Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NimfaJeziorna

Hej Prawiczki!!

Polecane posty

Gość Lehlohonolo Ramagole
Ja wiem że to on. To znaczy nie widziałem jego zdjęcia ale jestem tu długo i ze dwa razy było tak że jego zdjęcie było opisywane na forum. Było dobrze odbierane i też było zdziwnienie. Ale przecież jego problemem nie jest wygląd tylko psychika. Czy po tylu jego postach trudno to zrozumieć ? Jedni są sami bo mają problem z wyglądem i się nie podobają (ja) a inni mają problem z osobowością i sami wyłączają się z życia towarzyskiego

No i znowu (już to znam) się okazało że PBW to ciacho. Akurat komuś takiemu jak PBW można pomóc bo myślenie można wyleczyć. Gorzej jak ktoś kojarzy się z gównem

Ja jestem wobec Ciebie uczciwa, wyślij swoje foto, to podeślę i moje. Pisałeś, że jesteś przeciętny chłopak, a teraz wysyłasz mi MODELA. Na początku myślałam, że żartujesz, ale teraz widzę, że na poważnie chcesz mnie wkręcić. :D I za co miałabym przepraszać- bo nie widzę powodu. 🖐️

Gość były prawiczek
wiara jest po prostu wrażliwy na wszelką krytykę i do tego bardzo spięty/zestresowany widać to po zachowaniu i postach ..no szkoda chłopaka ..a u faceta głownie liczy się psychika wygląd to sprawa drugorzędna. mysle ze wiara po prostu sie załamał ..kiedyś daaaawno temu miałeś przecież nika "prawiczek z wiarą" ....pewnie jakaś zołza cię zraniła i podupadłeś ....a nie warto

Gość były prawiczek
"myślenie można wyleczyć." to mnie wylecz bo sam obecnie przechodzę kryzys ..to nie takie łatwe

Widzę że Pink panter robi P.R. Prawczkowi bez wiary na forum i mu kadzi. ok ok juz wiemy ze jest piękny. Nie musisz się już tak wysylić. I co teraz powiesz o nim.

Duze

Tzn ja nie mam urody i wiem że jakbym miał urodę człowieka a nie gówna to by to zmieniło. Niektórzy nie mają urody a i tak są sami. Więc rożne jest spojrzenie na to

Gość ale jajca z babami
wy tu siedzicie a topik wyzej ZELEK wyciaga brudy prywane na forumie :classic_cool:

kadzisz mu na calego.

Gość były prawiczek
nie zwalaj na urodę jesteś pewnie słaby psychicznie ,a uroda to tam swoją droga ...znam ludzi brzydkich z ryja a odnoszą sukcesy na tle pracy i kobiet wiec to nie wymówka ...no chyba że jesteś szpetny okaleczony to wtedy przepraszam.

Zresztą mam kolegę, który też bardzo dobrze wygląda i też prawiczek. Na komisji wojskowej dostał zresztą kategorię A+.

Prawiczek bez wiary jest tu długo i zawsze jak wysyłał to swoje zdjęcie. Szkoda że już tu nie ma tych osób bo one by Ci wytłumaczyły że to on.

No i wysłał dowodó. Łyso Ci teraz ?

Przecież było już dawno wiadomo że on odpycha od siebie dziewczyny i ludzi. Tak jest. Jedni wyglądają jak gówno a inni czują się jak gówno. Tym pierwszym nie da się pomóc a tym drugim tak

Ja sądzę że jakbym wyglądał jak czlowiek to miałbym chęć gdzieś wyjść a tak to nie widzę sensu. No ale teraz muszę wyjść bo trzeba kupić bilet miesięczny. Może coś zjem na miescie