Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiazy

Jaki macie inhalator na katar?

Polecane posty

Gość gość
To fakt, że Pro można spokojnie leczyć też dolne drogi oddechowe a nie tylko gardło. Zdecydowanie polecam dla całych rodzin.

Gość karol

Duzym plusem  Pro jest sama obsluga nawet ja sobie z tym radzę gdzie raczej nie jestem szczególnie zdolny manualnie. :P

Gość sara

Kupowaliśmy niedawno inhalaotr Baby i po pierwszych inhalacjach mogę powiedzieć że wszystko działa prawidłowo, oby tak dalej.

Gość bartik
Dnia 27.12.2018 o 12:42, Gość sara napisał:

Kupowaliśmy niedawno inhalaotr Baby i po pierwszych inhalacjach mogę powiedzieć że wszystko działa prawidłowo, oby tak dalej.

Też mam dobre zdanie o działaniu Baby. Nie hałasuje nie robi jakiś dużych drgań, przez co po prostu nie stresuje i nie odstrasza nam dziecka od aerozolu.

Gość adam

Polecam model Baby potrafi się przydać w leczeniu dzieci ale też sam używa żeby nawilżyć przesuszone gardło itd.

Gość aaa

Jak szukacie dobrych inhalatorów to ja polecam zerknąć sobie do oferty polskiej marki Sanity, która ma sporo ciekawych urządzeń, w tym także specjalnie przygotowywany inhalator dla dzieci, który będzie dobrym wyborem przy najmłodszych.

Gość mmm

Warto postawić na specjalny inhalator dla dziecka, bo jego działanie sprawia, że będzie się świetnie sprawdzać przy przeziębieniu, wygląd inhalatora z myślą o dzieciach, do tego również delikatne działanie więc dziecko nie powinno się bać inhalacji.