Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość mam/wrazenie-iz
jestescie frajerkami,biedactwa

Gość co wy tam pierdzielicie
nie ma namiętności bla bla bla pierdzielenie o szopenie!!! normalne ,że ta namiętność kiedyś się kończy !nie wiedzialaś tego jak wychodziłaś za mąż? pewne rzeczy są po prostu normalne i trzeba je zaakceptować. trza było nie zakładać rodziny tylko latać z doopą i szukać namiętności . ja jestem 16 lat po ślubie a w związku 21 i jakoś mi nie przeszkadza,że nie mam motylków , namiętności itp.itd.

Gość sylvia 007
FRAJEROW TEZ NIE BRAKUJE ALE TEN CO ROBI Z DRUGIEJ OSOBY FRAJERA CZY FRAJERKE TO SIE TYLKO DOWARTOSCIOWUJE Ot taki zakompleksiony co swoja osobowoscia nic nie prezentuje,to proboje pokazac ze majakas .wladze nad innymi, to jest wymiarem jego wartosci Skrzywdzilem kogos wiec jestem kims !.

Gość a dlaczego nie
Przekaz jest prosty Faceci trzymają się solidarnie, nie obrzucają się inwektywami, przynajmniej ww większości Kobiety szmacą jedna drugą Gdy jest zdrada , jest ona plus on To jest całe sedno, a nie wywlekanie morałów ja jestem lepsza a ty gorsza bo nie zdradziłam. Jeżeli jesteś lepsza to żyj z tym poczuciem wartości i nie osądzaj, bo nie tobie to dane.

Gość a dlaczego nie
sylvia zaczerń się dodaj nowy nik np zamiast sylvia 007 sylvia 0007

Gość mąż swojej kochanki
a dlaczego nie, nie wiem czemu ale mam takie przeczucie, że chciałaś mi cos udowodnić. Nie mam najmniejszego pojęcia co. Wybierasz jakiś przypadkowy topik, a z niego przypadkowy nick (czyzby dlatego, że przypadkowo jest podobny do mojego?) i cytujesz jakiś tekst, którego związku z tematem tego topicku zupełnie nie czaję. Może rozjaśnij mój ociemniały umysł. :(

Gość mąż swojej kochanki
"chodzi o ogolny problem naszych tzw .mezczyzn" Chodzi mi tylko o to zeby zwrocic uwage na ich niemoralne zachowania,i nie obwiniac kobiet" Zwracaj uwagę na niemoralne zachowania mężczyzn (czy tez może tzw "mężczyzn"), ale nie rób tego aby zatuszować podobne zachowania kobiet. Nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla złodzieja, że inni też kradną.

Gość odważne oświdczenie
[zgłoś do usunięcia] spoko! Ja jestem gorącym zwolennikiem kochanek, ale mimo to uważam, że narzekanie na społeczny ostracyzm jest niepoważne. rozumiem, że masz żonę, ktora jest cierpliwa i mało rozgarnieta jednocześnie

Gość odważne oświdczenie
10:16 [zgłoś do usunięcia] spoko! piękna... Jaką przepaść dzieląca nas masz na myśli? jaką :) teraz myslę, że nie tylko intelektialna ok, nie myslę o kobiety nie myślą sa tylko doadatkiem do idealnych mężczyzn :)

Gość marlenka;;;;;
odważne oświdczenie [zgłoś do usunięcia] spoko! Ja jestem gorącym zwolennikiem kochanek, ale mimo to uważam, że narzekanie na społeczny ostracyzm jest niepoważne. rozumiem, że masz żonę, ktora jest cierpliwa i mało rozgarnieta jednocześnie brakuje mi takich znajomych jak Ty:(

Gość odważne oświdczenie
takich ja ja ? ee przestań

Gość marlenka;;;;;
nie no ja poważnie;) lubię ludzi z kręgosłupem i wysokim czołem:D;) a Ty pewnie taka/i/ jesteś:) przecież Ci się nie oświadczam hehehehe tylko tak pozytywnie mnie do Ciebie natchło:P:D;)

Gość Ty mnie nie pesz
o zrobisz ze mnie peszka dla mnie temat zamkniety :classic_cool: jest spoko :P

rozumiem, że masz żonę, ktora jest cierpliwa i mało rozgarnieta jednocześnie A czemuż to przypisujesz mojej żonie braki intelektualne? teraz myslę, że nie tylko intelektialna ok, nie myslę o kobiety nie myślą sa tylko doadatkiem do idealnych mężczyzn ? ?? ???

Gość a dlaczego nie
mąż swojej kochanki Nik jest twój, chyba że dwie osoby korzystają z niego Tekst nie mój, tylko wklejony, zresztą napisany wczoraj rano, przez osobę z nikiem " maż swojej kochanki" prawdę znasz Ty i tyle w temacie

Gość sylvia 007
KOCHANI SZKODA MI WAS CHCIALAM SIE ZORIENTOWAC JAK WYGLADA W POLSCE SPOSOB MYSLENIA KOBIET W STOSUNKU DO INNEJ KOBIETY: MIESZKAM W KRAJU GDZIE KOBIETY SA BARDZIEJ WYZWOLONE ; MYSLA INACZEJ ; NIE STOSUJA SZABLONOW ;STOSUJA KARY DLA MEZOW KTORZY ZDRADZAJA NIE INTERESUJE ICH Z KIM JA MAZ ZDRADZA TYLKO FAKT ZE ZDRADZA: ALE KIEDYS TEZ NABIERZECIE ROZUMU: MYSLE ZE IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ

MIESZKAM W KRAJU GDZIE KOBIETY SA BARDZIEJ WYZWOLONE ; Uważam, że szkoda marnować taki bogaty materiał na dyskusję na forum kafe. Może nakręć o tym jakiś fajny program podróżniczy: w Polsce żony wyrywają kłaki kochankom, a w Austrii częstują je kawą i zapraszają na noworoczny koncert do Filharmonii Wiedeńskiej, w Niemieckiej Republice Federalnej kręcą wspólnie film erotyczny, w Holandii zaś wypalają wspólnie blanta. W.C sprzedaje 1 odcinek swojego filmiku podróżniczego TVP za kilkadziesiąt tysięcy PLN, Ty spoko wyciągniesz ze 100 tys.! :-)

Gość mąż swojej kochanki
a dlaczego nie, a niby dlaczego tak uważasz? " 11:51 [zgłoś do usunięcia] a dlaczego nie Mąż swojej żony" " 15:36 [zgłoś do usunięcia] a dlaczego nie mąż swojej kochanki" "Nik jest twój, chyba że dwie osoby korzystają z niego" - raz można się pomylić, ale upierać się po mojej próbie sprostowania, że "Mąż swojej żony" i "mąż swojej kochanki" jest tym samym nickiem świadczy o Twoim zaślepieniu. Nie lubię ludzi, którzy wszędzie doszukują się teorii spiskowych. Gdybyś jednak twierdziła, że jedna osoba może korzystać z dwóch nicków to mógłbym taką możliwość tylko potwierdzić. Ale upieranie się, że dwa różne od siebie nicki są tym samym? To delikatnie mówiąc jest przegięcie. :(

Gość a dlaczego nie
oczywiście pomyliłam się zamiast mąż swojej żony napisałam kochanki co nie zmienia faktu że pod autentycznym nikiem widniej " mąż swojej żony" teorii spiskowych nie snuję, przypadkiem znalazłam tamten wpis, zresztą skoro jest nie Twój jak twierdzisz to czemu się tak denerwujesz, a poczytać ludzie sobie mogą , czyż nie?

Gość jnb
ja chce do Niemiec! :P

Gość sylvia 007
jnb nareszcie ktos z poczuciem humoru lzy mi leca od smiechu .dziekuje

Gość sylvia 007
DO SZMATA SZMACIE TWOJ WSPOLCZYNNIK INTELIGENCJI JEST NIZSZY NIZ TEMPERATURA W TWOIM POKOJU CZUBKU

Gość sylvia 007
W POKOJU CIEPLUTKO CZYLI 25 stopni? NO M OZE TROCHE WIECEJ; Ale to jeszcze za maly wspolczynnik zeby twoje zdanie mialo jakakolwiek wartosc pogadaj sobie do lustra bedzie taki sam efekt

Gość sylvia 007
a daczego sie Tak emocjonujesz ty " SZMATA SZMACIE" BOISZ SIE ZE CI ZONKA W PRZYSZLOSCI MOZE JAJA OBCIAC ZA ZDRADE ; ZAMIAST CZEKAC Z DOBRYM OBIADKIEM ?

Gość mąż swojej kochanki
Mówią, że do trzech razy sztuka. Spróbuję więc ostatni, trzeci już raz. a dlaczego nie, pomyliłaś się czytając a nie pisząc. Zamiast odnosić się do tego co mówię starałaś się podważyć moją wiarygodność, odnajdując jakiś wpis człowieka o PODOBNYM (nie takim samym!!!!) nicku. Tylko tyle i aż tyle. Wystarczyło powiedzieć POMYLIŁAM SIĘ i postawić kropkę. "skoro jest nie Twój jak twierdzisz to czemu się tak denerwujesz" Nie denerwuję się tym, ze podejrzewasz mnie o pisanie różnych rzeczy pod RÓŻNYMI nickami, a jedynie wkurza mnie nieuważne Twoje czytanie, którego efektem jest przypisywanie mi jakichś "podejrzanych" intencji.

Gość wysyp durnych tematow
czyzby kolega madri jeszcze tylko karolka brak

Gość ....***
Czy kobieta, która poślubi faceta podpisuje u adwokata glejt na jego wyłączność aż do śmierci ???K..a czy facet musi się męczyc z jakąś babą tylko dlatego, że ona jest jego żoną i niemoralne jest zostawić ją i bachory!! ?? No coments :O Ten cytat świadczy najlepiej o poziomie ....

Gość O widze post
Następnej wyzwolonej niby a tak naprawde skrzywdzonej i skrzywionej baby. Jebać i kochanki i kochanków tyle. Wystarczy mieć godność i odejść jak się zachce przygód. Facet ktory ma jaja i honor zrozumie. A szmata zawsze bedzie tylko szmata.

Gość ....***
szczery się odnalazł :D