Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaa

Uderzyłam syna męża! Dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość alllllllllllllllllllllllllllla
moze to bylaby troche ,,zaczepka''z twojej strony,no ale ok.ale co bys nie powiedzala to i tak uzna to za zaczepke... Powinnas mezowi powiedziec ze koniec z uslugiwaniem synusiowi,a on powinien cie w tej sprawie poprzec....inaczej bedzie wojna:O

i wogole -wlasnie dlatego ze jest niedziela,to owinniscie wszyscy razem usiasc przy stole i pogadac,przedstawic co nastepuje w zaistnialych okolicznosciach.... Decyzja nalezy do gowniarza,jak chce dalej postepowac. Badz co badz-jestescie rodzina,tworzycie ja,i jakies zasady w kazdym domu panuja....

Gość aspire28
A ja uwazam ze dobrze zrobila ze go wypytywala, jest niepelnoletni i byl z nia w jej domu pod jej opieka. Co do uderzenia to troche dyskusyjna sprawa, ja bym nie oderzyla ale wszystko bym jego ojcu powiedziala i domagala sie szacunku i respektowania zasad w domu.

No to pięknie, mąż poszedł wynieść śmieci a ten gówniarz (chyba żeby się popisać przed koleżanką) powiedział do mnie "szmato do garów, jesteśmy głodni kurwa mać..;/

podszyf.....................?

To wyżej to podszyw i w dodatku beznadziejny. Młody wyszedł z domu z tą swoją koleżanką. Jak wychodził to mąż go spytał o której wróci, on odpowiedzial, że nie wie jeszcze. Więc mąż powiedział żeby na obiad przyszedł, a tamten, że nie będzie ze mną przy jednym stole jadl :D Nie wiem za co on się tak obraża, to ja powinnam powiedzieć, że nie będę przy jednym stole z nim jeść, no ale cóż.

zjedz wszystko-chodzbys miala sie pozygac!:D NIC gowniarzowi nie zostaw! zobaczymy jak dlugo wytrzyma:D:D:D a mezowi powiedz ze nie bedziesz dla tego gowniarza juz gotowac! Skonczylo sie. Masz teraz okazje z nim pogadac.....

No a co tam, nie chce jeść to niech nie je. Ja się go prosić o nic nie zamierzam :) Wstyd przyznać, ale nawet czasami mu w pokoju sprzątałam mimo tego że on ma już 15 lat, ale od teraz NIC dla niego nie będę robiła.

Gość no to musicie
mieć wesoło w tym domu :D

widze ze wymiekasz....:O Chcialaszeby ten obiad zjadl,prawda?

Chciałabym to prawda. Nie jestem osobą lubiącą konflikty, wolę przyjazną atmosferę, ale skoro nie to nie ja. Ja się go prosić nie zamierzam.

Tam błąd w ''nie to nie ja'' miało być bez ''ja'' :p

Gość powiedz takkk
ja bym powiedziala do niego. "Damianku"? ta jebana suka jak mnie nazywasz zrobila wlasnie obiad , jak chcesz to poczestuj sie obiadem jebanej sukki a jak nie to mozesz sobie sc do MCdonalda choc powinnam powiedziec tobie jak tyu mi : a jak nie to pierdool się"

Gość bardzo dobrze zrobiłaś, nie
ważne czy to Twój syn, czy Twojego męża, czy brat, czy nawet kolega z pracy. Jakby ktokolwiek powiedział do mnie 'jebana suko" dostałby w pysk :o

,,Chciałabym to prawda. Nie jestem osobą lubiącą konflikty, wolę przyjazną atmosferę, ale skoro nie to nie ja. Ja się go prosić nie zamierzam.'' i to jest wlasnie przyglaskanie sprawy....Blad-najczestrzy-wszystkich mamusiek,wiesz autorko? Wlasnie dlatego ze pozwalacie na takie zachowania,dzieciak NIE PONOSI KONSEKWENCJI SWOICH SLOW I CZYNOW -te gowniarstwo robi pozniej co chce! Sami na to pozwalacie!Dlaczego? -dla swietego spokoju???? Ale bedzie kolejna klotnia,kolejna awantura! znowu napiszesz na forum ze nazwal cie QURWA tym razem,i znowu odpuscisz....az w koncu dostaniesz sama w twarz...:O Czy wtedy sie obudzisz???? Czy moze ,,dla swietego spokoju''pojdziesz przygotowac obiad dla swojego oprawcy....??? Porazka:O

Gość amingora
dla mnie sprawa jest jasna.chłopak mieszka z Wami,Twój mąż jest jego ojcem Ty jego zoną i jakies zasady powinny byc. skoro gnój zostaje pod Twoja opieka z przykazem,ze nie wychodzi to powinno coś to dla niego znaczyc. pomijajac juz fakt,ze jest małoletni i bedac pod Twoja opieką Ty za niego odpowiadasz!!! I to Ty bys miała koło dupy jakby cos się stało. na temat uderzenia nie bede sie wypowiadała,ale kiedy wyzwał Cie od takich jestem w stanie to przemilczec. mąż powinien zrobic coś z tym faktem i albo ogarnać gówniarza uświadamiając mu pewne zasady i normy,albo nigdy wiecej nie prosic Cie i co za tym idzie wyłaczyc z życia tego chłopaka! wyłączyć i mam tu na mysli nie brac pod uwage jego potrzeb,które do tej pory spełniałaś-tj.pranie sprzatanie itp. jak by nie było tak jak inni radzą czas najwyzszy,zeby dziecko tez miało obowiazki skoro na równi z Wami korzysta z kosza na smiecie tak samo jak i z kibla,który zapewne tylko Ty szorujesz!!!!! w innej sytuacji przegrasz wszystko za swoim pozwoleniem...