Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Gość ( zawsze szczery z ukrycia)
buuuuuuuuuuuuuu.znikla i musze sam sobie fujare dac do dziury w sedesie

Gość mała mi za ile dasz doopy ?
jak cos to daj znac !Puknąłbym cie przez 3 gumki !:D

mnie spadaja gumki z wacka :-( Ja bez gumki poprosze , choc daj posmyrac plisssssssssssssssss

Gość mała mi000
Nie znajduję racjonalnego komentarza. Jednak większość facetów to pustostany, widzący przed swoim nosem jedynie swojego "wacka". Żadna kobieta na takiego "geniusza" nie zwróci uwagi, choćby miała być "szambiarską kochanką". I dobrze to ująłeś - czeka cię tylko sedes

tepa dzido-jestem kobieta i nabijam sie z Ciebie skonczona idiotko. Nawet nie umiesz wyczuc ironi i glupich zartow z Ciebie. I Ty do kochanka z klasa? Moze Cie przeleciec jakis obszczymur i nikt wiecej glupia dziewucho z Paciejewa Wielkiego.

Gość IMO nie podszywaj się pod
ZSa kretynie :O 🖐️

hahhahha.nie jestem imo.Jestem kobieta i nawet nie zgadniecie ktora, a juz na pewno nie ta glupia dzida miiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość mała mi000
Nie zmienia to faktu, że jesteś pustostanem z bardzo bogatym dorobkiem słownym. Tylko gratulować partnerowi

jestes jeszcze glupsza niz wygladasz.O mojego partnera sie nie martw, ja sie tu bawie takimi dzifffffffffffkami jak Ty.Mozna sie posmiac , wlasnie pokazalam ten topik mezowi.Tylko kiwal glowa , ze jestes taka tepa dzida Glowa mnie dzis boli i bawie sie tu parodujac tego idiote Zawsze Szczerego.. Moze mi przejdzie , jak pobawimy sie Toba glupia dzifffffffffko.

Gość hytren
to jak mi -po ile twoja dupa jest?

Gość asdfghjkl;
a ja myślę że ten twój mąz nie raz ci rogi przyprawił stąd twoje nastawienie do małej ...

Gość mala miOOO
nie dla psa kiełbasa

Gość IMO masz cos z łbem
😴

Gość hytren
mala mi -wczesniej pisalas, ze mialas zadzwonic do kochanka , potem isc na kolacje z narzeczonym.Cos ta kolacja krotka byla.Nie zzarlas sie tam chyba? Jak warujesz tu na kafe jak psina pod buda.

Gość dała mi mała
"Nie znajduję racjonalnego komentarza." - pierwszy raz błysnęłaś swoim nieprzeciętnym intelektem. Racjonalny komentarz do ŁĄCZENIA SIĘ W BÓLU Z KOCHANKAMI CUDZYCH MĘŻÓW nie istnieje. Tak na wszelki wypadek, gdyby twój intelekt miał jednak pewne ograniczenia podpowiem ci, że ci wszyscy zabierający głos starali się naprowadzić cię na ten trop. Ale twoje samozadowolenie z własnej mądrości tak cię przytłaczało, że nawet tak prostych rzeczy nie potrafiłaś zrozumieć. A może jest jeszcze jakaś nadzieja? "Nie znajduję racjonalnego komentarza." - może to jest to światełko w tunelu?

Gość dała mi mała
"wracajcie do swoich kochanych żon. W ońcu tak je kochacie, tak je szanujecie więc skąd te propozycje?!" - czyżby zawiodła cię twoja mądrość? Właśnie dlatego wracamy, że je kochamy i szanujemy. W przeciwieństwie do tych, u których tylko czasem bywamy, aby załatwiać ponadprzeciętne potrzeby fizjologiczne.

Gość dała mi mała
"Mam kochanka bo mi z tym dobrze" - to zdanie jest kwintesencją problemu tych mądrych. Oczywiście mądrych inaczej. Normalna osoba powiedziałaby: Mam kochanka, bo jest mi z NIM dobrze. Mądrej inaczej imponuje nie ten konkretny facet, a TO, że on jest żonaty. Wszystkie dotknięte tą chorobą łaczcie się!! Nie dajcie się zwariować swojej głupocie!! Może wymienicie się adresami specjalistów od takiej przypadłości? Może to jest uleczalne?

Gość mozna sie posmiac
Dobry temat,ubaw po pachy!!!!!!!! Mała mi -nauczona warowania jak pies dlatego tu tak siedzi,kochanek z zona spedza czas a ona czeka czeka i czeka- na smsiaka

Gość mozna sie posmiac
Ona ci nie da maila ,bedzie udawala ze jest porzadna ,ze jest madra i inteligentna i z byle kim sie numerami,mailami nie wymienia. Od samego rana poprawilam sobie humor!Uwielbiam czytac takie "madre"kobitki :) jak mala mi. Cos słabo idzie to łaczenie się kochanek....

Gość na starość odbija
Uwielbiam czytac takie "madre"kobitki jak mala mi. które miały normalne dzieciństwo, a odbiło im jak poczuły się dorosłe

Gość aguśka;)
"KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA faceci to świnie!! po co sie nimi przejmować??? a te wszystkie durne posty o zdradach, miłościach to totalna porazka KOBIETA JEST PARWDZIWIE SZCZESLIWA KIEDY JEST WOLNA" a skąd możesz wiedzieć jak bardzo szczęśliwa jest kobieta która ma ciepły dom wspaniałego męża i dzieci ? Współczuje ci autorko twoje zachowanie chyba wynika z tego że kiedyś zostałaś bardzo skrzywdzona. Współczuje ci szczerze i życzę powodzenia na starość kiedy już nikt nie będzie cię chciał przelecieć a ty zostaniesz sama w swoim wypasionym domu z furą pieniędzy

Gość match
do dala mi mala... brawo w końcu ktoś mądry utarł tej dziwce nosa, coś kurewka ucichła pewnie na śniadaniu z kochasiem bo z kolacji raczej nic nie wyszło hahaha zresztą to marzycielka.

Gość WOLNY KIBEL
"KOBIETA JEST PARWDZIWIE SZCZESLIWA KIEDY JEST WOLNA" - rozumiem, że jak człowieka przyciśnie to jest szczęśliwy kiedy znajdzie WOLNY KIBEL. Nie rozumiem na czym polega szczęście WOLNEGO KIBLA?

Gość to też usuniesz?
nie wyjmuj miecza z pochwy

Gość mała mi000
Niektórzy w niektórych momentach "cichną" bo pracują. Pośmiać się też z was, wielkich moralistów można. Lecz to nie wy moi drodzy będziecie mnie rozliczać z mojej moralności czy jej braku. Ciekawa jestem ile razy minęliśmy się na ulicy... I na prawdę zdanie osób, które potrafią jedynie w wulgarny sposób obrażać, w ogóle mnie nie rusza i nigdy nie będzie. Współczuję jedynie wszystkim dzieciakom, które mają tak "prawych i sprawiedliwych" i do tego bardzo dobrze wychowanych, z bogatym zasobem słów rodziców. To dopiero patologia M. miał rację, że na kafe można "się nasłuchać", poprowokować i mieć ubaw po pachy

Gość mała mi000
I dodam jeszcze, że jestescie "pożywką" dla doktorantów. Zapewne niejednego z was już cytowali w swoich pracach. Częściej będę wpadać na kafe. Cenne źródło informacji

Gość będziemy rozmawiali codzienie
o naszej miłości, do pięćdziesiątki :)

Gość wreszcie się zrozumieliśmy
to gdzie i kiedy?

Gość znudzony mąż :)
jakaś mała daje swoj tel? ja też chcę :)

Gość rimmel30
ooooo kurwa ale się dałaś nabijać przez 5 lat ja pierdole jak zwykle ścierwo żyło w przekonaniu, że facet ucieknie od żony .... dobrze ci tak a powinien jeszcze tak następne 5 lat cię oszukiwać żebyś miała dupe jak szafa i na starość pod latarnią mogłabyś stać. Kolejna słodka idiotka, że takie po ziemi chodzą.