Gość Damian,Dominik
albo...

Gość the way is shut
"co wy qrwa z tą walką, albo obie strony tego chcą i jest git, inaczej nie ma to sensu. To nieporozumienie tylko przez głupie i zarozumiałe dziewuchy, które same nie wiedzą czego chcą. zgadzam sie w sto %

Gość Damian,Dominik
Co wiesz? Ty mnie pocałuj, ale na żywo.Wirtualne buziaki mnie nie zadowalają.

Gość 12345671234567
oczywiście nie można raz chcieć a raz nie jak w przypadku Damiana

Gość ewuniaszczęściara
Na szczęście mój o mnie zawalczył i jesteśmy już razem 2 lata, jest wspaniale.

Gość the way is shut
a mój nie i siedzi sobie z koleznak w pubie teraz w dzien chłopaka

Gość the way is shut
najwidoczniej woli ja ode mnie ...

Gość ciotkaaaaa.....
Ewa, rzeczywiście, jesteś szczęściarą....:))

Gość the way is shut
a jak o ciebie zawealczył? bo o mnie to chyba nigdy zaden nie walczył :/

Gość the way is shut
jeden mnie zostawił a drugi siedzi sobie nie ze mna :o jak o ciebie zawalczył ?

Gość za miękki na ten świat
Ale bzdury, walczy to się na wojnie z powodu nienawiści, a tu powinno panować zgoła odmienne postępowanie, inne emocje i uczucia.

Gość the way is shut
jakie?

Gość the way is shut
nie kumam :/

Gość za miękki na ten świat
bo to tanga trzeba dwojga, wzajemny szacunek i zaufanie, miłość odwzajemniona bo gdy tylko jedno pragnie zatańczyć to choćby nie wiem jak się uwijał to wszystko daremne - ten taniec i tak nie będzie dobrze wyglądał.

Gość niunia18ipół
Damian chyba poszedł zadziałać w piątkowy wieczór bo coś się nie odzywa :-)

Gość ludzi listy pisząąąąąąą
trzeba dwojga do tanga tylko autor miał odwrotna sytuacje, ona go chciała a on nic nie zrobił i teraz juz doopa, po zawodach. Pewnie ona ma juz innego, tak sobie wywnioskowałam🖐️