Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość Kalina...
Loozer, napisałam do Ciebie :)

Gość Keith Kozlin
Do mnie napisz guwno@onet.eu

Gość nabijem
Ty prawiczek bez wiary kto ty kurwa jestes? Co za bezmózg Chcesz pewności siebie? to cofnij się na 3 stronę, tam jest opis mojej terapii, 100% skuteczności, gwarancja satysfakcji... Wiesz skąd się bierze pewność siebie? Z doświadczenia pierdoło. Małe dziecko idąc do sklepu czy do szkoły też ma obawy, ale jednak doświadcza tego i później już się nie boi bo to normalna sprawa. Odpowiada przed tablicą i też ma stres, ale później przechodzi itd. To jest długotrwały wieloletni proces ale to nie znaczy że nie można się tego szybko nauczyć i nie pierdol bo już paru takich wychowałem

Gość Keith Kozlin
Jak ktoś ma złe geny to już tak jest. A bijąc go można go jedynie zabić

Gość nabijem
Weź mnie durniu nie denerwuj. Przecież to przenośnia z tym wpierdol, raz czy dwa by dostał żeby go do pionu doprowadzić:) a poźniej chodziłby jak w zegarku i robił wszystko żeby więcej tego uniknąć. To chodzi o to żeby się odblokował i nie bał, dostanie trochę i zobaczy że to nic takiego strasznego, podniesie się i będzie żył dalej. Dla wszystkich tych spedalonych prawiczków, niech sobie obejrzą Symetrie, jak z kompletnej fujary zrobił się facet I żeby nie było pierdolenia że każe komuś iść do pierdla żeby wyszedł na ludzi! Chodzi mi o sam proces przemiany i wyciągnięcia wniosków

Gość Fajneee...
fajnie się przeczytało Twoją historię;)pare rzeczy mam podobnie a najbardziej rozwalił mnie Roberto Baggio:)Uwielbiałam go:)Za to Cię pozdrawiam:)

Gość Keith Kozlin
Wiadomo ze Ci co mają dobre geny będą naśmiewać się z tych co źle wyglądają i byli spychani na margines

Gość Keith Kozlin
Looooser ma teraz 27 lat. Czyli w 1992 miał 8 lat. Czy w wieku 8 lat tak go obeszła porażka polakow na IO ?

A skąd wiesz, że mam dobre geny?? A może jestem brzydka jak noc? A może nie mam matury?? A może jestem z domu dziecka?? Lub pochodzę z patologii?? Nie każdy patrzy na wygląd- to tkwi tylko w Waszych głowach.

Gość Fajneee...
ja mam 28 lat i też mnie wtedy to bolało!do tego jestem kobieta

Gość Keith Kozlin
Taka jest prawda. Dziewczyny patrzą na wygląd

Tak patrzą, ale w większości przypadków tyczy się tego, co można zmienić. Facet nie musi być nie wiadomo jak przystojny- ważniejsze jest, by był schludny, ogolony, czysty, pachnący. O to można zadbać i można się postarać.

Gość Keith Kozlin
Żyjesz w świecie iluzji

"Wiesz skąd się bierze pewność siebie? Z doświadczenia pierdoło. Małe dziecko idąc do sklepu czy do szkoły też ma obawy, ale jednak doświadcza tego i później już się nie boi bo to normalna sprawa. Odpowiada przed tablicą i też ma stres, ale później przechodzi itd. To jest długotrwały wieloletni proces ale to nie znaczy że nie można się tego szybko nauczyć" Pierdolisz idioto. Ja jakoś się nie stresowałem idąc do tablicy, wczesniej widząc innych. 🖐️ Tak samo pewni siebie chłopcy nie stresują się poderwać dziewczynę nawet za tym pierwszym razem, więc nie pierdol że wszystko bierze się z doświadczenia. 🖐️ Jeden jest gnojony i odda z nawiązką, a drugi bedzie słaby spróbuję i dostanie jeszcze większy wpierdol i się zamknie w sobie. Obaj mają to samo doświadczenie, a rezultat jest rózny. 🖐️ Tak samo inne doświadczenie będzie miał wysportowany szkolny przystojniaczek, a inne niski i flegmatyczny brzydal, choc obaj wykonają tę samą czynność czyt. zagadanie do dziewczyny. 🖐️ Nifmo droga zatem słucham czy dziecko jest winne tego, że w wieku 7-12 lat reaguje tak, a nie inaczej? 🖐️ czemu jedni muszą przezwyciężać, a inni nie? 🖐️

Na charakter ludzi wpływa bardzo wiele czynników i ciężko wskazać palcem na konkretny. Czasami flegmatyk w okularach jak dno od słoika może nie mieć większych problemów z rozmawianiem z ludźmi bo...nie dorabia sobie ideologii do tego co pomyślą. Dużo też zależy od dojrzałości emocjonalnej.

Gość Keith Kozlin
Dziewczyny w necie lubią kląmać a życie pokazuje prawdę

Gość klaustrofobiczna_jazda
bardzo mi sie podoba to opowiadanie Loooosera, jest naprawdę urocze i chwyta za serce, jest świetne, skopiowałam sobie do zbiorów, gdzie wpłacić tantiemy autorowi ? aaaanie, wiem, wiem, to bylo napisane w celach charytatywnych :-)

Gość nabijem
A chuj z tymi debilami, od wczoraj wałkuje ten temat, staram się pomóc a tu wciąż te same pierdolenie i wiecie co? Całe szczęście że te gamonie nie potrafią znaleźć dziewczyny bo doszło by nie daj boże do powielenia takich spedalonych genów. A tak selekcja naturalna Najlepiej kurwa napisać że dziewczyny lecą tylko na kasę, wygląd i tym podobne bzdury żeby mieć pretensje do dziewczyn i do matki natury a nie do siebie Wy kretyni kompletni, to nie chodzi o to jak wyglądacie! Wiecie na co lecą dziewczyny? Nie wiecie? To ja wam powiem: Na facetów. Więc nie na was, bo wy to ostatnie skończone cipy jesteście, życiowe ofermy i niedojdy Facet powinien mieć nie wygląd, nie kase tylko JAJA. A wy ich nie macie. Spójrzcie na Więckiewicza. Przecież wygląda jak jaszczur, do tego kurdupel a połowa dziewczyn ma kisiel w gaciach na jego widok. Obejrzycie Odwróconych na youtubie i poczytacie komentarze pod filmami, co o nim piszą kurwa. A dlaczego? Bo się zachowuje po męsku! A nie jak życiowe cipy

Gość Keith Kozlin
Trzeba się pogodzić z samotnością i żyć dalej

Gość Keith Kozlin
http://www.google.pl/imgres?q=Wi%C4%99ckiewicz&hl=pl&client=firefox-a&hs=Q8L&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=629&tbm=isch&prmd=imvnsu&tbnid=O2KwcKiKYRxDhM:&imgrefurl=http://www.plejada.pl/2,22559,news,1,1,wieckiewicz-gwiazda-machulskiego,artykul.html&docid=wS-a3GFF01bo4M&w=640&h=359&ei=QyKHToyaCIP44QTwwvjEDw&zoom=1&iact=rc&dur=273&page=3&tbnh=128&tbnw=173&start=31&ndsp=15&ved=1t:429,r:5,s:31&tx=68&ty=66 jest bardzo przystojny

"A dlaczego? Bo się zachowuje po męsku! A nie jak życiowe cipy" No i co z tego kretynie? Został wychowany na męskiego to jest męski(albo gra męskiego chuj z tym). 🖐️ Trudno żeby faceci z masą kompleksów opóźnieni towarzysko o przynajmniej 8 lat nagle z dupy stali się pewni siebie w 3 miesiące. 🖐️

Każdy musi przezwyciężać. Nikt nie żyje w lukrowanym świecie i nawet miliarderzy mogą mieć problemy. Każdy jeden człowiek musi stawiać czoła problemom, zamiast od nich uciekać. Dziecko reaguje jak reaguje. Ale powiedz, kto jest odpowiedzialny za Twoje dorosłe życie? Tylko Ty sam. Myślisz, że w dzieciństwie nie miałam problemów z rówieśnikami, że od małego byłam lubiana i każdy się nade mną rozczulał jakie ze mnie urodziwe dziecko? Trzeba nad sobą pracować i przynajmniej się starać coś zmienić w swoim życiu. Już nie jestem dzieckiem i mam gdzieś czyjąś opinie, czy ktoś mnie lubi czy nie lubi, czy się komuś podobam czy nie. Żyje dla siebie nie dla ludzi. Stresuje się przed publicznymi występami? Ćwiczę w domu, okej zbłaźniłam się po raz kolejny- muszę się bardziej przyłożyć, a nie płakać. Ktoś się śmieje z moich krzywych zębów? Mam to w dupie, niech się śmieje. Jeśli nie mam w dupie to idę i zakładam aparat.

Gość Keith Kozlin
Ok ale jak ktoś się nie podoba to powinien pogodzić się z losem samotnika

"Ale powiedz, kto jest odpowiedzialny za Twoje dorosłe życie? Tylko Ty sam. " Co to w ogole za pierdolenie? Rodzice są odpowiedzialni za ofiarowanie odpowiednich narzędzi byś potem mogła radzić sobie w życiu. 🖐️ Jeżeli rodzice nie dopełniają swoich obowiązków, wykonują je zle to rzutuje na całe Twoje życie. 🖐️ Gdyby rodzice pilnowali mnie jak sobie radzę z rówieśnikami, czy nie jestem odrzucony. Wysłali mnie do psychologa albo cholera wie co w czasach kiedy można było mnie naprostować to teraz byłbym normalny. 🖐️ A jezeli ktoś wychowuje się w patologii, nie ma dobrego meskiego wzorca, a dla rodziny ważne jest tylko jakie oceny przynosisz to potem kończysz własnie jako taki przegraniec. 🖐️ I potem co? Musisz rywalizować z tymi co zostali wychowani prawidłowo(na tyle na ile da się prawidłowo wychowac dziecko). 🖐️

Nabijem mam takie samo zdanie. Wam prawiki nic nie pomoże. Wmawiacie sobie, że to nie Wasza wina i że to świat jest okrutny. Nawet nie dopuszczacie odrobinki możliwości, że nie macie racji. Mówicie jak alkoholik- ja nie jestem uzależniony i nawet nie jest świadomy swojego problemu. Tak i Wy nie dopuszczacie, że wina może tkwić w Was.