Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simonek2010

Spiepszylem sprawe jak to naprawic co jej napisac????

Polecane posty

Gość simonek2010

Witam. Zacznę od samego początku. Kolega ma firmę budowlaną i zadzwoniła do niego pani,że jej cieknie koło komina przy ulewach są same z córką bo mąż zmarł i nie wie co ma zrobić a z niego taki jajcarz jest od razu pyta ile córka ma lat i w jakich jest godzinach to wtedy przyjedzie zobaczy wypije kawkę itd któregoś dnia byłem u niego i pyta czy jadę z nim nie chciało Mi się ale w końcu pojechałem zajechalismy i mowie mu Ty ic zobacz a Ja sobie zapale na polu. Zadzwonił na dzwonek wyszla mama a za nia stanela corka normalnie mnie wcielo jak bym aniola ujzał odrazu wywaliłem fajkę i mowie ja też ide. Trpszke pomine bo takie szczeguly nie potrzebne. Tak mi sie spodobala ze prosilem go jak pojedzie tam robic z tym zeby mnie zabral i tak sie stalo. Fajnie usmieszki jakis dialog z corka i pojechalismy ale zaraz zadzwonilismy do jej mamy zeby podala nr do corki i udalo sie. Napisalem i calkiem fajnie jedno.drugie i kolejne spotkania kino, zakopane itd. dzwonilismy do siebie spotykalismy sie smski na dobranoc itd. Ona byla z chlopakiem 2lata dodam ze jak poznalem juz z nim nie byla. Po jakims czasie jak sie spotykalismy przestala sie odzywac i w koncu napisala przepraszam ale wrocilam do chlopaka i po okolo 2tygodniach sms od niej co porabiasz odpisalem jej i kolejny zobaczymys sie, dziwne zebym sie nie zgodzil jak nie przestawalem o niej myslec i wszystko znow sie zaczelo fajnie ukladac tylko zdaje mi sie ze ja wszystko zrabalem bo chyba wszystko za szybko chcialem nie mowa tu o sexie. Chodzilismy na spacery trzymalismy sie za rece buziak na przywitanie i na pozegnanie az w koncu napisalem zeby mi napisala co jest i odpisala ze narazie nie chce sie wiazac ja tam cosik w stresie odp typu dalej o niem myslisz i takiem tam i wtedy juz przestala sie odzywac pisalem nie odp nie odbierala tel i na urodziny wyslalej jej bukiet kwiatów taki wielki wtedy pierwszy smsy po 2tyg O BOZE.JESTEM W SZOKU.NIE SPODZIWALAM SIE fajnie odp. Potem na gadu gadu wyciaglem od niej jak tro bylo z kwiatami jak je dostala napisala ze byla w szoku przez 5minut siedziala i nic nie mowila zapytalem co myslala ale odp ze to co myslala zostanie w jej glowie jak myslicie dobrze czy zle?? nie widze swiata poza nia nie moge przestac o niej myslec zawalilem z tym co jej napisalem i za bardzo sobie filmy wkrecalem i dopowiadalem choc mi pisala ze ja denerwuje to ze ciagle sobie cos dopowiadam. Pomózcie mi jak mam poprawic jej stosunek do mnie co mam zrobic co jej napisa???????? prosze pomocy

Gość simonek2010
nie to nie jest moj temat. Pirwszy raz dzisiaj napisalem choc ieraz czytalem tutaj troche...