Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Idzcie na wybory

Polecane posty

Gość jeszcze jest trochę czasu
aby się zastanowić idźcie na wybory wybierzcie mniejsze zło większe dobro nie istnieje nie dajcie się zbałamucić

zamiast siedzieć na cafe bierzcie w swoje rece rządzenie.Do boju nie daj sie zmanipulować!!

aby się zastanowić czy daleko posunięta ekspiacja Putina i "wiadomo skąd wziętej" Andżeli przyniesie nam dobrobyt nie bendem sie schylał bo muszem stawać na palcach

Gość mały rycesz
szable w dłoń pokażem jak Polak bije po moim skubaniu tygrysy same sobie powyrywajom wonsy

Gość mały rycesz
wielkiemu człowiekowi wystarczy mały pistolecik

Gość staruszeczka,,
nie ide i nie zmienię zdania !!!!! żygac mi się chce juz na tę całą walkę polityczną, czy naprawdę są ludzie którzy wierza w jakąś poprawę, BZDURA ! pracuje od 27 lat i nie pamietam aby któreś obietnice się sprawdziły, ciągle tylko słychac jak to niewdzięczny naród ma zaciskać pasa by wspomóc obłudnych chamskich polityków co opływaja w luksusy i nie maja zielonego pojęcia co to jest nie miec na chleb,kiedy człowiek jest juz tak bezsilny że życ się nie chce stanowczo NIE IDE ! a niech się pozabijają między sobą :) :) :)

Gość lewicowiec starszośredni
zbydujemy nowom polske zbudujemy nowy ład trzeba tylko zaorać wszystko bo wszystko jest skażone także wokół nas trzeba stworzyć strefem sanitarnom

Gość zakamuflowana opcja niemiecka
nawet w samochodzie, którym wożą prezia

Gość był kaczoleper
będzie kaczokot

Gość zakamuflowana opcja?
czy hofman to jest może polskie nazwisko?

Gość był kaczoleper
a może palikacz?

Gość stara a głupia
NIE IDE ! a niech się pozabijają między sobą idz i spuść ich do piachu uratujesz parę żyć może przy okazji i rzyć swoją

Otulona o mnie niektórzy już wiedzą wszystko, choć nic o sobie zbytnio nie pisałam. :) Mogą już mnie szukać na Fejsie. :)

Otulona! Też nie mam konta na Fejsie (wiem, wiem- nie istnieje :P ) ale nie zdziwiłabym się, gdyby mnie i tak tam znaleźli. :)

otulona chyba jednak sie przejmujesz skoro ciagle odpowiadasz a zaczepki, a swoja droga chlopaki maja racje, widzialam cie juz na kilku tematach ciemnogrod ze glowa boli, a poza tym przestan opowiadac glupoty ze w Niemczech wszyscy sa za PISem nie rob nam siary tez tam mieszkam i jeszcze jakos nie spotkalam zadnego zwolennika wiec nie uogolniaj jak nie masz pojecia, to ze ty jestes mocherowa nie znaczy ze caly polski nardo jest glupi

Gość jmslmkanjdnkwa.l
ja glosuje na pana anne grodzka

Gość jmslmkanjdnkwa.l
pania*

Gość tylko idioci glosuja na PISuar
jw

bo wyobraz sobie ze w przeciwienstwie do ciebie inni tu przebywajaca maja swoje zycie a nie tylko przesiadywanie calymi dniami na kafeterii :) wyrazilam sie jasno? ;))) smieszna jestes..

zadziwiajace jest to jaka ty jestes durna i jak ciagle wymyslasz jakies klamstwa aby polepszyc swoja godnosc na kafe choc powiem ci szczerze ze juz nie ma co ratowac :) a iloscia postow nie masz sie co przejmowac, wpadlas na to ze mozna pisac najpierw pod pomarancza? A poza tym pogodz sie z tym ze jestes dnem i tak jak powiedziano wyzej wyobraz sobie ze nie kazdy przesiaduje non stop na kafeterii i nie kazdy ma tak nudne zycie jak ty :)

Gość Saroyeva
ja pierdole jak mozna glosowac na PIS? nie dziwne ze jest coraz gorzej w tym kraju skoro same glupki w nim zostaly...

Gość otulona paszla Ty
do Myrosłava :classic_cool:

Niezależnie od tego, kto wygra, i tak będzie źle. Ja nie idę. Żadna z partii nie jest warta mojego głosu.