Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość David Murillo
W sumie z tego co pisał to z wyglądu się podoba dziewczynom. Są tacy którzy się nie podobają i tacy nie mają startu. Looooser nie musi pracować bo niczego mu nie brakuje. Jest jak domowy kot. Ma wygórowane wymagania jeśli chodzi o wygląd kobiety ale z drugiej strony chce dziewice.

Gość nabijem
David a wiesz czemu? Bo nigdy nie dostał -wpierdol i nie wie jakie jest życie. Po chuj chce rady jak i tak nic nie zrobi palant? Może by tak coś napisał pierdoła od siebie?

Gość Kishiro Kuregaku
Nabijem - ile ofiar masz na sumieniu? Zasrany psycho się psycholog znalazł.

Gość nabijem
Żeby się z kimś ustosunkować to trzeba się najpierw ogarnąć, wziąć do życia kurwa a nie latać do lotto i czekac na cud. Czekasz aż ktoś przyjdzie i cie wydyma? Właśnie życie cie dyma...z jakiego województwa jesteś????

Zajebiste doświadczenie To lepiej nie mieć nikogo, w obawie, że związek się skończy?? Na rowerze też się nie nauczyłeś jeździć, w obawie, że możesz się przewrócić? Każde doświadczenie jest dobre, nawet jeśli nie jest przyjemne i każde czegoś uczy.

Gość Kishiro Kuregaku
Wpierdol nic nie da. Przeciwnie, jeszcze bardziej jebnie to na psychę, a nawet może doprowadzić do samobójstwa, doktorku domorosły.

Gość nabijem
Kolejny prawiczek się odezwał...chłopie tak żyją wszyscy każdy dostawał wpierdol każdy dawał wpierdol każdy dymał i był wydymany każdy zapierdalał w życiu każdy się cieszył i rozczarował czego ty ode mnie chcesz? Pocieszenia ze życie wcale nie jest takie złe? Kurwa ale life is brutal, no niestety, jak ci stary niepowiedział, jak ci kumple nie powiedzieli, jak ci życie nie pokazało no to ja to zrobie życie jest jakie jest będziesz dawał wpierdol i dostawał od niego wpierdol można też żyć na utrzymaniu mamusi i unikać konfrontacji z życiem ale to tak jak byś dostawał wpierdol nie mocno ale za to długotrwale a póżniej rodzice umrą a ty zamiast dostać wpierdol dostanie nock out

Gość Kishiro Kuregaku
GTFO pajacu. Ja pracuję i dokładam się do rodziny. A owa praca to może nie jest z moich marzeń, ale za to mam kasę. Tak jestem prawiczkiem i chuj.

Gość nabijem
Tak myślisz i dlatego jesteś prawiczkiem W życiu będzie dostawał wpierdol i dawał wpierdol zarówno w przenośni jak i dosłownie To taka metafora, ale ty jej niezaczaiłeś Jak masz jechać na wojne to lepiej zawczasu dostać szkołe niż się dowiedzieć na fronie, ze to nie są żarty Poza tym nie chce dostawać wpierdol to się musi starać, walczyć próbować Nie chce się starac walczyć próbować to wpierdol, nawet koza by za trzecim razem wiedziała co wybrać

Kishiro Kuregaku wiesz dlaczego Looooser taki jest? Bo zamiast wrzucić go na głęboką wodę to wszyscy traktowali go tak, jak Ty. Ryje psychę i może doprowadzić do samobójstwa? Może, ale prędzej mu tą psychę zahartuje i wzmocni, niż zniszczy. Niszczyć psychę to mogą poważne choroby, śmierć bliskich, a nie pójście do pracy. Miliardy ludzi pracuje i nikomu nic się nie stało. Miliardy ludzi zostało upokorzonych i też żyją. Żyje jak w bańce mydlanej, spokojnie, statecznie i beztrosko. Ale co to za życie.

Gość David Murillo
po co sobie robić pod górkę

Gość nabijem
Jak jesteś prawiczkiem to jesteś aspołeczną dysfunkcyjną ofermą. Wolisz się obrazić że powiedziałem prawdę czy wolisz to zmienić? Ile masz lat?

Gość David Murillo
Prawiczek to nie znaczy ktoś nienormalny. Nie każdy musi się podobać

Gość zajebiste doswiadczenie
"To lepiej nie mieć nikogo, w obawie, że związek się skończy??" Czyli lepiej wierzyc ze bedziemy zyli dlugo i szczesliwie? w dzisiejszych czasach jedynie kogo moge byc pewien to tylko siebie

Gość nabijem
Daj spokój to nie kwestia podobania się tylko bycia sierotą I tylko potraficie sobie tak tłumaczyć że dziewczyny was nie chcą a dziewczyny że wy ich nie chcecie Kurwa weź nie żartuj że nie znasz brzydszych od siebie którzy mieli już kobietę?

David Murillo pod górkę to będzie miał jak umrą rodzice, pod górkę to będzie miał jak w wieku 50 lat będzie chciał zakładać rodzinę, pod górkę będzie miał na starość z emeryturą. To tylko teraz tak lajtowo wygląda. Po co wymagać od siebie? Lepiej żyć byle jak. Ja wiele od siebie wymagałam, robiłam pod górkę. Zamiast spokojnie żyć, to ciągle wymyślałam co by tu jeszcze się nauczyć, co by tu jeszcze osiągnąć. I teraz mam z górki, bo to ja mogę sobie wybierać robotę, a nie mnie wybierają i mogę zaplanować wakacje gdzie chce, zamiast liczyć się z każdym groszem.

Gość zajebiste doswiadczenie
"K**wa weź nie żartuj że nie znasz brzydszych od siebie którzy mieli już kobietę?" Nie wiem jak ty ale ja nie potrafie ocenic ktory facet brzydszy a ktory przystojniejszy odemnie , pewnie nie jestem homo :classic_cool:

Gość nabijem
Zajebiste doświadczenie jest wtedy kiedy wyjdziesz na oblodzone schody, wypierdolisz się i połamiesz. Jeden debil już nigdy więcej nie wyjdzie z domu na schody, a drugi będzie wychodził codziennie po 10 razy 3-krotnie bardziej uważając i nie pierdol już głupot

zajebiste doświadczenie napisałam później, że mam na uwadze, że może nie wyjść, jednak podejmuje ryzyko. A nuż wyjdzie, a nuż będziemy do końca świata.Jak nie to trudno. Bycie pewnym tylko siebie- to rozumiem, ale nie przeszkadza mi to w stworzeniu związku- stosuje zasadę ograniczonego zaufania, nie uzależniam się całkowicie od partnera.

Gość nabijem
Nimfa racja racja to chuj nie życie, po co tak żyć? Albo niech je zmieni albo niech nie marnuje powietrza... chłopie masz 27lat i chcesz żebyśmy cię po główce głaskali czy mówili jak jest?

Loos, cóż za emocjonalny ekshibicjonizm... nie warto na kafe :p

Gość dziewczyna Luzera
coś mnie poruszyło w tym opisie i dlatego wracam tu od paru godzin wyszłam na chwilę z pokoju i pogadałam w wannie przez telefon (w ubraniu, owinięta kocem) zjadłam też trochę koncentratu, a moja znajoma urodziła dziecko w tym czasie ja stale myślałam o Luzerze naprawdę

To Wasze prawictwo to tylko kwestia CIPCIOWATOŚCI. Na pęczki takich brzydali, co jakimś trafem dziewczyny mają. Sama znam pełno. Tylko głupio się użalacie, zamiast coś zrobić. Uwierz mi, że mało która kobieta, normalna, poukładana patrzy na wygląd. Dla wielu moich koleżanek jest na ostatnim miejscu i dla mnie też. Najważniejsze by był rozgarnięty. Nawet najpiękniejszy na świecie facet, pozostanie prawikiem jeśli będzie jęczał niczym cipa, że nie jego wina, że mu nic nie wychodzi, że za mało zarabia na dziewczynę, że jest za niski, za mało kasiasty, itp., zamiast wziąć się i ogarnąć, być pewnym siebie.

Gość fonda
Dziewczyna luzera to już cię wypuścili z tego domu bez klamek z poduszkami na ścianach? Czy neta wam podłączyli?

no i konkret, weź i z dnia na dzień stań się nagle pewny siebie :p nic prostszego :D

Gość fddsasa
Tylko niech się ogarnie, schudnie, opali, pójdzie do pracy a za trzy miech wróci na kafe i wyrwie jakąś dziewice z kafe co też narzeka

Gość nabijem
Jakby dostał kilka razy wpierdol to szybko by nabral pewności siebie:P i to takiej że ludzie by mu z drogi zchodzili:P niektóre karakany 1.50 mają tyle pewności w sobie że w towarzystwie nikt im nie wadzi

A gdzie tu jakieś dziewice, wszystkie już przeleciane. Monica Bellucci ma dziś 47-me urodziny. Dziewice są na portalach katolickich randkowych. Lechia ma taki stadion a gra jak ostatnie ofermy. Może jutro trafię coś w zdrapce, albo w totku.

oki nabijem, zamawiam u Ciebie solidny wpierdol, ale jak nie zadziała i nie stanę się nagle pewna siebie, to się rewanżuję z nawiązką :) umowa stoi? :p