Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Idzcie na wybory

Polecane posty

biorąc pod uwagę że lewactwo o niczym tak nie marzy jak o pobieraniu podatków od wszystkiego (ostatnio nawet od emisji CO2, czyli oddychania) to fakt że coś jest NIEOPODATKOWANE stanowi niewybaczalną zbrodnię w oczach lewizny.

Gość jak pis dojdzie do wladzy
to dojdzie do chaosu, nie mozemy do tego doprowadzic, a jesli chodzi o zadluzenie to po przejelo wladze po pisie wiec mieli utrudnione zadanie

fakt, sytuacja była dramatyczna - niski deficyt budżetowy i wysoki wzrost gospodarczy. platformiani "specjaliści" na miarę ministra grabarczyka nie potrafili sobie poradzić z tak tragiczną sytuacją.

Gość obudz sie offerma pis
nie dojdzie do wladzy, schemat bedzie ten sam: po pis sld psl

"obudz sie offerma pis nie dojdzie do wladzy" nie wiem kto do władzy dojdzie, wiem że to będzie oszust. mniejszy albo większy ale na pewno będzie to ktoś, kto naobiecuje polactwu rzeczy niemożliwych. bo na ludzi którzy nie obiecują niemożliwego polactwo głosować nie ma zamiaru.

Gość offerma przeciez nikt nie
obiecuje niemozliwego, czyli twojego rozprawiczenia

Gość No to weźmy się wszyscy
I głosujmy, żeby nie było tego schematu. Nie zdzierżę już dłużej PO z niewidocznym ciamajdą Komorowskim i z bardzo widocznym, fałszywym Tuskiem na czele.

To głosujcie na lewice, niechaj socjalizm zapuka do drzwi Polski zniewolonej przez zachodznie zepsucie i faszyzm 🖐️

Gość generalnie to prezydentowi
nie podoba sie to, ze ktos ingeruje w Jego znajomosci :D

no ale sama widzisz czego chce polactwo - fajnej bajeczki o tym że "jest dobrze a będzie jeszcze dobrzej". i oni będą głosować na PO bo tak im pan lis i pani olejnik powiedzieli. jakże mają takich "autorytetów" nie posłuchać?

Gość za kwasniewskiego byl dobrobyt
a teraz sie popieprzyło:O

Gość postemp nazywasz
truciem ludzi to jaa dzienkuje za taki postęp GMO TO ŚMIERĆ cz.1 - Prof dr hab Jan Narkiewicz - Jodko - http://www.youtube.com/watch?v=T0nDwVf1Yg0 jeżeli to postęp to dlaczego takie państwa maja zakaz GMO:Niemcy, Austria, Francja, Węgry czy GMO to postem ?

A Kwaśniewski był lewakiem. Głosujcie na lewicę, tylko ona zapewni wam dobrobyt.

Szykujcie drugiego Tupolewa bo cholera, Piwo I Seks nie nadaje się do rządzenia Polską. Katole, zboczeńcy, zbóje, faszyści. Polsce trzeba lewicy i ateizmu.

skoro jesteś takim przeciwnikiem GMO to wyjaśnij mi dlaczego. przecież większość gatunków roślin i zwierząt które obecnie hodujemy/uprawiamy są genetycznie modyfikowane. takie rośliny/zwierzęta nigdzie w naturze nie występowały i nie występują. dlaczego niby teraz taka afera jest? przecież ta żywność zawiera takie same białka, cukry, tłuszcze, wiataminy i mikroelementy jak każda inna (no chyba że nie, ja się na tym faktycznie nie znam). w czym jest problem? ja naprawdę nie wiem o co ci chodzi i poza lobby obecnych producentów którzy się czują zagrożeni przez GMO nie widzę powodów zeby tego zakazywać.

Gość czy moze mi ktos napisac
jakie stanowiska maja partie na temat GMO tak króciutko

Ja liubliu Matuszke Polsze ❤️ Kak giermanskie swinie ubiju, Rasija i Polsza budjet dwie siestry. Wsio, haraszo.

Gość beliar ma racje nie bez powodu
rosja jest taka potegą ze ma w dupie UE i rzadzi se sama

Gość po pierwsze nie mozemy
dopuscic do tego aby wygral pis bo wtedy narobimy sobie tylko z rosja konfliktow i ciagle sprawa smolenska bedzie rozgrzebywana

A o smoleńsku trzeba zapomnieć. Już wystarczy tym pisiorowcom że kaczyniec leży na Wawelu między samymi książątami i innymi ludźmi zasłużonymi dla kraju. Z Rasiją trzeba trzymać bo tam i ropa i gaz jest.

Lepiej być komunistą ateistą niż faszystą katolem. Pamiętajcie. Głosujcie na partie lewicowe to będzie milowy krok w przód ku lepszemu.

Gość nie ma co glosowac na
pisiory czy rudą niemiecka malpe, tylko lewactwo moze nam pomoc

"A o smoleńsku trzeba zapomnieć" no pewnie, co się będziemy przejmować takim "drobiazgiem" jak śmierć prezydenta, posłów i najwyższych dowódców armii.

TO nie był żaden prezydent. TO było pośmiewisko na skalę światową tak jak bezpłciowy Bronek pozbawiony charakteru. Prezydentem, którego byśmy się nie wstydzili to byłby Napieralski. Pasuje do tego stanowiska.

Napieralski jak by stanął przy Merkel czy obamie to od razu by zwrócili uwagę że z Polską dzieje się coś dobrego. A tak to wcześniej był niemogący się wysłowić kurdupel a potem prosty chłop z wąsem.