Szuwar217 0 Napisano Październik 9, 2011 Witam wszystkie Panie i Panów dostępnych na tym forum. Mam do Was pytanie: Natomiast kochałem sie dzisiaj z dziewczyną swoją. Był to stosunek przerywany ale z prezerwatywą. Gdy dochodziłem wyłożyłem penisa z pochwy i doszedłem poza nią ale z założoną prezerwatywą. Zawsze po stosunku sprawdzam czy nie występują na niej żadne dziurki itp. Prezerwatywa nie była naciągnięta. Na czubku penisa był "luz" nie było w niej powietrza. Okazało się, że prezerwatywa ma jedną mała dziurkę niestety :| Czy moja dziewczyna może być w ciąży ? Mam 26 lat nie jestem nastolatkiem po prostu chce wiedzieć. Proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Październik 10, 2011 proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Październik 10, 2011 Jeżeli wytrysk był poza to szansa jest minimalna, Zależy tez jaki to był okres w jej cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Październik 10, 2011 ostatni okres dostała 28 września a cykl miesiączkowy trwa u niej średnio 28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez_nazywy Napisano Październik 10, 2011 więc wychodzi na to że Twoja dziewczyna jest przed owulacją, jednak mimo tego ryzyko zajścia w ciąże jest minimalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Październik 10, 2011 ok, dziękuje za odpowiedź. A może wiesz coś na temat płodności po chemioterapii ? Odbywałem kilka cykli chemioterapii jak miałem 6 lat ostatnią gdy miałem 10 lat i chciałbym się dowiedzieć czy moge mieć problemy w przyszłości z poczęciem dziecka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 10, 2011 "Gdy dochodziłem wyłożyłem penisa z pochwy i doszedłem poza nią ale z założoną prezerwatywą. " Wyjąłem. Wyłożyć to można karty na stół albo towar na półki. "Natomiast kochałem sie dzisiaj z dziewczyną swoją." I chyba nie znasz znaczenia słowa natomiast. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Październik 10, 2011 znam czy nie znam nie ważne... ja proszę o odpowiedzi, porady a nie i naukę języka. Chciałem dodać również : chciałbym dodać, że gdy sprawdzałem później tą prezerwatywę po nalaniu wody do środka nic sie nie dzialo dopiero gdy mocno ją zdusiłem 2 razy zaczęło lecieć z niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wejheroweka Napisano Październik 10, 2011 a na wizazu nie odpowiedzieli ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach