Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość laillaaaaaa
No dokładnie, nie jest to taka znowu łatwizna :o A za to ja nie ciągnę od rodziców, kończę II rok studiów i to nie łatwych :) No i oczywiscie nie mam chłopaka,zresztą nie chciałabym bo nie zerwę na razie z tym co robię :) Chociaż na studiach wiele facetó oczywiście chciało strasznie się ze mną umawiać, ja zawsze kłamię że mam chłopaka :)

Gość niedobrze_mi
Kochani idźcie na priva co? :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
Mogę ogłosić, ale sie nie dołoże, niech płacą te, co tu długo kiblują, na krechę nie dam, bo nigdy nic nie wiadomo, moze mnie jutro co rozjedzie...

[zgłoś do usunięcia] niedobrze_mi Zatem to nie prostytucja jest wstydliwa, to społeczeństwo zrobiło z niej cos złego i wyznaje pogląd, ze nalezy sie jej wstydzić, jasne?" A miał być koniec ....;/ Otóż nie. DLA MNIE (moja opinia, uwaga) prostytucja JEST czymś wstydliwym i upokarzającym. Podobnie jak kilka innych rzeczy , których społeczeństwo nie potępia. Akurat społeczeństwo mam generalnie w dupie. Dzięki i pozdrawiam, skończyłam temat. co pisalas o tym privie?

Gość niedobrze_mi
zawsze szczery To NŁS Nie Łatwe Studia nie słyszałeś?

Gość laillaaaaaa
farmacja :)

Gość niedobrze_mi
Miałam iść, ale temat mnie wciągnął. :) Dziwki, kurwy, to lubię.

Gość laillaaaaaa
a co masz jakieś kompleksy na punkcie swojego wykształcenia? Studiuję farmację dziennie - dla twojej wiadomości to co robię nie odbiera mózgu :p

Laillala, jesli to prawda, to miałabym do Ciebie kilka pytań: co robisz na takim szmatławym forum? jak relacje z rodzicamiod kiedyś do teraz? dlaczego farmacja? a potem wiele innych mam, ale wątpię ze to nie prowo, szkoda....

Gość niedobrze_mi
zawsze szczery Płonę. A tak na serio - czekalam tylko na laskę od tarota - nie zawiodła mnie:)

hahahaahahaha, to fakt, laski od tarota tylko brakowało, wreszcie w tym temacie zjawił sie ktoś robiący coś złego- czyli oszustka

co robisz na takim szmatławym forum? pytanie wszechczasów :D obok stwierdzenia: poziom kafeterii sięgnął dna, mój ulubiony tekst :p

laillaaaaaa - zmartwię cię, nie masz najlepiej na świecie. moja koleżanka żyje sobie z odsetek ze spadku, ma parę tysięcy miesięcznie na własne wydatki i dawać dupy nikomu nie musi :classic_cool: nawet do szkoły chodzić nie musi, bo już wszystkie pokończyła. :D "polykasz swoj ogon" to się nazywa auto-oral :classic_cool:

znowu słabe zs, sprobuj, może kiedyś ci sie uda ;-) chociaż z kreatywnoscią to trzeba sie urodzić więc chyba po ptokach! :-)

przestańcie jazgotać, czekam na odpowiedzi Laiilii...

udalo mi sie, jak zwykle przestalas swiecic a to cie boli, taki lajf :-) moze kiedys nie wejde na jakis topik, na ktorym bedziesz sobie brykac :-)

zs, przestań już do mnie pisać poza tematem, bo mi to wisi Wcale nie świeciłam, pisałam swoje zdanie w otoczeniu osób ktore nie potrafiły uzasadnić żadnej tezy. Nie odpowiadam za to, jak to z boku wyglądało. nieglupi cżłowiek a takie bzdury go kręcą, żeby kogoś niby zgasić, to niskie, bleee

Lailaaa jakby wiedzieli co robisz to juz nikt by za toba nie ganial:P PAtrzec na innych jest ok Ale miec kurwiszona w domu przy boku jest nie jest spoko:P