Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huncwotka

zakochalam sie w facecie ponad 10 lat starszym

Polecane posty

Gość huncwotka
jest wszystko ok*

Gość huncwotka
Damascenka, no staruchy z nas jak nic :D

Damascenka, przynajmniej jesteście oboje dojrzali i wiecie czgo chcecie od życia :) Ja nie lubię rówieśników bo to jeszcze dzieciaki. Wolę starszych facetów, ale bez przesady. Myślę, ze 10 lat to byłoby ok. Na pewno nie 40 lat róznicy :D Chociaż nigdy nie mów nigdy. Róznie w życiu może się ułożyć :D

Gość lasencja nr1
no ty podjelas taka decyzje bo pewnie kopnal cie w dupe ,hehehe

Huncwotka, ale czego się boisz? Jakie dylematy? On normalny, ja normalna (czasami :P), życie uczuciowe normalne :) Póki co żadnych problemów (jesteśmy ze sobą dość długo), jak się pojawiają jakieś "anse", siadamy i rozmawiamy.

Gość lasencja nr1
przeciez dalas mu 2 miesiace na wybor....no nie mow mi ze odezwaly sie w tobie wyrzuty sumienia...?

Mój mąż był ode mnie ponad 6 lat starszy. Liczyłam na jego dojrzałość a okazał się niezaradnym Piotrusiem Panem z inklinacjami do przemocy. Dojrzałość nie zawsze idzie w parze z wiekiem ;) Huncwotka - normalnie wapno gaszone :D

lasencja nr1 Z panią już zakończyłam rozmowę. Z kultury odpowiedziałam na twoje pierwsze pytania, mysle, że dalsza dyskusja jest zbędna. Pamiętaj, że to nie topik o mnie tylko o autorce... Skup sie na autorce, a nie na mnie i moim życiu.

Związana - nie mamy dzieci :) To troszkę skomplikowane (ze względu na moje zdrowie - lecz o nie miejsce na takie rozmowy ;)). Ale to nic nie zmienia - mamy do kochania jego dziecko :) Kocham je, jak własne, nie tylko dlatego, że jest częścią mojego Połówka, ale samo w sobie jest fantastyczne (10 lat) :) Jeśli się chce - wszystko można, serio :)

Gość huncwotka
Damascenka, ciesze sie, ze uwolnilas sie z toksycznego zwiazku i ze teraz trafilas dobrze :) dziewczyny, troche tak jakbym czula sie przekonana, ze moze warto sprobowac zobaczyc czy cos z tego moze byc. dziekuje za zyczliwosc, wszelkie rady i komenatrze :)

Gość lasencja nr1
a jednak mialam racje:D no tak czy siak skonczylo sie tak jak wszyscy mowili-kopnie cie w dupe i wroci do zony:DWszyscy ci dobrze radzili......ale ty wiedzialas swoje..... Mimo to gratuluje :) zawsze to o jedno doswiadczenie wiecej,prawda...? Teraz zanim sie puscisz z zonatym palantem to dwa razy pomyslisz....:P

Gość huncwotka
Damascenka, Twoja historia napawa mnie optymizmem :)

lasencja nr1 a jednak mialam racje no tak czy siak skonczylo sie tak jak wszyscy mowili-kopnie cie w d**e i wroci do zony Wszyscy ci dobrze radzili......ale ty wiedzialas swoje..... Mimo to gratuluje zawsze to o jedno doswiadczenie wiecej,prawda...? Teraz zanim sie puscisz z zonatym palantem to dwa razy pomyslisz.... Skończyłaś? Powiedziałaś co wiedziałaś to narka. Nie lubię jak ktos mi wmawia coś co nie do końca ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Nikt mnie nie kopnął w dupę. Ile razy mam to powtarzać? To JA zakończyłam tą znajomość, NIE ON. Do dzisiaj próbuję się ze mną kontaktować, ale bezskutecznie. Decyzja zapadła i juz jej na pewno nie zmienię. Damascenka super, że wam sie ułozyło. Często jest niestety tak, że dzieci z poprzedniego związku nie sa w stanie zaakceptowac nowej partnerki ojca, ale jesli ciebie jego dziecko zaakceptowało to tylko pogratulować :)

Gość huncwotka
zwiazana, damascenka - dzieki :)

Gość lasencja nr1
ty co chwile pisalas ze decyzja zapadla i nie zmienisz a za 2 dni juz byl obrot o 360 stopni....To co mowisz i obiecujesz jest niestety nic nie warte.....heh

Nie ma sprawy :) Jak się odezwie to zgódz się na spotkanie, może być bardzo miło i to co teraz wydaje się dla ciebie problemem, niedługo nie będzie miało większego znaczenia. Każdy z nas ma jakiś bagaz doswiadczeń za sobą, ty pewnie też. Skoro mu zalezy to warto mysle spróbować.

lasencja - czytasz w ogole to co napisałam? Napisałam, ze od 2 tyg jest koniec, więc gdzie te twoje 2 dni w których to niby zmieniam zdanie? Wiesz co, spadaj stąd bo zaśmiecasz jedynie topik autorki :P

Gość lasencja nr1
autorko.....zwiazana z zonatym to gowniara...jeszcze:) Jest strasznie dwulicowa.Potrafi bys spokojniutka, niewinna,potulna....a z a chwile jest wredna,bezduszna suka...:O Wez to tez pod uwage;) Pozdrawiam i zycze milego wiecoru:D

lasencja nr1 autorko.....zwiazana z zonatym to gowniara...jeszcze Jest strasznie dwulicowa.Potrafi bys spokojniutka, niewinna,potulna....a z a chwile jest wredna,bezduszna suka... Wez to tez pod uwage Pozdrawiam i zycze milego wiecoru Dla takich jak ty, nie mam litości, więc wypad. Jestem miła, spokojna, ale dla normalnych osób, a nie takich kretynek jak ty. Wypadzik lasencjo :D

Trzeba być optymistą, wiele zależy od dobrej woli każdej ze stron. Nie mówię, że się nie boję (życie jest takie jakie jest a nie takie, jakie chcemy, żeby było ;) ), ale tak długo się bałam, że pora powiedzieć: Pal cię licho :D Autorko, nie mówię, żebyś się rzucała głową w dół do basenu zanim nie sprawdzisz, czy jest w nim woda. Ale nie warto marnować znajomości, jeśli jest to człowiek dobry i z którym się dogadujesz :) Przecież nie musisz od razu się z nim wiązać, prawda? Tylko nie stawaj okoniem ;)

Gość lasencja nr1
prawda w oczy kole co...? Widzisz dziecko drogie,nie sztuka byc milym i dobrym da tych co nas lubią,co dobrze o nas mowią....tylko dla tych ,stojacych po drugiej stronie barykady...,ktorzy mowia prawde- nawet jesli nie zgadza sie z naszym zdaniem:)

Gość lasencja nr1
zwrot o 360 stopni,ale w druga strone...:P

Lasencja, nie pogrążaj się :D 360 stopni to 360 stopni. I w prawo i w lewo - pełny obrót :D:D:D W szkole była? Pamieta geometrię? Pamięta kąt pełny (360 stopni)? Siadaj. PAŁA!