Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Idzcie na wybory

Polecane posty

16:43 [zgłoś do usunięcia] _zwiazana_z_zonatym_ zakończyłam z nim dyskusję, niech pisze sobie co chcę. Jakies bzdury wypisuję, ale mam to w dupie. Nie zamierzam się tym przejmowac. W ogóle nie będe wchodziła na topiki, na których on bedzie. Nie ma sensu.

zawsze szczery 16:43 [zgłoś do usunięcia] _zwiazana_z_zonatym_ zakończyłam z nim dyskusję, niech pisze sobie co chcę. Jakies bzdury wypisuję, ale mam to w dupie. Nie zamierzam się tym przejmowac. W ogóle nie będe wchodziła na topiki, na których on bedzie. Nie ma sensu Spójrz na datę. Ten wpis miał miejsce kilka dni temu. Kobieta zmienną jest :) Zmieniłam zdanie przez te kilka dni. Mam do tego prawo. Przeszkadza ci to, że komentuję twoje wypowiedzi?

16:43 [zgłoś do usunięcia] _zwiazana_z_zonatym_ zakończyłam z nim dyskusję, niech pisze sobie co chcę. Jakies bzdury wypisuję, ale mam to w dupie. Nie zamierzam się tym przejmowac. W ogóle nie będe wchodziła na topiki, na których on bedzie. Nie ma sensu.

Gość kanta_lupa
to pretensje miej do swoich nauczycieli, że wypuścili Cie z podstawówki pomimo takich braków wiedzy .

_zwiazana_z_zonatym_ zawsze szczery 16:43 [zgłoś do usunięcia] _zwiazana_z_zonatym_ zakończyłam z nim dyskusję, niech pisze sobie co chcę. Jakies bzdury wypisuję, ale mam to w dupie. Nie zamierzam się tym przejmowac. W ogóle nie będe wchodziła na topiki, na których on bedzie. Nie ma sensu Spójrz na datę. Ten wpis miał miejsce kilka dni temu. Kobieta zmienną jest Zmieniłam zdanie przez te kilka dni. Mam do tego prawo. Przeszkadza ci to, że komentuję twoje wypowiedzi?

_zwiazana_z_zonatym_ zawsze szczery 16:43 [zgłoś do usunięcia] _zwiazana_z_zonatym_ zakończyłam z nim dyskusję, niech pisze sobie co chcę. Jakies bzdury wypisuję, ale mam to w dupie. Nie zamierzam się tym przejmowac. W ogóle nie będe wchodziła na topiki, na których on bedzie. Nie ma sensu Spójrz na datę. Ten wpis miał miejsce kilka dni temu. Kobieta zmienną jest Zmieniłam zdanie przez te kilka dni. Mam do tego prawo. Przeszkadza ci to, że komentuję twoje wypowiedzi?

Gość klapki na oczach
szczery ty to wzbudzasz zainteresowanie

Gość kanta_lupa
oooo to było wczoraj, dzisiaj mam inne zdanie, bo jestem kobietą. weź laska, odpierdziel sie od kobiet, bo twoja zmienność nie ma nic wspólnego z kobiecością i sie na nią nie powołuj. Takie lasencje psuja opinię kobietom .

"skończyłam nawet studia dla twojej wiadomości, a nie tylko podstawówkę" - nie musisz pokazywać na co masz papier. To nie usprawiedliwia braku myślenia. Chociaż może być okolicznością łagodzącą. Czy to były może studia kosmetologiczne, na DOBREJ, prywatnej, drogiej uczelni?

Gość klapki na oczach
nawet w temacie wyborów :D miłego dnia i idźcie na wybory, ktoś głosować przecież musi

Gość kanta_lupa
zs a czy Twój temat brzmi: Przeczytaj moją odezwę i napisz swoją ! nie, więc nie mów mi co mam robić, weszłam skomentowałam Twoją i tyle .

zzz, jesli siebie odrobine lubisz, daruj juz sobie ;), po dobroci ci podpowiadam

więc nie mów mi co mam robić, weszłam skomentowałam Twoją i tyle no jasne ale mialabys szanse zwiekszyc wiarygodnosc swojej krytyki pokazujac jak nalezy to zrobic by mialo rece i nogi :-)

Gość nieodp
idzcie to wasz obywatelski obowiązek

Gość nieodp
nie idzcie bo was robia w bambuko

Gość kanta_lupa
nie znam sie na wymyślaniu skutecznych kampanii społecznych, po prostu czytam Twoją odezwę i mnie tylko wkurwia i zniechęca, oglądam Arka Jakubika i biegnę na wybory wystepuje tu jako odbiorca odezwy, a nie jako konkurencja w pisaniu odezw .

Gość kanta_lupa
ja tam zawsze chodzę, chodzi o to, abby nakłonic kogoś kto sie nie wybiera, tak mi sie wydaje... o to chodzi? ;-) .

Gość nieodp
Ostatni raz przyszedł do mnie po koncercie Arka

Gość kanta_lupa
wydaje mi sie, bo ogólnie mam pewność tylko do jednej rzeczy, a mianowicie do tego, że kiedyś umrę. ale napisałam o tym "wydawaniu" z przekąsem i ironią, bo tak naprawdę myśle o całikem innej Twojej motywacji w pisaniu tego tematu ale nieważne .

Gość nieodp
chciał się pieścić czy raczej bez pieszczot?

Gość nieodp
niektorzy faceci to jak kobiety sa niezdecydowane

Rozumiem że łączy cię wielkie uczucie z politykami? Ja już zagłosowałem 2 lata temu i jest ok.

Gość nieodp
kobiety niezdecydowane ja nieodpowiedzialny a wybrać trzeba

Gość klapki na oczach
a ja myślę ze chodzi o to by zachęcić wszystkich niezdecydowanych do pójścia na wybory!!!! i pochwalam odezwę zwłaszcza, że szczery ma jednak sporą grupę fanek, więc jego odezwa może być skuteczna