Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość piękna.....
bez Ciebie to juz nie bedzie ten sam eksluzywny temat :) ja ide na spacer, dotlenic to co zostało a Ty pisz, lubie czytać i chłonąc mysli innych od ktorych dzieli mnie przepasc

Gość mąż swojej kochanki
sylvia 007, "Kazdy ma swoje slabosci ktorym ulega,tylko ze nasze spoleczenstwo ma tendencje do krytykowania tylko i wylacznie slabosci kobiet,nie krytykuje slabosci mezczyzn" Skąd takie wnioski? Kiedy nazwałem śmiecia śmieciem to właśnie Ty jedyna zaprotestowałaś. "Niestety ale ja postepuje jak uwazam a nie jak mnie sasiedzi za to oceniaja." Niestety bezskutecznie się staram przekazać Ci, że problem nie leży w tym jak Ty postępujesz, ale w tym, że za swoje postępowanie próbujesz zrzucać odpowiedzialność na innych. Spróbuj się zmierzyć ze swoim problemem i odpowiedz mi w końcu jak zostałaś skrzywdzona? Wybrałaś sobie śmiecia i obwiniasz go za to, że nie stał się w tym samym momencie królewiczem. "Prosze mi wytlumaczyc dlaczego inaczej traktuje sie za codzolostwo mezczyzne a inaczej kobiete." Proszę mi wskazać na tym topiku wypowiedzi potwierdzające Twoją opinię? I nie mów mi, że używanie słów "szmata" czy "śmieć" zamiast jednego wspólnego dla obydwu płci dowodzi właśnie RÓŻNIC owego traktowania.

Gość gdybym ja uległa swoim
słabościom i tym młodszym męskim personelem to wszystkie tu byście z żalu wyły hahahahahahahaha takich zalotników mam ,że w dniu swojego ślubu sprośne smsy mi wysyłają:D gdybym tylko palcem kiwnęła:P ale ja charakter mam :classic_cool:

Hmmm, a zastanawiałaś się kiedyś nad tym, że Ci zalotnicy wysyłając Ci te sprośne smsy dają dowód na to, że nie mają o Tobie najlepszego zdania? Wiesz...w końcu na żony wybierają inne kobiety. Te, o których mają lepsze zdanie.

ale ja żoną jestem od lat :D

ale ja jestem już żona od lat buhahahahahaha i wszyscy to wiedzą:P

Gość hahahahahahahaha
gdybym ja uległa swoim fajny sen

Gość hahahahahahahaha
gdybym ja uległa swoim fajny sen

żaden sen :D skontaktuj się ze mną to sama/sam zobaczysz:P

Gość hahahahahahahaha
nie kontaktuje sie z osobami , ktore wedlug samych sebie uwazają się za osobę wszechwiedzącą.

Gość hahahahahahahaha
nie kontaktuje sie z osobami , ktore wedlug samych sebie uwazają się za osobę wszechwiedzącą.

Ok, fajnie, że jesteś żoną. Ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie... Czy zastanawiałaś się nad tym, co myślą o Tobie faceci, którzy wysyłają Ci prośne smsy? Tym bardziej, że wiedzą, że jesteś mężatką? Bo te smsy to nie jest chyba oznaka głębokiego szacunku do Ciebie jako żony innego faceta?

Gość hahahahahahahaha

Łoooj tam nie ma czym się chwalić, że macha się tyłkiem przed innymi facetami. Jak to jest powód do dumy to ja jakaś niedzisiejsza jestem :(

Gość mały huóujek
Nie rozumiem o co się tu walczy. Ale na szczęście nie muszę rozumieć. Baby jak to baby kłócą się o jakieś durnoty.

Łoooj tam nie ma czym się chwalić, że macha się tyłkiem przed innymi facetami. Jak to jest powód do dumy to ja jakaś niedzisiejsza jestem :(

ja dopuszczam pewien rodzaj flirtu ,który poleruje moje EGO :D a faceci są jak pacynki jak na rękę założysz i dodasz animacji to żyją w innym przypadku tylko są:D buhahahahahahaha bardzo tu miło ale realia wzywają;)

Gość sylvia 007
Tu nie chodzi o to ze ktos mie skrzywdzil chodzi o ogolny problem naszych tzw .mezczyzn" Chodzi mi tylko o to zeby zwrocic uwage na ich niemoralne zachowania,i nie obwiniac kobiet za to ze sa glupie tylko dlatego ze ktos ich sprytnie wykorzystuje. Z mojej wieloletniej obserwacji w roznych srodowiskach i w roznych przezialach wiekowych stwierdzam tylko fakty ze nie ja ale 90% k obiet pada ofiara perfidy oszustow emocjonalnych. Bardz mnie boli fakt ze tez kobiety wyzywaja inne ze sa glupie,zamiast ,uswiadomic sobie fakt ze wczesniej czy pozniej tez beda tymi ofiarami. Chce tylko pokazac problem . PROWOKUJE;przyznaje sie do tego ale chce tym osiagnac to zeby kobiety nie myslaly ze sa same winne ze daly sie oszukac Gdyz to pasuje mezczyznom zeby bezkarnie nimi manipulowac, Zobaczcie na forum oszukanych emocjonalnie mezczyzn, oni sie solidarizuja,a my wyzywamy od szmat Tym niczego nie zmienimy wspieramy tylko drani . no ale coz zrobic Na kary w miejscu pracy za molestowanie tez musialysmy dlugo czekac.wczesniej tez kazda ktora na takie molestowanie poeciala,byla sama sobie winna teraz moze uzyskac odszkodowanie.

"Z mojej wieloletniej obserwacji w roznych srodowiskach i w roznych przezialach wiekowych stwierdzam tylko fakty ze nie ja ale 90% k obiet pada ofiara perfidy oszustow emocjonalnych itd..." "chce tym osiagnac to zeby kobiety nie myslaly ze sa same winne ze daly sie oszukac" Trzeba było tak od razu! Przynajmniej wiadomo zatem, że feminzm nie polega na wyrównywaniu szans kobiet i mężczyzn, jako dwóch grup o dokładnie tych samych zdolnościach, ale na ochronie interesów słabszych kobiet w sytuacji, kiedy nie są w stanie sobie poradzić z męską dominacją wynikajacą z wrodzonych zdolności narzucania kobietom tego, co mają robić bez użycia siły fizycznej, a jedynie za pomocą zdolności umysłowych.

Gość a dlaczego nie
Mąż swojej żony A co powiesz na to ? bardzo interesujące i mające się na przekór do tego co piszesz na tym topiku, chyba że to nie ty, może jest jakiś podszyw... Mąż swojej żony U nas jest coraz chłodniej. Jesteśmy ze sobą 9 lat i pomimo, że kochamy się bardzo, szanujemy, wspieramy, itd. Jednak nie ma już namiętności co kiedyś. Z tego co czytam na różnych wątkach na kafe oraz z rozmów ze znajomymi tak już po prostu jest. Wszystko powszednieje i tyle. Jedynym ratunkiem jest skok w bok, ale wolałbym aby był kontrolowany. Zastanawiałem się nad swingiem ale żona kręci nosem na ten pomysł. Chyba się boi. Jeśli miałbym się z kimś spotkać tylko dla seksu to wyłącznie z mężatką, która ma podobny "problem". Musiałaby być inteligentna i bezpruderyjna. Choćby tylko ze mną, w domu z mężem mogłaby nadal być przykładną żoną, matką, itd... Tylko SEKS. Bez zbędnych pytań i kłopotliwych zauroczeń. Jakaś Pani reflektuje, na 30 letniego cudzego męża, który ma ochotę od czasu do czasu się spotkać ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4015585&start=60

Gość a dlaczego nie
Tak właśnie wygląda nastawienie Panów którzy krytykują kobiety i moralizują na pół strony. Żona innego mężczyzny to również kochanka. Sylvia masz rację w tym co piszesz.

Gość a dlaczego nie
Więc kochane przeciwniczki kochanek, przestańcie krytykować inne kobiety, bo same nie wiecie co jeszcze może przynieść Wam los. Dzisiaj jedna z drugą jest pewna swego na 100%. Tylko nie bierzecie tego pod uwagę że MOŻE przyjdzie dzień i pojawi się on, kolanka zmiękną I CO WTEDY, ano wtedy same zobaczycie ......

Gość sylvia 007
Jak pozbyc sie podszywu moze mi ktos poradzi niestety zapomnialam hasla jedynym tropem ze to nie podszyw to to ze ja uzywam komputera ktory nie ma typowo polskich sylab.

Ja jestem gorącym zwolennikiem kochanek, ale mimo to uważam, że narzekanie na społeczny ostracyzm jest niepoważne.

Gość sylvia 007
a ktory mezczyzna nie jest zwolennikiem kochanek? Tylko ten co ma za malo testosteronu ,lub boi sie kary Boskiej.