Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huncwotka

zakochalam sie w facecie ponad 10 lat starszym

Polecane posty

Gość lasencja nr1
wiadomo kochaniutka ze pelen obrot....:) Ale wtym wypadku i tak do tego samego punktu doszla.... Spotykala sie z zonatym.... -i tak sie zaklinala ze juz wiecej sie z nim nie sotka ze to koniec....=ON I TAK MIAL JA W DUPIE:D nagle**** ZMIANA I ODWROT O 360 STOPNI..***.- -bedzie sie z nim spotykac,da mu jeszcze szanse przez 2 miesiace...=ON I TAK MIAL JA W DUPIE:D Final=wyszlo na to samo:) Teraz rozumiesz?:D

Damascenka Taaa, dorabiaj ideologię Phi. Damascenko mysle, że najlepiej będzie nie zwracac uwagi na takie kretynki. Niestety nie mają swojego życia i uwielbiają wpiep*** się w cudze :) Cóż, takie są "uroki" forum, na którym wszyscy sa anonimowi. Szkoda tylko, że takie jak ona zasmiecają topik autorce, która niekoniecznie może miec ochotę na czytanie takich bzdur... W końcu to nie mój topik, więc nie powinno się na mnie skupiać.

Gość psiorrra
sama na to pozwalasz zwiazana.... Najpierw wypisujesz na forum co wyprawiasz z zonatym facetem,a potem sie zastanawiasz dlaczego ktos cos komentuje....i wpieprza sie w twoje zycie. Autorke warto przed toba przestrzec....i tyle.

Gość pewna pani z 87
dziewczyny, wiem, że to nie mój temat, ale na ten mój już nikt nie zagląda, więc napiszę tu. Zadzwonił. Spytałam wprost. Czy ty mnie kochasz? A on -zaprzeczyć nie mogę. O ja pierdolę...

"Autorke warto przed toba przestrzec....i tyle" - a dlaczego? A może przed tobą powinno się przestrzegać matki z dziećmi, żony, mężów, babcie i panią z mięsnego? Nie dramatyzuj - dziewczyna dzielnie się trzyma. A do zmiany nastrojów czy zdania w chwili wzburzenia każdy ma prawo. Nawet taka - usiłująca być złośliwą pomarańczka, jak ty :) Wrzuć na luz :)

Gość huncwotka
dziewczyny, powiem Wam jeszcze, ze dodatkowym czynnikiem, ktory nastraja mnie tak, a nie inaczej, jest moja rodzina, ktora ta po prostu nie chce nawet slyszec o tym czlowieku. slysze, ze on to "popluczyny po tamtej"... i inne zacne okreslenia. przykre to. wiem, ze jak wejde w te znajomosc, to automatem wejde w konflikt z rodzina. wymarzyli sobie dla mnie inny scenariusz. mowia, ze zachowuje sie jakbym byla garbata itd, ze dlaczego nie chce znalezc kogos bez przeszlosci pt. zona i dzieci. :O

Gość if she likes it this way
10 lat roiznicy to nie moja bajka:)