Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość spoko!
Idźmy z duchem postępu. Jak na przednówek przystało, pobudujmy sobie szklane domy!!! po co komu te znajome kąty i sprzęty opatrzone.

Gość spoko!
Dziękuję podszywie, to było całkiem niegłupie :-)

Gość sppoko!
nie rozpieszczaj mnie :) ach zaczerniłeś sie :) szkoda. a z tym dziełem to 😠 az takiej ironii nie przyswoję

Gość mąż swojej kochanki
Facet, który jest nieśmieciem, kiedy przestaje go rajcować żona, rozstaje się z nią. I dopiero wtedy zaczyna szukać nowej towarzyszki życia. Śmieć lubi maczać swoją sprężynę w rurach kanalizacyjnych i robi to, bez względu na to co ma w domu. A rur nie brakuje. Wskakują mu chętnie na sprężynę. Czemu więc się dziwią, że przetykacz rur, te nadstawiane mu rury przetyka, nie interesując się owych rur uczuciami?

Zaczerniłem się, zanim zacząłem wypisywać różne głupotki o jedzeniu...wiadomo czego itd. :-). O co chodzi z dziełem i ironią?

Gość zagubionaa i naiwnaa
Rury nie maja uczuc, sa zimne i przeciekaja brakiem wartosci, stalowych zasad. Zardzewiale rury, ktore jak juz sie przepcha, zostaja tam, gdzie byly na poczatku...do momentu, kiedy zjawi sie nastepna sprezyna z metalowym obreczem.

Gość sppoko!
o wiersz :classic_cool: o kocie tez sie podszywasz :D to nas tu za mnoga 🖐️

A, o wiersz chodziło... To nie była ironia wymierzona w Ciebie, ale we współczesna poezję :-). Nie podszywam się. Jestem wyłącznie sobą. Zaczerniłem się, zanim ktoś mniej sympatyczny niż Ty zacząłby wypisywać jakieś bzdury jako spoko!

Gość istna patologia
co za chore czasy, jak nie topik o utrzymankach, to o kochanicach. Obleśne to wszystko

Gość sppoko!
a ja lubie dokuczac :) draznic i.......... ;) oddaje nika

Gość sspoko!!!
Ironiczne poezji przekazy wziete z zycia zaiste. O rurach w szklanych domach i przekazywaniu plynow ustrojowych kochance przez meza zony. Rura byla nieodparta piekna, glupia i rozwarta. Pierscien zaden jej nie leka, bo ogromna rury wneka. Polska glupota tego nie trawi, gdy kochanica sie dobrze bawi. O jaka dla mnie to jest rozpusta, kiedy ja biore augusta w usta. Byle mial tylko zlota obraczke, wtedy ja smialo go biore w raczke. A wszystko zony, to wasza wina, szlafrok i ciagle nadeta mina. Nie wysmiewajcie zatem kochanek, bo czymby bez rur byl polski zascianek ?

No no, rymy prawie częstochowskie... W topiku o kochankach, to prawie perwersja!

Gość sylvia 007
Jak zwykle ciagle to samo same szablony ,przestarzale i zardzewiale. Szablon ze kobieta powina to czy tamto to juz nie istnieje. Ale nie do wszystkich to dociera. Kazdy ma swoje slabosci ktorym ulega,tylko ze nasze spoleczenstwo ma tendencje do krytykowania tylko i wylacznie slabosci kobiet,nie krytykuje slabosci mezczyzn. Mezczyzna wywalczyl sobie prawo do tolerowania swoich slabosci,i nikt mu nie zarzuca ze sie nie szanuje. Dosc tego polowania na czarownice. Moze mnie ktos nie szanuje , ma do tego prawo . Niestety ale ja postepuje jak uwazam a nie jak mnie sasiedzi za to oceniaja. moje zycie nie jest na pokaz Z OBACZCIE JAKA JESTM PORZADNA: Prosze mi wytlumaczyc dlaczego inaczej traktuje sie za codzolostwo mezczyzne a inaczej kobiete. Oj oj zapomnialam ze przeciez kobieta to nie czlowiek tylko szmata

Gość zagubiona i naiwnaaa////
Wiesz co ? Jestes za tepa, by ci wytlumaczyc raz jeszcze. Maz to chuj a ty kurwa. Ot co. Traktujemy was tak samo, don't worry bitch🖐️

Prosze mi wytlumaczyc dlaczego inaczej traktuje sie za codzolostwo mezczyzne a inaczej kobiete. Uwarunkowania biologiczno-ewolucyjne. Samiec ma spłodzić jak najwięcej potomstwa, a kobieta jak najlepiej je wychować. Jest to warunek konieczny i niezbędny przetrwania gatunku. Dopóki faceci nie zaczną rodzić dzieci, będzie tak, jak jest. Czyli będzie dobrze :-)

Gość zagubiona i naiwnaaa////
Tu chodzi o zwyczajne kurwienie sie z kims, swiadomie wiedzac, iz jest on w zwiazku. Czy ciebie podnieca fakt, ze wpycha i w zone i w ciebie ?

Gość piękna.....
Uwarunkowania biologiczno-ewolucyjne. gdyby nad chucia nie mozna panować to ... preciez to co wtracileś to moze sie odnosic do jaskiniowcow a nie ludzi myslacych i majacych wyobrazenie o tym ze swoja lekkoscia przeskakiwania z kwiatuszka na kwaitek, moga krzywdzic nie tylko uczucia innych ale wypaczyc ich psychike

To znaczy, że ewolucja się skończyła, kiedy ludzie wyszli z jaskinii? Ciekawa teoria. Coś jak koniec historii Fukuyamy. Ale z drugiej strony, niemowlęta wciąż piją mleko matki, a gigantyczna przestarzałość tej metody odżywiania jakoś im nie przeszkadza. Ale to pewnie dlatego, że niemowlęta nie wiedzą, że są ludźmi myślącymi...

Gość piękna.....
nie odwracaj tego co napisałam tak zeby Tobie bylo wygodnie podkreslic to co Wam facetom pasuje

Gość sylvia 007
K TOS SIE ZALOGOWAL NA MOJ PSEUDONIM NAPEWNO JAKIS NAWIEDZONY PSYCHOPATA WIECEJ JUZ TU NIE BEDE PISALA NASTEPNE POSTY SA OD TEGO PSYCHOPATY ZBOCZENCA KTORY UWAZA SIE ZA STRAZNIKA MORALNOSCI; ALE TO DOBRZE ZE W KONCU SIE DOWIEDZIALAM JACY PSYCHOPACI STOJA NA CZELE MORALNOSCI W POLSCE ;CZESC POSTOW UDALO MI SIE ZLIKWIDOWAC PRZEPRASZAM ZA TEGO CHRZESCIJANINA ZBOCZENCA

Gość piękna.....
znaczy nie rozumiesz nich tak zostanie :)

Gość istna patologia
no tak ewolucja to też dziwka, a biedne samczyki nie mogę się jej oprzeć. Kocham takie wymówki:D

No cóż, ewolucja jest kobietą...:-) Jak zatem jej nie kochać? :-)

No i zamknąłem usta malkontentkom...:-). Trochę fachowego słownictwa, i od razu się gubią :-).

Gość istna patologia
czyli summa summarum wszystko jest i tak winą kobiet:D Sweeet;)

Gość piękna.....
alez kochać bodaj w jaskini ale jedną przynajmniej do czasu az inna przycmi te jedyna 💤 ale nie rownoczesnie to nie higieniczne

Gość piękna.....
kobiecie usta mozna zamknąc tylko w jeden sposob co za zadufalec z Ciebie :classic_cool:

Uderz w stól, a nożyce się odezwą :-) Oczywiście, że wszystko jest winą kobiet. W końcu kto urodził tych wszystkich okropnych facetów? O, kobiecie można zamknąć usta na wiele sposobów...pocałunek to ostateczność!!! Nie jestem zadufalcem, po prostu zbyt często mam rację :-/.

Gość piękna.....
ychu glupia kobieta powinna milczeć co uczyniam :)