Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chowam sie do urny ze wstydu

PRAWICZKI wierzycie w to ze stracicie kiedys prawictwo ?

Polecane posty

Gość chowam sie do urny ze wstydu

czy nie macie nadziei i wiecie ze do konca dni nimi bedziecie ?

ja nie wierze że znajde dziewczyne, ale prawictwo moge stracić z prostytutką

tyle lat czekania i nic, jakbym był atrakcyjny to już dawno miałbym dziewczyne i to za sobą

taka prawda Aneta, fakty są takie że dziewczyny mną sie nieinteresują

Stev, dołujesz się tylko, a zwalanie wszystkiego na aparycję jest nieporozumieniem, przecież wiem jak wyglądasz, jesteś całkiem do rzeczy. :)

to czemu dziewczyny mnie niepodrywają?, a tak najnormalniej to jestem za nieśmiały do dziewczyn, ostatnio z jedną taką rozmawiałem i ona to mi wytkneła

Stev, to nie czekaj na gotowe, tylko sam zacznij działać, to, że Cię nie podrywają to jeszcze o niczym nie świadczy, przełam tę nieśmiałość.

Gość taki jeden pan przed 30
nieśmiałość to grzech przeciwko miłości ...z tym się walczy.

jak z tą dziewczyną gadałem to próbowałem sie przełamać ale nie potrafiłem, byłem cały czas spięty, po tym wiem że podrywanie jest nie dla mnie

Stev, to musiała na Ciebie podziałać, skoro tak się zestresowałaś, bo chyba nie powiesz mi, że przy każdej się stresujesz?

ojejku raz próbowałeś i się zesrałeś w gacie to idź i uciekaj dalej , chowaj się....właśnie życie polega na nieustannej walce z różnymi strachami itp.

nie Aneta, normalna z niej dziewczyna była, wiem że Tobie to trudno jest se wyobrazić ale ja już tak mam, że nie umiem rozmawiać z dziewczyną patrząc jej w oczy

Stev, może masz taki stosunek wyłącznie do obcych? Pewnie z każdą następną rozmową z tą dziewczyną będzie Ci szło coraz lepiej.

może tak będzie, tylko szkoda że ona ma faceta, jakby była wolna to bym bardziej sie starał

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
o ja pitole jaki temat ;d

Stev, a mało jest wolnych dziewczyn? Poza tym nic na siłę, rób to tak jak potrafisz, w swoim tempie i po swojemu, bo inaczej wyjdzie nienaturalnie. Wiara, Ty też masz wszystko, a mimo tego świadomie przegrywasz, nie wiem który czynnik/-i zaważył/-y na tym, że masz tak niskie mniemanie o sobie, a szkoda takiego chłopaka.

akurat teraz to mi nic innego niepozostaje jak życie w pojedynke, nie wiesz Aneta o pewnych zmianach jakie zaszły w moim życiu

Bo z nieśmiałością się walczy im wcześniej tym lepiej ..czytając was to mam wrażenie że steve jest jeszcze przed tym wszystkim bo nie próbował ...wiara próbował i mu nie wyszło pewnie kilka razy to sie chłopak podłamał.

ważne Pbw że jesteśmy sami w sobie wartościowymi facetami nie tak jak inni, kiedyś jakaś dziewczyna w końcu to dostrzeże

wiara ,ale charakter też można hartować ..to nie jest tak że nic z tym nie można zrobić. ..nie znam Cię ,ale w twoim przypadku to chyba najlepiej olać kobiety zając się pracą i samorozwojem ,a wtedy sama jakaś się przylepi ..i wtedy pozostaje Ci jej nie odrzucać ,a dać szanse.

Gość IMO13855
Drabina radzi...

tu Aneta nie chce o tym pisać, ale naprawde to dużo sie zmieniło