Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość szczerze???
i jeszcze powiedz, ze jestes z warszawy a on jest wysokim brunetem o niebieskiech oczach...?

Wiesz co to by było gdyby nikt nie uwazał prostytucji za coś złego??Co druga panna była by prostytutką:P

Gość klaustrofobiczna_jazda
a co byłoby w tym złego gdyby co druga panna była prostytutką? co konktretnie byłoby w tym złego? oprocz stałego tekstu: bo to by było złe ;-)

dla nich najwazniejsza jest niezaleznosc jaka daje kasa.

Zaciełaś się jak stara zdarta płyta:P Szkoda mi dyskutować z Tobą skoro nie widzisz nic złego w sprzedawaniu własnego ciała Nie życzę Ci jednak żeby Twoja córka kiedyś została prostytutką JEstem pewna że nie byłabyś szczęśliwa z tego powodu ŻEGNAM:P

brak argumentów jest typowy dla ludzi, ktorzy powtarzają zaslyszane truizmy jak barany w stadzie. wszystkiego dobrego!

pamietaj o swoich dzieciach, bo o cudze martwią sie ich rodzice. nawracaczka sie znalazła, poprawiasz tylko sobie samopoczucie oburzając sie na pracę prostytutek, typowa dewocja

Gość pytająca1111
klaustrofobiczna_jazda to idź i sprzedawaj swoją dupę a nie wypisujesz na forum , że to jest dobre, to czytają nastolatki głupia krowo i później będzie aborcja za aborcją, HIV i inne gówno , powstanie jakaś zaraza bo kazda nastolatka bedzie sie sprzedawać!! zabójstwa, porwania, do tego ma dążyć ten świat? do tego dążysz swoją gadaniną, bo skoro prostytucja to nic złego to licea będą wypełnione HIV-em lub innym choróbskiem...

Gość pytająca1111
się kurwa mądrala znalazła jak z koziej dupy trąbka

praca prostytutki nie jest ani dobra ani zła. żadnej dziewczynie, nie powiedzialabym: idź na prostytutkę, ani zadnej ktora poszła na prostytutkę nie powiem, to co robisz jest złe. dziwię sie że wierzycie w takie banialuki, ze bez potepiania prostutucji ona sie bedzie szerzyć, opinia społeczna o prostytucji jest taka sama, a młodocianych galerianek przybywa. zastanówcie sie skąd sie to bierze, bo na pewno nie od moich postow ;-) za glupie jestescie żeby to pojąć, czy po prostu leniwe? ale skoro macie tyle energii, żeby pomstować na zarabiającą seksem dziewczynę, to proponuję powyzywac tego kl;ienta, co płaci tej 20letniej dziuni za seks. Ludzie chodzą w butach, pwoedzcie szewcom zeby przestali szyć buty, bo słysząła jedna z drugą ze chodzenie w butach jesat złe, wypacza stope i nawet czytała wyznania jakieś osoby, ktora noszac buty naraziła sie na halluksa, szewc powie ci: zgłupiałaś? ludzie chcą kupować buty, a ja chcę zarabiać, a umiem szyc buty, wiec będę szył dopóki będą chcieli kupować, spadaj! Idźcie do ludzi, żeby przestali chodzić w butach, spróbujcie ich przekonać, ze nie potrzebuja butów, wystarczą im ubrania. Idźcie do klientów prostytutek żeby przestali chodzić na dziwki, spróbujcie ich przekonac, że wystarczą im dziewczyny i żony. powodzenia! naiwniaczki z umysłem zatrutym patriarchatem.

Gość pytająca1111
klaustrofobiczna_jazda Ty idź się leczyć, widać ładnie Ci sprały mózg koleżanki z branży, powodzenia. P.s. bo żadna mądra kobieta, nie wmawia innym, że prostytucja jest ok :o no dobrze sie czujesz?:o

Gość pytająca1111
nie pierdol o klientach bo oni skoro maja propozycje to korzystają.

pytajaca, czy ciebie myślenie boli? najpierw człowiekowi wlazła drzazga w stopę i zrobił sobie buta, a nie na odwrót jak twierdzisz, ze szedł bosy drogą i przyleciał szewc z gotowym wyrobem i mu go wcisnął chociaz bosy nie odczuwal potrzeby nosić buta. POPYT rodzi PODAŻ nie odwrotnie. Nie masz argumentów to wyzywasz mnie personalnie? Rozumiem, że ci ciezko, bo świat byl czarno biały: dziwka- zła, reszta- dobra, a tutaj zaczęło sie coś nie zgadzac, nie masz argumentu na obrone ze prostytucja jest złem i sie bardzo zła zrobiłaś, nie peknij z tej złości, dobra kobieto!

Gość DOBREhaha
Gdyby nie było kobiet ktore sie puszczaja nie bylo by tylu chetnych panów JAki trzeba mieć zryty łeb żeby uwazac ze prostytucja jest ok???

cały czas usilnie proszę "madre" kobiety, zeby mi powiedzieć, co jest w niej złego.

Gość DOBREhaha
klaustrofobiczna jazda idz ty sie lecz:PBanialuki jakies pleciesz:P Skoro prostytucja jest dobra to mordrstwo tez I jedno i drugie głownie dla kasy, na zatracenie idzie czyjes ciało,jest super:P Zlitujcie sie ludzie bo padnę

Gość DOBREhaha
Chyba wychowam córkę na kurwę Szybka i łatwa kasa - zawód jak kazdy nie jest zly A ze jak jakiegos syfa zlapie - co tam - ryzyko zawodowe:P I potem zdziwienie ze spoleczenstwo rozwiazle i zepsute Z takiego myslenia

Gość DOBREhaha
Skoro seks za kasę jest czymś normalnym to uczmy dzieci juz od najmlodszych lat ze to fajny zawód - jak kazdy inny

Gość DOBREhaha
Lecę ja szukac ciekawszych tematów Bo ten zdominowała jakaś kosmitka:P

Gość lanvin_paris
Psy szczękają a karawana jedzie dalej..... buhahahaha plujecie tu jadem jak żmije a prostytucja to najstarszy zawod , były dziwki ,są i bedą. Nastoletnie prostytuki tez były ,tylko kieydyś o nich nikt nie mówił. Małżeństwo to też prostytucja, bez sexu 90 % małżenstw prędzej czy później by się rozpadło 🖐️

Gość DOBREhaha
współzycie z mezem to prostytucja??/...............buahaha

Gość wiem co pisze to ja
Pisze zeby uświadomić wszystkim że prostytucja to nie jest normalny zawód...Skąd wiem?Bo byłam prostytutką...Namówiła mnie koleżanka bo to łatwa kasa a robota nie trudna...Skusilam sie bo ciagle mi na wszystko brakowalo gotowki. Na studia,na ubrania,na imprezy.Nikt mnie do tego nie zmusił.Najgorszy byl pierwszy raz.Jakos poszlo...Nie bede szczegolowo opisywac co i jak ale tego co przezylam nie mozna nazwac normalna praca.Zdazali sie agresywni,wulgarni klienci.A na takich nie wygladali.Bylam bita,ponizana,wyzywana...Dlaczego z tym nie zerwalam?Bo nie tak latwo jest zrezygnowac z latwej i sporej kasy.Mam wlasne mieszkanie,samochod, ubieram sie modnie i co z tego?Nie szanuje siebie wrecz brzydze sie soba.Co ja w zyciu osiagnelam?NIC. Studiow nie skonczylam,nie pracowalam normalnie.Codziennie sobie wyrzucam jak moglam byc tak glupia.Nie mam nikogo.Moi rodzice nie chca mnie znac.Nie obchodzi mnie to bo nigdy nie mialam z nimi dobrego kontaktu.Ale nie mam bliskiej mi osoby Nie potrafie kochac.Pozbylam sie wszelkich uczuc, bo przy tym co robilam nie wolno nic czuc.Teraz jak pomysle o seksie to jest to dla mnie jak kazda inna czynosc.Nie ma w tym nic wyjatkowego.Czuje sie jak szmata, ktora kazdy moze miec...Dlatego zapisalam sie na terapie.Od 2 lat niesprzedaje ciala.I poki zyje bede starala sie wmawiac mlodym diewczynom ze to nie jest sposob na zycie! To nie jest normalna praca.Nie macie pojecia co sie czuje wiedzac co robilo sie ze swoim cialem za pieniadze...

Gość wiem co pisze to ja
Dlatego autorko nie marnuj zycia!Rób cokolwiek innego tylko nie to.Nie warto ryzykowac zyciem.Nie wmawiaj sobie ze prostytucja to normalny zawod bo to nie jest prawda. jestesmy ludzmi dopoki szanujemy siebie i swoje cialo. ono nie jest rzecza nie jest na sprzedaz. Pieniadze szczescia nie daja jesli pochodza z prostytucji...

moja droga, ktora opisujesz swoje dziwkarskie doswaidczenie, czy na terapii nie powiedziano ci, że juz przed podjęciem prostytucji mialaś problemy emocjonalne w ziwazku z sytuacja w domu rodzinnym? nie wszyscy nadają sie do wszystkiego, może nadajesz sie na kominiarza, ale nie na dziwkę. czestsza niż twoja jest historia taka, ze sponsorówki kończą studia i jak gdyby nigdy nic idą do roboty w korporacji, a jak ich zarobki w korporacji są już na satysfakcjonującym je poziomie lub gdy złapią bogatego męża to kończą być prostytutkami, z garderobą pelną lusksusowych ciuchów i sporą sumką na koncie uważam że dobrze robisz odciągajac słabe psychicznie dziewczyny od tego zawodu, to nie dla nich.

"Skoro prostytucja jest dobra to mordrstwo tez I jedno i drugie głownie dla kasy, na zatracenie idzie czyjes ciało' a co ma wspólnego prostytucja z morderstwem? tyle co jedzenie sniadania i rzyganie sniadaniem- jedno i drugie odbywa sie w przewodzie pokarmowym i chodzi o czyjeś cialo. Potrafie powiedzieć dlaczego morderstwo jest złe (na marginesie, najczestszym powodem morderstwa jest afekt, a nie kasa) potrafie powieddzieć dlaczego kłamstwo, kradzież, pobicie jest złe, potrafię powoiedzieć dlaczego uprawianie prostytucji to nie jest zło, a ty nie potrafisz powedzieć dlaczego prostytucja to zło? to po co wbijasz na forum, cieniaro? tu sie dyskutuje, obrzucać blotem to sie możesz w swojej dzielnicy z sąsiadko, wypad!

Gość adali86
JEDYNA osoba ktora obrzuca to błotem to ty klaustrofibio I JEDYNA osoba która pochwala prostytucje to tez ty Wyciagnij wnioski Albo spadaj Wszyscy przekonuja ze prostytucja to zlo a ta dalej swoje Prostytutka i malzenstwo?Zadko ktora prostytutka ma meza Bo nikt takie zurzytej baby nie chce Ciekawe czemu co?

Po pierwsze - jak juz ktos sie podszywa to niech dokladnie sprawdzi jaki mam nick Po drugie:klaustrofobio - zejdz ze mnie w koncu - odczep sie od tego co pisze Ja mam swoje zdanie ty swoje Ty pochwalasz prostytucje ja nie I o co ten "wrzask"??

Skoro uwazasz ze to fajna praca to idz i tez tak zarabiaj czemu tego nie robisz??Tyle lat społeczeństwo walczy z prostytucja tyle fundacji stara sie pomóc takim kobietom a ta jak ten osioł ze to zacna robota Wez ty sie poknij w łeb SPADAM Jak dla mnie koniec tej bezowocnej dyskusji