Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość Sam Amoako
Ci co mają dobre geny i wygląd szydzą z tych co mają złe geny i wygląd

Gość hjnoi
. Nie chciałem się żalić, tylko opisać swoje doświadczenia. Dziwne że tak to odbieracie." jakie koorwa doswiadczenia?:D ty nie masz zadnych doswiadczen fluku

Gość Sam Amoako
A ty masz autograf Bońka

Gość Kalina...
Loooser skąd Ty jesteś? Może wyśesz swoje zdjęcie?? Ktoś mozew pomyśleć, że to jakieś żarty ale podoba mi się to co napisałeś. Ja tylko trafiam na skurwysynów któzy mnie zdradzają a Ty jesteś wrażliwy i wogólne... odpisz proszę :)

Jestem z Wrocławia, ale to pewnie nie ma sensu. Pewnie nie jesteś dziewicą, a ja o takiej raczej myślę jako o żonie. Pozdrawiam.

Gość offerma.,.,
nie wierzę że to piszę, ale... JESTEŚ GORSZYM DOWNEM NIŻ TOMEK Z SOPOTU

Gość Kalina...
Dlaczego twierdzisz, że nie jestem dziewicą??? Właśnie że jestem... Ale skoro uważasz że to nie ma sensu to dobrze nie będę się narzucała chciałam Cię tylko lepiej poznać. A mówiąc, że marzysz o takiej żonie. to wiesz na początku byłaby to znajomość przez gg pewnie a nie małżeństwo :)

Gość Kalina...
zastanów się jeszcze. I tak nie masz nikogo. Gdybyśmy wymienili się zdjęciami nic by się nie stało. I proszę nie myśl że to żart... naprawdę chciałabym Cię lepiej poznać jesteś wrażliwy, uczuciowy. Nie przekreślaj od razu wszystkiego jeśli chcesz sobie kogoś znaleźć

kurwa loser weź się w garść i wyślij to zdjęcie tej dziewczynie bo zaraz ja jej wyśle swoje :D masz okazję kogoś poznać, nie spierdol tego tak jak wszystkiego w swoim życiu

Gość Keith Kozlin
Looooser wyśle swoje zdjęcie a potem będzie krążyło na forum z podpisem Down z Wrocławia

Gość Kalina...
hehe no właśnie :)

Gość daruj sobie człowieku
i tak nie masz szans na nic więcej niż szybki sex. Nie masz nic co powinien mieć facet aby być atrakcyjnym na dłuższy okres.

Gość Kalina...
jaki down?? Dlaczego go tak obrażacie??? Przecież to normalny wrażliwy facet....

Gość Kalina...
dajcie mu spokój... spodobało mi się to co napisał i chciałabym go poznać. Myślę, że gdyby miał dla kogo znalazłby pracę... i wogóle. Przewstancie go obrażać... Loooser to jak będzie?

I tak nie mam zdjęcia. Później by przerabiali zdjęcie jak Tomka z Sopotu i by się naśmiewali, że tak wygląda down. Żałosne gimbusy. Mam nadzieję, że Wam Tomek wytoczy sprawę. Ja jestem na tym forum to tu możesz pisać.

Gość jak myslisz ........
kto zatrudni 30 latka bez doświadczenia zawodowego i tylko z maturą? Nawet do zamiatania to chcą rok dośwaidczenia i stratus studenta/ucznia oraz mniej niż 26 lat :P

Gość Kalina...
to wymieńmy się mailami, ja wyślę Tobie swoje, Ty mi swoje i nikt nie będzie go więcej miał i nikt nie będzie widział co piszemy. Proszę... Nie wiem co mam pisać od Ciebie kiedy wiem że każdy może to przeczytać

Gość G7
Pytanie jest zasadnicze, dlatego ktoś nie ma pracy? Szuka i nie może znaleźć? Szuka tak, żeby nie znaleźć? W ogóle pracy nie szuka, bo po co ma pracować skoro pracują starzy rodzice i mają pensje lub też mają jakieś emerytury, renty i zapomogi. Tylko to jest działanie na krótką metę. Niemniej każdy żyje tak, jak chce.

Gość kurde looser
zachowaj się chociaż raz jak facet

"O wiele łatwiej zwalać na geny, na rodziców, niż na siebie. Wziąć i ruszyć dupsko do pracy nad sobą. " To jak wytłumaczysz fakt, że jedni od dzieciaka są pewni siebie, potem jako nastolatkowie podrywają dziewczyny, a inni siedzą w kącie i się nie odzywają? 🖐️ Mały dzieciak powinen byc kowalem swojego losu czy jednak ktoś go przez to życie na początku prowadzi? 🖐️

Gość Keith Kozlin
Ja jestem ciekaw kim są rodzice Loooosera. Dlaczego nie zalatwią mu jakieś pracy fizycznej na miesiac. Tak żeby popracował jak człowiek. Żeby zobaczył jak to jest. W nagrodę niech mu kupią tygodniowe wakacje w Hiszpanii.

Gość hboxo
A co ma pewność siebie do podjęcia pracy? :O:O jak ktoś jest nieśmiały to wiadomo, że nie będzie się pchał na świecznik, ale sa różne pracy... biurowe,w magazynach itd.

Gość hboxo
skoro widzisz, że na czymś przegrywasz, że coś jest kulą nogi, to starasz się to zmienić, by odmienić swój los. ale łatwiej jest marudzić na kafe zwalać winę na rodziców niż zabrać się do pracy nad sobą.

Gość Keith Kozlin
W magazynie to by zarobił 1403 zł miesięcznie. Ciekawe czy coś takiego go interesuje.

Gość Keith Kozlin
Co można niby zmienić

No i nie napisała ta dziewczyna. Pewnie jakiś gimbus chciał wyłudzić zdjęcie i na kafe wrzucić.

Gość offerma,,
och, przestań już pierdolić