Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj go zobacze

wpyw solarium, jak wygladaja wasze znajome po latach solarium?

Polecane posty

Gość dzisiaj go zobacze

widac, ze szybciej sie starzeja, maja przedwczesne zmarszczki?

Gość jjdfghgh
ja chodze raz w tygodniu na 8 min, wygladam mlodziej niz mam lat

Gość Zona mojego brata duzo
chodzi na solarium, w wieku 29 lat wyglada na 40, ma wieeeelkie zmarszczki

Gość dzisiaj go zobacze
tak, ale wplyw solarium objawia sie dopiero po latach szczegolnie jak sie czesto i regularnie chodzi mam znajoma, ok 30 lat, zaczela chodzic na solarium jak miala ok. 16 i do ok 20 paru pamietam, ze zawsze byla opalona ostatnio widzialam jej zdejcie na facebooku - masakra ma wyrazne zmarszczki pod oczami, jestem w jej wieku i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby zobaczyc "ze dopiero tworza mi sie jakies kreski"

Gość jjdfghgh
ja mam 28, a zaczelam chodzic jak mialam 18. nie mam zmarszczek. ale uwazam ze korzystam z umiarem bo tlyko 8min raz na tydzien

Gość pepa..
Jak sie nie przesadza to skóra wygląda ok.:) chodzę na 8-9 minut co 10 dni a tak dla ciekawostki, mój tata nigdy!!! się nie opalał ani na słońcu ( tylko opalanie bierne ) ani tym bardziej w solarium i dostał raka skóry Clark III stopnia

hejka.... ja chodzilam 2 razy w tyg na solarium po 20 min... wygladalam fajnie,teraz jestem w 6 miesiacu ciaży jestem biala jak sciana,pozostalo mi pelno nowych pieprzykow no i skora nie ta sama ;-(

Mam parę znajomych co zaczęło chodzić na solarium z 10 lat temu, gdy było to "modne" i nie przestały do dziś. większość z nich faktycznie wygląda starzej (sama opalenizna już postarza optycznie). Na pewno nie młodziej :) Zmarszczki zmarszczkami, ale najgorsze są te paskudne przebarwienia, plamy , rozległe piegi itp... to wygląda okropnie.