Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mn76ghh

nie rozumiem w co się pakuje.. POMOCY

Polecane posty

Jeżeli ci zależy to próbuj, ale ostrożnie, nie idź na całość odrazu. Przede wszystkim wyjdźcie z tego domu. Nie jesteś sama, jezeli chce z Toba być to musi wziazc Ciebie z całym pakietem, musi akceptować Twoje dziecko, ale również Twoje dziecko musi akceptować Jego...

Gość mn76ghh
szukanie dziury w calym - myslisz ze jak zmienie teraz te pare rzeczy to mamjeszcze szanse na to zeby ta znajomosc z czasem przerodzila sie w cos głębszego, czytakjak mówił Pan X na to nie ma rady, i tak on tak postapi bo tak musi byc on musi przejsc ten atap. czyli cokolwiek bym zrobila to i tak wyjdzie źle :(

Kompletnie nie ma znaczenia fakt, czy związek zaczyna się od seksu czy też seks jest zwieńczeniem długiej znajomości. Największe znaczenie ma to, CZEGO tak naprawdę oczekują od potencjalnego związku, od drugiej osoby potencjalni partnerzy. On oczekuje na razie tylko pocieszenia, a Ty - marzysz o stworzeniu czegoś poważniejszego... na co przede wszystkim on, a być może i Ty nie jesteście do końca gotowi.

Gość mn76ghh
Pan X - my sie znamy krotko, ale znajomosc jest dosc intensywna, myslisz ze jak mu zalezy, to powinien zgodzic sie na spotkanie z dzieckiem i ja to powinnam zaproponowac.? nie jest na to zbyt wczesnie? nie wypłosze go?

Gość ja bylabym jednak bardzo
Sprobuj wplesc go w swoj program dnia,ale jak mowil Szukanie dziury w calym jako towarzysza a nie glowny punkt programu. Ty najlepiej znasz rozklad dnia swoj i jego i mozesz cos zaplanowac - nawet wyjscie do parku, powiedz ze rodzice nie moga zostac z dzieckiem ale zapraszasz go na spacer.

Gość mn76ghh
on nigdy nie powiedzial ze potrzebuje pocieszenia, a ze potrzebuje bliskosci, ze czuje sie samotny i mu to przeszkadza

Gość ja bylabym jednak bardzo
Koncze bo juz czas spac. Pozna pora nie sprzyja pracy szarych komorek. Zajrze jutro.

Gość mn76ghh
mzoe to i niezly pomysł zaprosic na spacer do parku, np kiedy? jak go znam zaproponuje spotkanie tak kolo wtorku srody, bo widzielismy sie wczoraj ( z 7 godzin) a dzisiaj juz do mnie pisal na gg, ze mu smutno, ze samotny, ze jak bylam wczoraj to bylo fajnie, w piatek tez proponowal spotkanie ale odmowilam, bo widzielismy sie w czwartek

Gość mn76ghh
Pan X - to co z tym spotkaniem, jak zaproponuje teraz co zrobic?

Gość mn76ghh
czyli nie pocieszac go? nie troszczyc sie, on mowi ze to takie mile, ze nigdy tak sie nie czul, ze to docenia itd..

napisz/zadzwon w poniedzialek ze wybierasz sie na spacer z dzieckiem i jezeli ma ochote to niech wam towarzyszy. jezeli sie nie zgodzi to jestem na bank pewny ze jestes tylko i wylacznie "plastrem"

Gość mn76ghh
czyli spotkania w domu są nie wporzadku. MACIE racje to trzeba zmienic, bo inaczej to z tej mąki chleba nie bedzie A jak zapyta dlaczego nie chce do niego przyjechac to co ja mam mu powiedziec? ze dlaczego to sie zmieniło, ?

Gość mn76ghh
nowiesz to troche trudne do zrealizowania, bo zobacz jutor jets pozniedzialek a wlasciwie to juz dzis, a rzecz w tym ze zanim on worci z pracy to bedzie 18 , czy 17, zanim sie gdzies zmowimy to bedzie juz okolo 18-19 a robi sie ciemno, gdzie pojde z dzieckiem..? po ciemku? a angazowac go zeby samochodem po nas przyjezdzal, i zabieral do jakiegos centrum handolwego to troche przesada na tym etapie

Troszczyć się - ale także pozwól mu się zatroszczyć o Ciebie i Twoje dziecko Pocieszać - ale nie kosztem siebie i nie całymi godzinami wieczorami u niego w domu. Nie odmawiac spotkań - ale organizowac je bardziej racjonalnie i nie kosztem siebie i dziecka. Nie udawać niedostępnej - ale tez nie byc na zawołanie itd, itp.

Gość mn76ghh
Pan x - myslisz ze jak mezczyznie bede sie podobala i bedzie mu zalezało na mnie to fakt ze mam dziecko nie bedzie stanowil problemu?

Gość mn76ghh
czyli pierwsze co zrobic teraz to kategorycznie odmowic spotkania w mieszkaniu propnujac inne miesjce, moze jakies centrum handolwe, nie pojawiac sie w tym mieszkaniu hmm ciekawe jak on sie poczuje, a jak zapyta dl;aczego tak? jak zapropnuje ze zaprasza mnie na obiad/kolacje u siebie?

Gość mn76ghh
Ty bys tak zrobil, jakbys byl na jego miejscu? a ja po tak krotkim czasie znajomosci mam prawo tak od niego wymagac? bierzesz z dzieckiem? hmm

Gość mn76ghh
czyli przede wszystkim nie spotykac sie w tym mieszkaniu to szkodzi moje reputacji ktos napisal ze sie podkładam ale na kogo ja teraz wyjde jak zawsze mowilam mu ze jest mi u niego tak miło, itd

Gość mn76ghh
wiem, dlatego licze sie z tym ze musze byc ostrozna, a to jest kwestia bardzo delikatna nie wiem czy moge juz po tak krotkim czasie od niego wymagac zeby poznaawal moje dziecko

Gość mn76ghh
Pan X - ale inaczej podobnie mysli facet ktory ma dziecko, a inaczej taki ktory go nie ma. TY masz to dla ciebie to jets oczywiste. Tu jest kwestia czy on wogole chce mnie, a co dopiero dziecko..:( wstyd:(

Gość mn76ghh
kurde myslalam jednak ze to jets proste, ze jesli sie mu podobam, ze jesli czesto sie odzywa, spotykamy sie, ciagle ten czas nam ucieka, cos fizycznego sie miedzy nami dzieje, to jestesmy juz na dobrej drodze do zwiazku a tu sie okazuje ze o to bardzo trudno bo jemu ciezko otrzasnac sie po tamtym zwiazku ktory zakonczyl sie rozwodem podobno zona nim manipulowała, dawal sie, wykorzystywala, w koncu odeszla z innym, zaszla z nim w ciaze mzoe gdybym zaczela nagle duzo wymagac to to obudziloby w nim cos

Gość mn76ghh
tak che zrobic, myslec a takiej kategorii, ale chcialam zaczac to realizowac dopiero jak juz bede go pewna, tzn jego uczuc