Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość katrina20.

ma 29lat, jest przystojny i b.mily, wczoraj bylismy na spacerze a potem w restauracji, dla mnie to nowosc nigdy nie bylam w takim miejscu :) spedzilam z nim 3godziny, dzis znow sie widzimy ,powiedzial ze ma dla mnie prezent :) na seks poki co nie nalega :p jestem happy :D

Gość baśka mi ukradła nicka
To miłe, że dzielisz się z nami swoim szczęściem, naprawdę :)

Gość fhgrsxh
nastepne kurwisko

Gość eryy43w
29 lat to dzieciak :O co dziwnego w tym że wziął Cie do restauracji? Tylko na tej podstawie okreslasz go jako sponsora?

Gość Seraphina_90
Współczuję Ci dziewczyno. Jeszcze o tym nie wiesz, ale kiedyś będziesz żałować tego, że uczyniłaś z siebie przedmiot. Swoją drogą to musi być jakiś straszny desperat skoro w tak młodym wieku płaci kobiecie za spotkania i seks zamiast znaleźć sobie partnerkę, nawet niekoniecznie do stałego związku, która chciałaby spędzać z nim czas za darmo.

Gość katrina20.
ale ja bylam na Chmielnej ,nie wiem czemu sobie nie znajdzie. Wazne, ze na pozegnanie dal mi 200zl :P

za to 29-letnie dziecko masz u mnie piwo orange :D

............................................________ ....................................,.-'"...................., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:^..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:.........../ ............./__.(....."-,_..............................,:........../ .........../(_....",_........",_....................,:........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.--,},.";/....} ...........((.....*_......."=-._......";,,./..../"............../ ...,,,___.\,......".,.........................}............../ ............(....=-,,...............................(......;_,,-" ............/.,......-...............................\....../\ .............\.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............=-, .....=-,_\_......\,.................................\ ...................=-,,.\,...............................\ ................................:,,...........................\..............__ .....................................=-,...................,%>--== ........................................_\..........._,-%.......\ ...................................,

Gość niekonwencjonalnapani
Cieszysz się z tego że się sprzedajesz??? Nie masz ani szacunku dla siebie ani zadnego honoru Zwykła prostytutka z Ciebie

Gość klaustrofobiczna_jazda
a co to przedstawia? bo mam astygmatyzm i nie rozumiem tego

orany każdy się sprzedaje, ty też sprzedajesz swój czas i umiejętnosci pracodawcy.

Czyli prostytucja to według ciebie zawód jak każdy inny?:P

Swojej córce też byś pozwolił/a "pracować " w taki sposób??

to zawód i to najstarszy, tancerze, fizole, sportowcy, wiele osób pracuje swoim ciałem.

moja córka moze robic co jej sie podoba, to dorosła osoba nnie mogę jej niczego zabraniać , wiec i pozwalać nie mogę.

Haha PODZIWIAM szczerze ze takie porównanie:P PRostytucja zawód jak każdy inny:P

całe szczęście, że mój pracodawca zwraca uwagę na inne "umiejętności" :)

Gość bikkembergs?
bo to zawod jak kazdy inny, nie rozumiem twojego oburzenia. Te dziewczyny (w wiekszosci) wiedza na co sie decyduja, ze moga zostac zgwalcone, pobite, porwane i wywiezione etc. Ksieza w kosciele tez sie sprzedaja , za pieniadze slub,pogrzeb :O Poza tym lepsza prostytutka niz zlodziejka, ktora kradnie w sklepach albo oszustka :O

zamiast sie chichać to napisz powody, że prostytucja to nie jest zawód jak każdy inny? mogą być niekonwencjonalne

może stąd te kontrowersje, bo inne zawody nie grożą ciążą, HIVem i chorobami wenerycznymi? bo w innych zawodach można liczyć na chociażby minimalny szacunek i trzeba potrafić cokolwiek oprócz rozkładania nóg? :D

twój pracodawca wymaga takich umiejetnosci a jej pracodawca wymaga innych, kazdy idzie do pracy tam, gdzie cos potrafi.

aaa, jeśli prostytutka to taki normalny zawód, dlaczego jeśli ktoś powie do Ciebie "ty kurwo" uznasz to za obelgę? :p i dlaczego mówi się "ty kurwo" a nie np. "ty stolarzu, sportowcu, tudzież inny fizolu"? :D

inne zawody tez maja choroby zawodowe i to nieuniknione jak ołowica w drukarni, a za szacunek jaki na pewno okazujesz babci klozetowej i szambonurkowi to oni dzieci nie wykramią.

Pierwszy i chyba najważniejszy:brak ubezpieczenia, z takiej pracy nikt nie powinien być dumny, zarówno szef jak i klienci mają cię za zwykłe gówno, nie zarabiasz na emeryture, narazasz sie na choroby (nawet te śmiertelne), przynosisz wstyd sobie i bliskim Jak dla mnie wystarczajaca ilosc powodów W zadnej innej nie masz tego wszystkiego naraz I SORY jesli nie masz szacunku do własnego ciała to jestes nic nie warta Piszesz o sportowcach itp ktorzy tez zarabiaja cialem Tyle ze oni mogą byc z tych osiagniec dumni, mają co po sobie pozostawic KuRWA usiadzie za pare lat przy obiedzie z rodzina i powie "Słuchajcie dziadki w tym a w tym roku jak sie puszczałam złapałam syfa" Fajnie nie ma co:P Jesli takiego zawodu chcesz dla swoich dzieci to ja nie mam o czym z toba rozmawiac...

mówi sie też Ty cieciu, i co dozorca zmienia zawód? ona zarobi, pozyje jak królenwa, odłozy na mieszkanie bez koniecznosci brania kredytu i bedzie miała gdzieś, że jakas pani domu z kafe nią pogardza.

Prostytucja jest uwazana za zawod tylko i WYŁACZNIE dlatego ze sprzedajesz cos za pieniadze - handel wymienny - kasa-ciało Do tej pory było tak ze kobieta decydowala sie na prostytucje bo innego zarobku nie miala - albo robila to pod przymusem Dzisiaj dla naiwnych nastolatek jest to sposób na łatwa kase, kosmetyki czy ubrania Wiele nie musi tego robic ale robi To teraz szpan miec sponsora Takie dziewczyny mysla ze sa dorosłe a tak naprawde nie mysla o konsekwencjach Facet ktory korzysta z usług takich panieniek nigdy nie ma do nich szacunku - nawet jesli je dobrze traktuje to sa one jedynie kurwami

nadinterpretujesz :) równie dobrze dziewczyna może skończyć z aids w hospicjum, żałując, że nie posłuchała mądrych rad pań z kafe :p