Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NimfaJeziorna

Hej Prawiczki!!

Polecane posty

Gość Lehlohonolo Ramagole jesteś
nowy na kafe??

Gość Pablo Cruz Ortega
Magnolia ?

Arkady Wrocławskie. Uruchomili teraz połączenie z Wrocławia na Wyspy Kanaryjskie. Jak wygram i nie bedę miał jeszcze dziewczyny to w styczniu tam polecę.

Gość ty jestes popierdoleniec
nas nic to nie obchodzi ale ciebie powinno zauwazysz dopiero jak dziadka zabraknie :P

Gość Pablo Cruz Ortega
Wkurza mnie prawiczek bez wiary. On może wyjąć penisa i 7 na 10 dziewczyn by od razu klękły i zaczęły mu ssać

Gość chcialbym miec problemy
prawiczka bez wiary rok terapii u psychologa i bym zaczal zaliczas panny :O

Gość Pablo Cruz Ortega
20 złl

"Wkurza mnie prawiczek bez wiary. On może wyjąć penisa i 7 na 10 dziewczyn by od razu klękły i zaczęły mu ssać" dobre :D

Gość Teraz sie wszystko wyda
ze PbW to czarny model Offerma to milioner z piękną żoną, z nudów piszący na kafe a Looooser to pracowity przedsiębiorca, zabawiający się w wolnych chwilach prowokacjami

Czyli mamy kolejnego przystojnego prawiczka... tak jak już to od zawsze pisałam, problemem jest Wasza zachwiana psychika i zaniżona samoocena, a nie wygląd.

Gość IMO13855
Słyszysz BLE BLE? Twoim problemem jest TYLKO charakter, albowiem Drabina tak rzekła. :classic_cool:

Krasnal, po obejrzeniu zdjęć niektórych prawiczków, stwierdzam, że z ich wyglądem jest wszystko ok. A dzisiejsza reakcja PP na fotę Wiary mówi sama za siebie.

Gość IMO13855
Drabino - akurat w przypadku co niektórych bardziej wokalnych/znanych jednostek masz rację, acz podkreślam "NIEKTÓRYCH". I nie wchodźmy na terytoria dyskusji, że "wygląd się nie liczy" - absurdu tutaj już jest wystarczająco. ;)

Gość Pablo Cruz Ortega
No ja zawsze piszę że prawiczek bez wiary ma coś z głową a nie z wyglądem i dlatego mnie wkurza bo mu zazdroszczę on jest przystojny a ja wyglądam jak GÓWNO

Gość prawiczek na zawsze
Przepraszam ze 2 razy ale wpisywalem haslo z 10 razy i myslalem ze nie poszlo, jakbym nie byl prawiczkiem udalo by sie pewnie za pierwszym razie, co za lajza ze mnie :O.

*BLE BLE* "oj jak by anetka zobaczyla mnie na zywo to by zmienila zdanie" Na żywo mówisz? To jak będę w Łęczycy to podjadę również do Łodzi, tylko mi się wtedy nie wykręcaj od spotkania. :)

Gość IMO13855
Pablo Cruz Ortega "No ja zawsze piszę że prawiczek bez wiary ma coś z głową a nie z wyglądem" Akurat, to on sam podkreśla...acz jego niektóre wypowiedzi są niemal komedią. "on jest przystojny" I wysoki, i dobrze zarabia, i kobiety SAME DO NIEGO uderzały...:P

Gość Pablo Cruz Ortega
Wszysxy tu mają coś z głową tylko ja jestem normalny tylko brzydki jak gowno

IMO13855 "Drabino - akurat w przypadku co niektórych bardziej wokalnych/znanych jednostek masz rację, acz podkreślam "NIEKTÓRYCH". I nie wchodźmy na terytoria dyskusji, że "wygląd się nie liczy" - absurdu tutaj już jest wystarczająco." Nawet nie zamierzam pisać tego, że wygląd się W OGÓLE nie liczy, nie jestem aż tak zakłamana, jednak charakter jest istotny, nieprawdaż? :)

Gość ja nie mam nic z glowa
a z wygladem jestem niski jak krsnal i brzydki jak ble ble wiec nie mam szans nawet na paszczura