Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NimfaJeziorna

Hej Prawiczki!!

Polecane posty

Gość co klamiesz nas
"Ale jednak oczarowales charakterem mp30'' czyli jednak komus spodobales sie

"Jako, że mnie nie możesz uciszyć rasistowskimi hasłami, to dodam od siebie Zielonego Żelka i Reformę" podła moderacja skasowała temat w którym jakiś koleś opowiadał swoją historię. była o tym że poznał gdzies w internecie laskę, tradycyjnie "świetenie im się gadało", spędzali po kilka godzin na rozmowach przez GG. panienka była oczarowana więc umówili się na spotkanie. no a na randce laska nagle mówi że musi wysłać smsa. wysłała tego smsa a tu do gościa przychodzi sms treści: "tomek, podjedź pod ambasadora i zabierz mnie. jestem na fatalnej randce". po prostu panna pomyliła adresata wiadomości i zamiast wysłać sms do jakiegoś kolegi to wysłała do niego. morał historii: takie internetowe znajomości nic nie znaczą. zresztą kiedyś wam opowiadałem o panience którą poznałem na kursie językowym i zaprosiłem na imprezę a ona jak ją odprowadzałem w nocy do domu pytała mnie czy mój kolega który był na tej imprezie jest wolny :D

IMO13855 "Mylisz strach z poprawnością polityczną, tudzież empatią. Nie żyjemy w epoce Kamienia Łupanego, to że jesteście większe (gdzieniegdzie), cięższe i bardziej agresywne nie znaczy, że miałbym się Was fizycznie obawiać." Czujesz się pewnie, bo siedzisz TAM po drugiej stronie. I nie zasłaniaj się tu poprawnością polityczną, a zwłaszcza EMPATIĄ. :D

Gość IMO13855
co klamiesz nas "czyli jednak komus spodobales sie" Ha! Na mój 'charakter', nawet pomimo straszliwego niedopasowania fizycznego leciała Drabina! TAK! DRABINA! I co? I puściła się z Kremem, bo choć kretyn, ale wysoki kretyn. Tak już jest z tym podobaniem się pod względem charakteru. :P

"zresztą kiedyś wam opowiadałem o panience którą poznałem na kursie językowym i zaprosiłem na imprezę a ona jak ją odprowadzałem w nocy do domu pytała mnie czy mój kolega który był na tej imprezie jest wolny " To chyba ta ostatnia po której Ci się już na dobre odechciało? 🖐️ "no a na randce laska nagle mówi że musi wysłać smsa. wysłała tego smsa a tu do gościa przychodzi sms treści: "tomek, podjedź pod ambasadora i zabierz mnie. jestem na fatalnej randce"." Ciekawe jakie to uczucie :o🖐️

Gość offerma ze ty w ogole
sie jeszcze zadajesz z laski to az sie dziwie bo tylu krzywych akcjach masz jeszcze ochote :P

Gość offerma ze ty w ogole
"Ciekawe jakie to uczucie" Wole nie wiedziec to jeden z glownych powodow dlaczego nie umawiam sie na zadne randki :O

"W poprzednich postach chodziło mi o całkowite przekreślenie kogoś TYLKO z powodu nieciekawej aparycji." ja nie uważam żeby ktokolwiek był w stanie określić z jakiegoż to dokładnie lub "tylko" powodu ktoś mu się nie podoba. dlatego uważam takie teksty za zwykłe opowiadanie pierdół.

!offerma "zresztą kiedyś wam opowiadałem o panience którą poznałem na kursie językowym i zaprosiłem na imprezę a ona jak ją odprowadzałem w nocy do domu pytała mnie czy mój kolega który był na tej imprezie jest wolny" Hahahahaha! Ała! :D

Gość IMO13855
!offerma - ta historia krąży po całym internecie w najróżniejszych wersjach. Acz sam jestem chodzącym przykładem, że dobre "dogadywanie" nie przekłada się automatycznie na pociąg fizyczny, co często prowadzi do końca "dobrego dogadywania" - normalnie cuda się zdarzają! :D

IMO13855 "Ha! Na mój 'charakter', nawet pomimo straszliwego niedopasowania fizycznego leciała Drabina! TAK! DRABINA! I co? I puściła się z Kremem, bo choć kretyn, ale wysoki kretyn." Miło, że jak już opowiadasz bajkę to od początku do końca. :)

"To chyba ta ostatnia po której Ci się już na dobre odechciało?" to nie jest takie proste. łatwiej jest lasek w ogóle nie poznawać niż poznając wyzbyć się nadziei i złudzeń. dlatego wolę robić tak jak ten: "Wole nie wiedziec to jeden z glownych powodow dlaczego nie umawiam sie na zadne randki "

IMO, czyżbyś miał już jakieś poważniejsze znajomości internetowe na koncie? :classic_cool: Może opowiesz coś więcej ku pokrzepieniu serc, bądź przestrodze. :P

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Miło, że jak już opowiadasz bajkę to od początku do końca." Bajka trwa nadal, acz skończy się za 9 miesięcy, bądź za 20 lat (jeśli będzie dziewczynka) jak okaże się, że osiągnęła imponujący wzrost 185cm. :classic_cool:

"Może opowiesz coś więcej ku pokrzepieniu serc, bądź przestrodze." Oczywiście podpisuję się pod tym! Lecę po popcorn, mogą być niezłe jaja. :D

"Hahahahaha! Ała!" i dlatego tak mnie osłabiają te wszystkie puste panienki które nie mają pojęcia o czym piszą ale dają "dobre rady" w stylu "wyjdźcie do ludzi" czy "trzeba próbować" itd.

"...że osiągnęła imponujący wzrost 185cm." To zostanie modelką/hostessą/ czy gwiazdą sportu, nie oszukujmy się dziewczyna z każdym wzrostem sobie poradzi, czego nie można powiedzieć o niskich facetach. :)

Gość IMO13855
Pink_Panther "IMO, czyżbyś miał już jakieś poważniejsze znajomości internetowe na koncie?" Ba! A nawet nieinternetowe - i nie rób takiej miny, wszakże jestem od Ciebie sporo starszy. :P Aneta90-210 "...mogą być niezłe jaja." A mówiłaś, że u Krasnali nic nie może być "niezłe". :)

Aha! Oprócz towarzysza 'Brovara', który jest poza wszelką skalą, nawet przyjemnie się czyta te jego historyjki. :)

Idę po zdrapki, później obejrzę mecz. Śląsk gromi i jest liderem. Pewnie i tak się nic nie zdarzy na spacerze, żadna piękna dziewica mnie nie poderwie.

Gość IMO13855
!offerma "i dlatego tak mnie osłabiają te wszystkie puste panienki które nie mają pojęcia o czym piszą ale dają "dobre rady" w stylu "wyjdźcie do ludzi" czy "trzeba próbować" itd." Bo to trzeba próbować! Nie poddawać się! To co Cię nie zabije, to Cię wzmocni! "Uczucia/poczucie własnej wartości" nieśmiało byś szepnął. Ale przecież jesteś MĘŻCZYZNĄ nie babą - to żadne wytłumaczenie! :classic_cool:

Gość IMO13855
Aneta90-210 "To zostanie modelką/hostessą/ czy gwiazdą sportu, nie oszukujmy się dziewczyna z każdym wzrostem sobie poradzi, czego nie można powiedzieć o niskich facetach." Fakt - jak się nie da rady w modelingu, to zawsze można iść na inny "modeling", lub nawet zostać AKTORKĄ! :classic_cool:

"Bo to trzeba próbować! Nie poddawać się! To co Cię nie zabije, to Cię wzmocni!" Z kazda nieudaną próbą ma się mniej sił i chęci na kolejną. A te rady dają osoby, które nie musiały nawet próbować. :D

!offerma "i dlatego tak mnie osłabiają te wszystkie puste panienki które nie mają pojęcia o czym piszą ale dają "dobre rady" w stylu "wyjdźcie do ludzi" czy "trzeba próbować" itd." Jesteś drugą osobą na kafe, która twierdzi iż jestem pusta. Zaraz, zaraz na pewno drygą... ... dobra tam, forget it. :)

loosera to ja nie rozumiem: "To jest tak, że podobają mi się piekne dziewczyny, których jest jedna na tysiąc. " mi się właśnie podoba większość, do wyjątków należą te szczególnie roztyte albo jakieś wybitnie brzydkie. a większość lasek które spotykam jest spoko. te najładniejsze to są moim zdaniem po prostu aż nierealne. aż się dziwię że ja i ona reprezentujemy ten sam gatunek :D

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Jesteś drugą osobą na kafe, która twierdzi iż jestem pusta." Nie martw się Drabino, na studiach już się postarają, abyś nie była ciągle "pusta". :P

"Jesteś drugą osobą na kafe, która twierdzi iż jestem pusta." a należysz do tych które każą nam próbować pomimo wszelkich negatywnych doświadczeń o których nie masz pojęcia?

Gość cos krecisz off
jak wiekszosc ci sie podoba to czemu nie spodobala ci sie zelek vel zaba letycja ?