Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wyyyy na to

wiecie, o co zapytała mnie szefowa??

Polecane posty

Gość co wyyyy na to
cykora mi napedziłyście :/ nieźle tu zarabiam, i gdyby mi się to urwało to byłabym w czarnej dupie.

Gość rudanamaxa
jak jest obrotna i doświadczona to da sobie rade, nie szukaj ratunku na siłę NIE MA LUDZI NIEZASTAPIONYCH ::D:D:D:D

Gość co wyyyy na to
ja nie napisałam, że jestem niezastąpiona, ale gdyby weszła tu osoba z zewnątrz to aby sama wszystko ogarnęła bez pomocy to sporo czasu jej to zajmie, a moja szefowa nie należy do osób tolerujących opieszałość.

Gość zyttta
Zrobilas duzy blad, ze powiedzialas o staraniach. Bedze teraz starala sie cie zwolnic.

Gość rudanamaxa
a jeszcze jak wyjdzie, ze jest burdel w papierach to może ci zrobić bigos :o takze lepiej się weż do roboty póki czas i zrób wszystko jak pan bóg przykazuje

Gość co wyyyy na to
nie mam burdelu w papierach, o czym Wy mówicie? chodzi mi o powiązania tych trzech firm, taka specyfika i w tym nowa mogłaby się nie połapać bez nakierowania.

Gość tyuiojbcxzasfvn
boże dość tego biadolenia :o skoro jesteś taka super hiper to badź dalej zapatrzona w siebie może jesteś bezpłodna a przez głupie paplanie nie bedziesz miała ani bachora ani pracy 🖐️ i dobre ci tak

Gość co wyyyy na to
jaka super hiper, już się czepić nie masz czego? po prostu piszę jak jest, pracuję przy tym już szósty rok to wiem co piszę. gdyby to była jedna firma to luz, ale to są trzy powiązane i nie jest lekko. i sama jak przy tym zaczynałam to poprzednia księgowa pół roku mnie wprowadzała.

Gość tyuiojbcxzasfvn
we wczesniejzym poście napisałąś, ze nowa osoba by sie długo uczyła a szefowa nie lubi opieszałości a teraz piszesz ze sama się uczyłas pól roku :o POWIEM TAK NIE WKURWIAJ MNIE MAM NADZIEJE, ZE CIE WYPIERDOLI NA WZBITY PYSK A DZIECKA NIGDY MIEC NIE BEDZIESZ!!!!!!!!!! TEGO CI ZYCZĘ!!!!!!!!!

Gość co wyyyy na to
tak, tylko że wtedy szefem był jej mąż, a ona w ogóle do firmy się nie pchała. zmarł 3 lata temu i wszystko przejęła ona. już jasne?

Gość poruszenie_W_bokserkach
baby,baby.. :classic_cool:

Gość tyuiojbcxzasfvn
Gówno mnie to obchodzi tępoto sama się uczyłąś w chuj długo a na innych, ze się nikt nie nada chuj ci w oko bezpłodna locho!

Gość co wyyyy na to
hehe dobra jesteś :):) a i dziękuje za życzenia, urodziny mam w czerwcu :)

Gość tyuiojbcxzasfvn
i nie zapomnij sie pochwalić jak dostaniesz wypowiedzenie :d ha ha ha ha ha

Gość co wyyyy na to
na pewno Cie powiadomię, zapewniam :) trzymaj się kochana :):) hehe :D