Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adonis cudnych Pań

wice,żarty i kawały

Polecane posty

Gość a ty przestań trzepać tymi
Osłem sam jesteś............... Sam sobie szukaj pomocy :P:P Bo mi sie tak podoba i możecie mnie pocałować w rzyć :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P Osłem sam jesteś............... Sam sobie szukaj pomocy :P:P Bo mi sie tak podoba i możecie mnie pocałować w rzyć :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P Osłem sam jesteś............... Sam sobie szukaj pomocy :P:P Bo mi sie tak podoba i możecie mnie pocałować w rzyć :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P Osłem sam jesteś............... Sam sobie szukaj pomocy :P:P Bo mi sie tak podoba i możecie mnie pocałować w rzyć :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P Osłem sam jesteś............... Sam sobie szukaj pomocy :P:P Bo mi sie tak podoba i możecie mnie pocałować w rzyć :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P:P :o :P:P:P:P :P:P:P:P:P

jestem oslą pałą i chooj ci do tego Adonisie :D:D:D

Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku Ruchać idź sobie na erotyczny Osla Pało we własnej osobie , masz taki nick przecież :P Sam sie tak nazwałeś Januszku Duszku

Gość widać że nie dorosłaś/łeś
matolku :D

Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno

Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy

Jeżeli myślisz, że idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego

Trudne problemy zostawione same sobie staną się jeszcze trudniejsze

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz

Druga kolejka jest zawsze szybsza

Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie

W ten sposób ci odpowiem :P PIERDOL SIĘ

Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia - głupcy są zbyt pomysłowi

Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu

To, czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc

Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć

Złota zasada Murphyego: Zasady określa ten, kto ma złoto

Zasada Robertsona: Dyplomata to ktoś, kto mówi ci, abyś poszedł do diabła, a ty cieszysz się na podróż

Prawo Gumpersona: Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane

Prawo Wylera: Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam

Prawo Balaniego: Jak długo trwa minuta, zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz Prawo Liebermana: Aby oszacować czas potrzebny na wykonanie jakiegoś zadania należy przewidywany czas pomnożyć przez dwa i przyjąć jednostkę o rząd wyższą Prawo Greena: Wszystko jest możliwe pod warunkiem, że nie wiesz o czym mówisz Maksyma Manlyego: Logika jest absolutnie pewną metodą dochodzenia do niepewnych wniosków Prawo Sattingera: Każde urządzenie będzie działać lepiej, jeżeli włożysz wtyczkę do gniazdka Prawo Fetta: Nigdy nie powtarzaj udanego doświadczenia Zasada Tsara: Przy dziesięciu priorytetowych sprawach kyóraś na pewno będzie wykonana jako pierwsza Dylemat Główny: Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów Pesymista obawia się, że może to być prawdą

DYRDYMAŁY SOBIE WYPISUJ , GŁUPCZE DO POTĘGI ENTEJ

Gość a ty przestań trzepać tymip:p?
A TY RÓWNIEŻ PODE MNIE

Gość a ty przestań trzepać tymip:p?
a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI a ty przestań trzepać tymi duchu nie podszywaj mnie 19:40 [zgłoś do usunięcia] a ty przestań trzepać tymi Jestem wyjątkowym palantem i dobrze mi z tym JAKI STARY TAKI GŁUPI