Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość nabijem
david najgorzej mieć dwie dupy

Gość nabijem
to cipa a nie człowiek, zal mi go ale cóż

Ludzie nóg nie mają, naczyniaki na całą twarz, a mają żony/dziewczyny. Mój szef urodził się bez małżowiny i jakoś ma żonę i dzieci. Każda wymówka jest dobra.

Gość browar bbbbbbwe
jebany amfetaminiarz!!!!!! huj ci w dupe nygusie

Gość David Murillo
Ja nie odepchnąłem dziewczyny to one mnie nie chcą ale trudno jest jak jest

To próbuj i próbuj i próbuj. Zastanów się co z Tobą nie tak, że Cię nie chcą. Może coś trzeba zmienić, ale to co jest się w stanie zmienić. Nie jęcz, tylko do baru podrywać laski.

Gość nabijem
Kto to wogóle jest? co za lebiega? jak on ma mieć dziewczyne jak niekt by nie chciał mieć nawet tak pizdowatego kolegi? Znam go przez internet od godziny a jak widzę jego nick to mi się już niedobrze robi, jak to czytam bo mam ochote pierdolnać go przez łeb, to jak laska ma z takim wytrzymac jak on w koło te same bzdury pierdoli?

Taaa bo w barze tylko dziewicom przebywać nie można:D Robiłeś każdej badanie? A może ona też pomyślała- w barze znajdę faceta?

Gość nabijem
offerma niedziewica to kurwa? Kurwą jest twoja ręka ale ma już dość tej roli i twojego motta że najlepsza baba to własna graba

Gość David Murillo
Wyglądu człowieka upośledzonego nie da się zmienić

Nabijem- też tak miałam jak pierwszy raz próbowałam coś prawiczkom przetłumaczyć:D Teraz wyrywkowo doradzam, a nuż dziecię zapamięta:) Prawiczek to nie stan biologiczny. To styl bycia. Jakbym na żywo miała z taką osobą przebywać to bym uciekła:D

David no właśnie- nie da się, a jednak potrafią takie osoby się z kimś związać i znajdują drugą połówkę, co przedstawiłam.

Gość David Murillo
Jestem winny bo żadna mnie nie chce. Fajnie

Gość mitte
Looooser Ty masz wogóle problem jeśli chodzi o kobiety. Ciągle gadasz "dziewica, dziewica, dziewica..." to, że laska uprawiała sex w Twoich oczach czyni ją gorszą. Ale dlaczego? Katolicy też sie żenia z nie dziewicami. Opowiedziałeś swoje życie, ale nie wiem po co. Ludzie zaczęli Cie pouczać/krytykować/współczuć, a Ty nawet nie potrafisz wziaść udziału w dyskusji - sam to zapoczątkowałeś. Twoja bierność w życiu jest straszna jak emeryt.

Gość David Murillo
Ja nie obrażam dziewczyn

Gość mitte
No wiesz offerma dzielić to się można choćby zabawki, a kobietą to ciężko. No chyba, że ktoś jest swingersem albo jakimś innym dewiantem.

Gość mitte
No moża żadna nowość, ale w jego przypadku to jest wegetacja i żerowanie na innych. A to stary chłop.

Gość David Murillo
Nie jest łatwo o pracę 3 godziny dziennie za 2500 zł

Gość dzon pambo
Jak od niego mozecie wymagac zeby napisal ksiazke o swoim zyciu jak on je wlasnie na jednej stronie opisal- cale swoje, nudne 27 letnie wegetowanie.

Gość David Murillo
Winny jest dziadek

Gość Joel Ventual
Ciekaw jestem czy Looooser naprawdę tam pracował na tym zbiorze owoców bo pisał że tak na prawdę to już nie było tam owoców. Na wakacje pojechał a wmawia nam ze niby pracował. Nieźle. Jak można mieć 27 lat i nigdy nie pracować. Prawdziwy Gucio. Gdzie są rodzice ja się pytam. Powinni go wysłać na miesiac do pracy. Najlepiej praca zmianowa fizyczna. Jeden tydzień normalnie od 6 do 14 potem od 14 do 22 i od 22 do 6

Przestańcie pisać głupoty. Pewnośc siebie to kombinacja genów, wychowania. 🖐️ Jakoś nie byłem specjalnie gorszy od przeciętnego młodego kowalskiego, a mimo to pewności siebie nie miałem, a owi kowalscy tak. 🖐️ Jakoś jakikolwiek sukces nie zwiększał mojej pewności siebie. Głupoty piszesz NimfoJeziorna. 🖐️

A o czym tu dyskutować? Przedstawiłem tu wiele faktów z mojego życia i tyle. Można się tylko zastanawiać dlaczego było tak jak było i jest jak jest. Nie chciałem się żalić, tylko opisać swoje doświadczenia. Dziwne że tak to odbieracie. W końcu były też jakieś plusy. A to że dziewczyny mnie nie podrywają to trudno, co poradzę? Nie ode mnie to zależy, widocznie im się nie podobam, albo co.

Gość taka prawdaa
Kiedy do Ciebie Loooser w końcu dotrze że dziewczyny w Polsce same NIE PODRYWAJĄ? a jeśli już to bardzo rzadko... poza tym jak Ci sie marzy dziewica z wyglądu jak Monica Belluci najlepiej po 20-stce no to sorry :P

Gość offerma..,.
zostawcie tego downa w spokoju

Przestańcie pisać głupoty. Pewnośc siebie to kombinacja genów, wychowania. O wiele łatwiej zwalać na geny, na rodziców, niż na siebie. Wziąć i ruszyć dupsko do pracy nad sobą.

Gość Ma89
offerma..,. zostawcie tego downa w spokoju offerma kocham cię:D Loooser po jakiego chuja to napisałeś?:D