Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość klaustrofobiczna_jazda
jeśli ta dyskusja jest bezowocna, to tylko diuzęki wam, bo wytężyłyście z siebie jedno zdanie: prostytucja jest zła i powtarzacie je w kółko nie potrafiąc uzasadnić. Tak sie nie dyskutuje: jabłka są dobre! dlaczego? bo są dobre! ale dlaczego są dobre? bo wszyscy wiedzą, ze są dobre. "społeczeństwo walczy z prostytucją, zakłada sie tyle fundacji by pomóc tym kobietom" ale z czym walczy społeczeństwo i dlaczego? z oszustwem, kradzieżą, morderstwem, którego dopuszczaja sie prostytutki??? czy z tym, że dwie osoby umawiaja sie na seks, na który sie obie zgadzają, w tym jedna z tych osób zgadza sie w celu zarobienia pieniędzy. ??? to po co społeczeństwo z tym walczy? jak nie chcesz żeby twoje dziecko zajmowało sie prostytucją, to je wychowaj tak by sie tego nie tykało: chłopiec nie chodził na dziwki ,a dziewczynka nie była dziwką, co ci społeczeństwo w tym pomoże, jeśli ty sma nie zaszczepisz w swoim dziekcu odpowiednicxh wartości? a co zaszkodzą twojemu dziecku moje posty, jeżeli jest przez ciebie dobrze wychowane? a fundacje? odróżnij kobieto, prostytucję z handlu ludźmi, gdzie kobiety są zmuszane, od tej sponsorówki, której tata i mama nie nauczyli , co to jest godność. co za skretynienie, byle pieprzyć, nieważne co...

Dokładnie - pieprzysz byle pieprzyć:PJest jeszcze coś takiego jak normy moralne A od stuleci ludzie uwazaja ze handel swoim ciałem to totalna demoralizacja Jeśli ktoś jest wyrachowany i zimny nie przejmuje sie co inni robia z jego ciałem Przemyśl sobie sprawde bo gadasz jak potłuczona I kobieta bez wzgledu na to czy robi to dla kasy czy z przymusu nie moze mówic o godnosci Pisza Ci tu wszyscy dlaczego to jest złe a ty dalej swoje Czytaj ze zrozumieniem Upieraj sie dalej Jstes wyjatkiem wsrod wyjatkow....

wspolczuje tym co musza to robic bo ktos im karze Nie chce nawet sobie wyobrazac jak sie czuja Ale za nic nie zrozumiem pustakow ktore robia to z wlasnej woli

Powinni to nadac w wiadomosciach prostytucja zawód przyszłości....Seks promowany jako najszybsza i najprostrza droga do kasy Brednie totalne!!!Zamykam wątek - odbiegł od tematu Wypowiedzialam sie a tu jakas mądra sie przyczepila i odczepic nie chce:PZawsze tak jest jak ktos ma inne zdanie

a rozumiesz fizykę kwantową? ja też nie, ale nie tępię z tego powodu fizyków sponsorówka widać ma swoje powody, by tak postępować, jeśli niszczy siebie, to tylko dlatego, bo wierzy tak jak wy, że NIE WOLNO dawać dupy za seks, i ja to meczy, ze to robi. A są dziewczyny, które nie mają obiekcji by pracować tak aby dużo zarobić na tym na co jest popyt, a co im sie nie wymydli i nic wam do tego. wartości: nie zabijaj, nie kradnij, nie mów fałszywego swiadectwa, itd. jaką wartość depczą prostytutki? ich klient cudzołoży i kłamie, ale one nikomu wiernosci nie ślubowały. Chcesz przekonywać do swych wartyosci kogos kto ich nie wyznaje i w ten sposób zwalczysz prostytucję? Powtarzam ise, jak chcesz upadku prostytucji, to wychowaj swoje dzieci z dala od prostytucji, jak wszyscy tak postąpią, a wszyscy ludzie beda bogaci to prostytucja zniknie, ale to nierealne, więc sie nie łuź, to było jest i będzie.

Jakie wartości?NIE CUDZOŁÓŻ chociażby NIE TRAKTUJ PRZEDMIOTOWO SWEGO CIAŁA To jest nic?Ok skonczmy to Dyskusja gorąca była Mamy inne zdania i jest ok Nie bede sie wyklócać Milego wieczoru zycze

ona cudzołoży? ona nie uznaje żadnego łoża, uprawia seks bez określania przynależności jednego cżłowieka do drugiego, zatem nie bywa w cudzych łożach jakis par, ani ze swojej pary nie wychodzi seksić z kim innym. Prostytutka jest sama i nie chce niczyjego stada kóz, a taka jest geneza powstania tego przykazania- nie rób dzieci innym kobietom poza żoną, bo to komplikuje sprawy dziedziczenia w plemionach judyckich. Wszystko, co wymyśliłas po x-postacxh, to to że prostytutka sobie szkodzi i nie postępuje tak jak wszyscy uważaja że należy postepować- wszyscy czyli jacyś ONI, bo ja np. nie wiem jak ma postepować drugi cżłowiek. Zgodzę sie , ze przy takim odbiorze prostytucji jaki mają dewotki, czesto prostytutka sobie szkodzi, bo ja oplują,czy tam będzie miała jakieś problemy z psychiką, jeśli jest słaba- ale to wina społeczeństwa i to wy powinniście sie zastanowić po co oceniacie takie dziewczyny. ale to może załóżmy Fundację NIE PAL i odciągajmy palczy tytoniui, od zła: bo ini sobie szkodzą, a społeczeństwo nie lubi jak ktos pali, jak samo nie pali. Cały czas uważam , że najlepiej zrobicie oburzone ciotki, jak zajmiecie sie mężami, zeby bisnesu dziwkom nie nakręcali. Nie będą chodzić, nie będzie kasy, to dziewczyny zajmą sie innymi zajęciami.

Gość pumpernikiel87
Dziewczyna sie cieszy, ze dostala nowa robote, a te jada ja jak szmate jakas... Wracajac do tematu-niestety takie czasy mamy. Kiedys wystarczylo, ze odziedziczylo sie jedna pare pocerowanych spodni po starszym rodzenstwie, dzis zycie wyglada nieco inaczej. Sa lepsi i bardziej lepsi. Nie masz kasy-jestes nikim, nie jestes na czasie, bo sie kiepsko ubierasz (bazarkowato). Kazdy chce byc akceptowany- wlasnie tak zrodzily sie galerianki. I nie trzeba tu byc specem-psychologiem, by wyciagnac wnioski z tego a gadanie typu, kiedys i Ty bedziesz piekna i bogata nie wystarcz, bo nigdy nie ma sie tej pewnosci,czy to kiedys kiedykolwiek nasapi....smutne, ale prawdziwe.

Gość zdumiona niemilosiernie
Ale się usmialam czytajac ten watek:PKlaustrofobia jest jakas nawiedzona:PNie wie co oznacza cudzołóstwo:PTo nie tylko zdradzanie zony/meza To inaczej oddawanie swego ciała na uzytek innych I wiecie co?Nie jestem dewotka ale zeby prostytucje uwazac za cos normalnego?Co to za czasy,co to za ludzie...

na uzytek seksualny oddawanie ciala bo zaraz mi ktos napisze o sportowcach :P Nie ma co ukrywac Dziewczyna ktora uprawia seks za kase to szmata...Nizej upasc chyba nie mozna

Gość niedobrze_mi
jak zajmiecie sie mężami, zeby bisnesu dziwkom nie nakręcali." Jaką trzeba być tępą kretynką, żeby taki wniosek wysnuć.....O tak, biedni mężowie, muszą chodzić na dziwki bo żony im nie dają? Ja pierdole, Dziwki to szmaty i nie ma dla nich usprawiedliwienia. Lepiej dać dupy niż męczyć się i pracować? Co tam honor, ważna kasa. To jest właśnie szmaciarstwo, według mnie. A Ty jesteś po prostu głupia.

Mnie też bawi ten wątek, bo nic nie potraficie wymyślić, dlaczego niby prostytucja jest zła, może zapytajcie księdza? moze on wie? bo wy tylko słyszałyście,ze jest zla, ale dlaczego, to nie wiecie. "Klaustrofobia jest jakas nawiedzona Nie wie co oznacza cudzołóstwo To nie tylko zdradzanie zony/meza To inaczej oddawanie swego ciała na uzytek innych " Brawo koleżanko, wg twojej definicji, cudzołóstwo uprawia każdy kto uprawia seks, coś jeszcze tak genialnego chciałabyś powiedzieć, cudzołożnico? (chyba, ze dziewica, to przepraszam ;-)

jak zajmiecie sie mężami, zeby bisnesu dziwkom nie nakręcali." Jaką trzeba być tępą kretynką, żeby taki wniosek wysnuć.....O tak, biedni mężowie, muszą chodzić na dzi**i bo żony im nie dają? " A dlaczego ci mężowie chodzą na dziwki? bo one istnieją ? A może też kradną też dlatego, ze coś leży i tego nikt nie pilnuje? a może zabijają, bo ich ktoś wkurzy? Maja opory moralne, zeby nie kraść i nie zabijać, a na dziwki chodzą, bo one są? pffff :-) Sieczkę taką macie w głowie panie porządne, że aż strach bierze, ale bardziej śmiech :-)

Mało ci tu powodów dali ze zla jest prostytucja?Dziwna jestes A ty dalej ze minusów nie ma Nie bez powodu uznawana jest za jedna z patologii społecznych Cudzołóstwo moja drogo to jest wlasnie oddawanie ciala na uzytek innych I nie porównój tego do seksu uprawianego w malżenstwie,zwiazku ktoremu towarzysza jakies wyższe uczucia a nie tylko chec zarobku Jak mozna byc tak pozbawionym wszelkich norm moralnych zeby uznawac kupczenie wlasnym cialem za normalna rzecz?Pieprzysz aby pieprzyc bo sie chyba nudzisz

dla kogos pozbawionego wszelkich norm moralnych, jakichkolwiek granic przyzwoitosci prostytucja może i jest normalna Nie dla mnie niestety - nie jestem taka nowoczesna Wolę nawet iść te kible szorowac niz zeby mnie potem wstyd zeżarł jak mnie ktoś kurwą nazwie

Powinny istnieć jakieś granice Ale dla takich ludzi jak ty widac nie sa one potrzebne Dziękować trzeba że takie jak ty to BARDZO sporadyczne przypadki Inaczej na swiecie byl by tylko chaos i demoralizacja

Gość niedobrze_mi
Sieczkę taką macie w głowie panie porządne, że aż strach bierze, ale bardziej śmiech" Pewnie sama jesteś dziwką, że tak ich bronisz. Ale mniejsza z tym. Otóż, nie interesuje mnie DLACZEGO mężowie chodzą na dziwki,ale na pewno to nie wina ich żon. Po drugie - dawanie ciała za kasę to dno, robią tak ludzie, którzy nie mają światu nic innego do zaoferowania - oprocz swojej luźnej jak wiadro cipy. Załosne to jest i Ty jesteś żałosna. Moralność - mówi Ci to coś? Najwyrażniej nie.

Gość mistertysza
???Ja powiem tyle. Nie chiałbym mieć przy sobie kobiety prostytutki.Dlaczego?Bo nie ma dla mnie wartości człowiek który zarabia własnym ciałem.Jak żyć z osobą która traktuje się jak rzecz, którą każdy z zasobnym portfelem może mieć?Zasada jest taka: chcesz być szanowana - szanuj sama siebie!

a jak ma NIE ZAISTNIEĆ odium potępienia wokół osoby, która to, co w naszej kulturze uważane jest za intymne sprzedaje za pieniądze? ja zawsze pojęcie seksu wiążę z miłością, stąd moje święte oburzenie :o tak, gorszy mnie to i nie chciałabym, żeby moje dzieci kiedyś uczyły się takich zachowań, żeby uznawały przekraczanie najintymniejszych granic za naturalne :o

idąc tokiem myślenia naszej propagatorki prostytucji równie dobrze można by zalegalizować zawód dilera narkotyków (w końcu klienci wiedzą co kupują)

Gość niedobrze_mi
Sex to nie jest zwykła czynność fizjologiczna - przynajmniej dla mnie. Coś chyba nas różni od zwierząt.

Gość bleeeeeeeeeeh
NB, a jab ym nie chciała, żeby moje dzieci miały anoreksję, jak TY? :O

no i pięknie, myślisz, że ja się anoreksją szczycę? wiem, że to bagno i Twoim dzieciom nie życzę bynajmniej :o a cała pro-ana to jakiś chory pomysł

"Mało ci tu powodów dali ze zla jest prostytucja? Przecież piszę cały czas ,ze mało, ze żadne to nie są obiektywne powody ! wszystko co piszecie to są moralne wasze opinie, ustalono ze kradzież jest zła, bo ktoś zostaje skrzywdzony, a prostytucja jest zła, bo ? "Dziwna jestes A ty dalej ze minusów nie ma" jestem dziwna, bo nie myśłę tak jak ty? mam argumenty za swoim myśleniem, a ty zasłaniasz sie przekonaniami wiary o cudzołożeniu, a to są tylko twoje przekonania. " Nie bez powodu uznawana jest za jedna z patologii społecznych" a to jest patologia, tak? a co takiego złego wynika z istnienia prostytucji? z narkomanii to wiemy, a z prostytucji? " Cudzołóstwo moja drogo to jest wlasnie oddawanie ciala na uzytek innych I nie porównój tego do seksu uprawianego w malżenstwie,zwiazku ktoremu towarzysza jakies wyższe uczucia" Tak, mąż i zona to bardzo ladny i prawy seks nikt im tego nie broni, ale seks dla kasy, dwóch osób które to robią z własnej woli, to tylko ich sprawa, a nie cudzołóstwo. " a nie tylko chec zarobku Jak mozna byc tak pozbawionym wszelkich norm moralnych zeby uznawac kupczenie wlasnym cialem za normalna rzecz?" kupczenie własnym ciałem: buzią u prezenterki wiadomości, figurą u modelki, mięsniami u sztangisty, nogami u baletnicy, krtanią u spiewaczki, a mózgiem u pracownika umysłowego jest ok? a dupa to jakiś wyjątek, bo co? no słucham, tylko konkrety, proszę :-)

Daj spokój dziewczyno Porównujesz prostytucje do innych zazwyczaj cenionych zawodów Nie mamy o czym rozmawiac Dla mnie moje ciało to moja intymnosc i nikomu za nic bym go nie sprzedala Dla mnie najwazniejsze jest moje sumienie i zasady moralne Skoro Ty nie masz takowych, nie tolerujesz zadnych granic to powiedz jakim ty czlowiekiem jestes???Dla mnie seks to tylko z milosci Nie dla kasy

Gość niedobrze_mi
kupczenie własnym ciałem: buzią u prezenterki wiadomości, figurą u modelki, mięsniami u sztangisty, nogami u baletnicy, krtanią u spiewaczki, a mózgiem u pracownika umysłowego jest ok? a d**a to jakiś wyjątek, bo co?" Hm...jakby Ci tu powiedzieć....jednak jest to jakiś wyjątek. Czemu nie chodzisz po ulicy z gołą dupą? Skoro chodzisz z gołą głową to co? Dupa to jakiś wyjątek?

"Pewnie sama jesteś dziwką, że tak ich bronisz. " tak, jak adwokat broni oskarżonego o gwałt, to pewnie sam jest gwałciecielem, genialny masz tok myslenia ;-) " nie interesuje mnie DLACZEGO mężowie chodzą na dzi**i,ale na pewno to nie wina ich żon." Skąd masz tą pewność? większość klientów prostytutek to niezaspokojeni seksualnie w domu, mężowie, Naprawdę jest duże pole do popisu w ograniczaniu prostytucji w rękach, a raczej w c.ch żon, a nie tylko ględzenie jaka zła jest ta prostytucja. " dawanie ciała za kasę to dno, robią tak ludzie, którzy nie mają światu nic innego do zaoferowania - oprocz swojej luźnej jak wiadro cipy." Sponsorówka, która założyła ten wątek, ma wiele innych rzeczy do zaoferowania, ktoś jej w dzieciństwie nie wytłumaczył, że nie zawsze łatwiej jest lepiej. Ale wiele kobiet nie ma innego sposobu na zarobienie dużej kasy, jak chcą płacić, to dlaczego one nie mają tak pracować? bo ciebie to oburza? to zaproponuj jej lepszą kasę :-) " Załosne to jest i Ty jesteś żałosna. Moralność - mówi Ci to coś? Najwyrażniej nie. " tak, moralność dla mnie to jest: NIEKRZYWDZENIE INNYCH, a nie postępowanie zgodnie z tym, co wymyśla społeczeństwo jako normy. Niemoralne jest szkalowanie uczciwie pracującej dziewczyny tylko dlatego, że nie podoba Ci sie że ona pracuje dupą. Jej doopa jej sprawa, ona nikogo nie krzywdzi, a ty ją krzywdzisz swoimi ocenami, a jakbys miała okazję, to bys kamieniem w nią cisnęła bez skrupułów. kooorde, zawsze o moralności pieprzą takie dewoty...

Gość WilkSyty
Może taka jest różnica, że w przypadku pracy innymi częściami ciała obowiązuje jakiś kodeks pracy. Taki pracownik ma swoje prawa, obowiązki i jest chroniony przez prawo. A prostytucja? wolna amerykanka - jednego razu będzie ok, innego ktoś wykorzysta i zostawi, lub okaleczy...

dla Ciebie ktos z zasadami, szanujacy swoje ciało to dewotka?Haha Ok to wiesz co?JEstem z tego dumna:)

Gość WilkSyty
"Jej doopa jej sprawa, ona nikogo nie krzywdzi"...ona nie, ale ją mogą skrzywdzić. I obowiązkiem innych jest jej to uświadomić, zanim będzie za późno