Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmwm5

BMW dla normalnych ludzi czy plebsu??

Polecane posty

Prinzessko u mnie turasow najwiecej na dwoch dzielnicach tylko i najczesciej w ich posiadaniu sa trojeczki tzw. tureczki :D te starsze modele. Z tym, ze glownie to niezadbane samochody z ktorych wyglada zazwyczaj wysolaryzowany, wysmarowany kremikiem i z nazelowanymi wloskami - upodobniony z lekka do pedałka - turas. :classic_cool:

Gość hahaha hahaha hahahha
no jak kto dzenny od infinity.....:)

jak ktoś ma najnowsza bmk to nie plebs ale jak ktoś kupuje i chroni przed złomowaniem grata za 500 zł to wolałabym jeździć maluchem ;)

ja nie bylam nigdyale znajomy w tym roku byl i wrocil... zadowolony ;) co do foty powyzej do sama Jenni ja kiedys wrzucila na jakies forum aby jej kolezanki forumowiczki wychwalily jej pupencje pod niebiosa :classic_cool:

Bez przesady.... mój ojciec ma skodę 1000MB z lat siedemdziesiątych (starsza ode mnie), która wygląda imponująco. Pięknie zrobiona, wszystko lśniące. Jeździ nią dla frajdy w weekend albo w wakacje. Ostatnio widziałam na mieście starszych państwa w czerwonym Jagu cabrio. Pani w kapeluszu, pan w pilotce. Auto z lat '60. Miodzio!!!! Nie mogłam oderwać wzroku:) Na światłach sobie z nimi pogadałam:D To jest pasja!

no wlasnie za kilkanascie lat to i te trojeczki beda podchodzic pod klasyk. Pytanie czy w Berlinie zostana jakies sztuki z ''normalnych rak'' albo lepiej mowiac czystych :D chociaz zeby nie bylo - znam chyba z trzech turkow ktorzy sa normalni. Reszta to banda dzikusow jak dla mnie :o

Ja bym chciała lancię stratos. Pisałam już, albo lancię deltę integrale;) Jako samochód na specjalne okazje.

Wiem, poza tym są niesamowite, historia rajdów i motoryzacji. Unikatowe... nie to 1000beem, jak ktoś dziś dowodził. :P:P:P:P

Noooo :) Strasznie lubię ten teledysk Muse. Jest niesamowicie klimatyczny i bawi się kulturą masową.

Ależ się wzruszyłam reklamówką. W ogóle stare reklamy z lat '80 są takie ckliwe:)

łoooj... Fajne są takie małe autka z dużą mocą. Obie lancie są niewiarugodnie szpetne, ale przez to niesamowite, niezwykłe i wspaniałe.... wszystko takie prawdziwe, żadnej tam nadętości lub kinetic design.

Gość psiubzdziuuuuuu
Lol...Sebastianrk ma chyba dola jakiegos.lub..desperacja?? buhahah

Zresztą sam dobrze wiesz, że dla mnie wygląd auta nie jest głównym kryterium w zakupie. Dziwna ze mnie kobieta;) W tej szpetocie jest też piękno;)

Gość fujarek76
BMW( Bayerische Motoren Werke) są produktem niemieckim. Polacy nienawidzą Niemców i nie powinny tego kupować. Lepsze dla was rosyjskie Wołgi, Lady i inne gruchoty""""""""""