Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość ....***
A ja nie rozumiem dlaczego kobieta ma że tak powiem oddać własnego męża innej kobiecie i do tego rzucać obrączką? A może chce do końca się za przeproszeniem meenczyć w imię raz danej przysięgi?;)

Gość O widze post
Facet nie jest własnością i tylko męska cipa bez honoru nie odchodzi jak woli już inną babe i się czai jak dupa wołowa. Jak facet chce to odejdzie chocby tysiąc razy przysięgał. Ciężko to widać zrozumieć niektórym.

Gość ....***
Ciężko to uwierzyć takim co się na trzecich pchają do związków:D takiej kochance trudno uwierzyć, że facet potrzebował tylko odskoczni:D

Gość ....***
brak.... możesz się próbować wcielić w jego rolę to naprawdę nie jest takie trudne ;)

Gość ....***
a próbowałeś?:D :D:D:D boschh, co ja piszę...:D:D:D

Gość ....***
takie forum, takie pisanie a czego oczekiwałeś, elaboratu? :)

Gość ....***
mimo wszystko, fajnie jest stwierdzić,że jednak nie zaginąłeś w eterze i że jesteś w dobrej formie panie B. ;)

Gość zły pies
Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27358)

Gość ....***
zły pies, masz jakiś problem?

Gość pwnaKobietka
zycze ci zebys kiedys sie zakochala a on zeby cie zdradzil :D mozesz mowic ze to cie ne spotka ale kiedys przypomnisz sobie te slowa kiedy bedziesz ryczec w poduszke pracuje na oddziale onkologii i wiesz co ? wiele kobiet z powaznym nowotworem bioracych chemie lezy na oddziale samotnie, dzieci nie maja, mezow tez nie i wiesz jak z zazdroscia patrza na innych do ktorych przyhodza mezowie z dziecmi?? dodam tylko ze nie chodzi mi o staruszki , jest tam wiele kobiet 25-37 . smutne prawda? nie twierdze ze byly kochankami ale kazdego dopadnie samotnosc! i wtedy obudzisz sie samotnie z reka w kiblu

Gość zły pies
nie mam żadnego problemu, a ty masz?

Gość a dlaczego nie
mąż swojej kochanki pomyliłam się . Zadowolony, każdy popełnia błędy. Uważam temat za zakończony w stosunku do Twojej osoby.

Gość mąż swojej kochanki
a dlaczego nie, dzięki.

Gość mąż swojej kochanki
Są osoby, które lubią być posuwane przez knura. Ich sprawa dopóki trzymają tę swoją "pasję" tylko dla siebie. Gdy na ogólnie dostępnym forum zaczynają się tym chwalić, to muszą się liczyć z reakcją ludzi, którzy się tym brzydzą. Ale fajnie zaczyna się robić dopiero wtedy kiedy zaczynają szukać bratnich dusz (może raczej dup!) coby się z nimi łączyć w celu walki z "ciemnogrodem", płacząc równocześnie, że są przez knury krzywdzone. A już robi się naprawdę śmiesznie kiedy zaczynają krzyczeć, że knury są świniami(sic!). Nie wystawiaj dupy knurowi to nie będziesz płakała, że Cię krzywdzi, bo posuwając Ciebie nie przestaje być świnią. Albo jeżeli jest Ci obojętne komu dupy dajesz to się ciesz z tego, że nieźle bierze.

Gość ....***
ZUS nie śpij:D

Gość nie ma szczerusia
:(

Gość ....***
ano rano bzyknął dwa zdania i zniknął:D ciekawe, kogo się przestraszył ;)

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ciekawe, kogo się przestraszył ciebie kurwa, ciebie:D ja pierdole jakie mniemanie o sobie:o

Gość ....***
:D:D:D:D:D

Gość mąż swojej kochanki
"MOJE DROGIE KOCHANKI Jesli bedziemy madre ,to moze kiedys wywalczymy nawet odszkodowanie od zon za to ze ich mezowie nas molestuja." Życzę wszystkim tzw kochankom żeby wcześniej niż później stały się mądre i przestały wypisywać takie teksty, które świadczą o ich głebokim upośledzeniu jakim jest schizofrenia. Albo jesteście tymi kochanymi przez faceta, który z żony korzysta już tylko w takich czynnościach jak na przykład pranie gaci, albo jesteście przez niego molestowane. Kochanki cudzych mężów nie dajcie się wrzucić do jednego kotła z molestowanymi!!!!! Molestowane, gwałcone i bóg wi co jeszcze nie nazywajcie siebie kochankami!!!!

Gość zafirka
i co dalej autorko????????