Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość biedrooooonkunia
Majka, obudź się. "Stosunki przyjacielskie" tak nazywasz utrzymywanie przez faceta w zamian za "obiadek i dzieci pod stołem? I nadal uważasz, ze nic tu nie jest dziwne?

Gość troglodytka:
autor musi być zdesperowanym brzydalem :/

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ale naiwne baby ,nie mogę :-) Uwierzyły,że jakiś fajny ,ledwo po 30 facet weźmie którąś z jej dzeckiem/ćmi do Szkocji i będzie ich utrzymywał.

Tylko sie nie pobijcie durne baby o tego świetego gostka :-) co za tępę babska:-)

Gość załóżmy że taki facet
naprawdę jest ....................ze chce tego o czym pisze autor topiku ..................... i co robi ? gdzie w chodzi ? na kafeterie ? :) to ze jego teksty brzmią wiarygodnie i niewinnie to o niczym nie świadczy na tym polega skuteczna manipulacja uczuciami ......... wiele reakcji na rożne zachowania jest schematycznych stereotypowych facet zastosował dużo klasycznych prostych jak choćby np. wybierając sobie nick i kraj ewentualnej emigracji Szkocję nick : prawie Szkot / prawie sknera ;) ponieważ sam sie tak nazwał możesz specjalnie nie roztrząsać kwestii finansowych nie zastanawiać się nad tym jaki on ma w tym interes naprawdę .......

załóżmy że taki facet jego słowa sa wiarygodne,ale tylko dla głupich,naiwnych bab z dziećmi bez ojca :-)

Gość mieszkam w UK
jak czytam niektóre posty to widać w nich taką zawiść i zazdrość, że głowa boli... tu się już zrobiło typowe polskie piekiełko... durne baby... zasłużyłyście na swój polski los... ja mam dwójkę dzieci w tym jedno urodzone tutaj na Wyspach i tyle powiem że takiego szkota to po nogach całować po prostu trzeba i nie ma nic dziwnego w jego zachowaniu - tak myślą tylko skretyniałe matki-polki które świata nie oglądały i nie wiedzą jak się żyje tu... on nawet niespecjalnie musi utrzymywać te kobietę wy idiotki bo w UK związek partnerski ma takie same prawa jak małżeństwo jeśli chodzi o słynny socjal i matka dostanie kasę z której spokojnie utrzyma siebie i dzieci... co najwyżej wszycy mogą zyskać wspólnie bo może się udać otrzymać lokum socjalne lub dopłatę do wynajmowango domu/mieszkania... ten facet po prostu dobrze liczy kasę i ma rację a wy jesteście zwykłym bydłem nie wartym komentarza...

to nie tyle głupota co chwytanie nadarzającą sie okazje ...... osoby zatopione w złej sytuacji są jak tonący który brzytwy sie chwyta ............niestety nie dość ze nie wypłyną na wierzch to jeszcze mogą bardzo się pokaleczyć skurwysynem jest ktoś kto zamiast pomocnej dłoni podstawia brzytwę !

Gość mieszkam w UK
sk...synem jest ktoś kto z góry ocenia czlowieka nie znając go i niszczy mu tutaj opinię stosując naprawdę ruskie, wredne, socjotechniczne zagrywki...

Gość mieszkam w UK
Mentalność typowej polki: wywiezie, zgwałci, zabije, a dzieci sprzeda na narządy. Wy się musicie leczyć... on zarabia z nadgodzinami na pewno nie mniej niż 1800-2000zł TYGODNIOWO... czy wam się zdaje że ktoś taki miałby złe zamiary? jakby chciał poruchać to może mieć każdą polską dziwkę nawet całodobowo... dużo tu takich...

Gość mieszkam w UK
nie wiem czy liczy czy nie i wyraziłam tylko swoje zdanie bo jest i taka opcja ale gdyby tak było to co w tym złego? benefity są na matkę przecież... on nie potrzebuje kasy bo ma jej full jeśli nie pije i nie ma zobowiązań typu wysyłanie haraczu do polszy co miesiąc

mieszkam w UK mam męza,który jest ojcem naszego dziecka i mamy jak śliwka w kompecie,wiec czego mam zazdroscic durnmym,naiwnym babskom ,które na dodatek maja dzeci ,których to ojcowie maja je w nosie i te głupie baby szukaja naiwnych i wierza we wszysttko co im jakis ktos napisze :-)

mieszkam w UK :-) ty taka głupia czy tylko na taka wygladasz:-)

Gość mieszkam w UK
Ja jestem tu już 6 lat i mam dwójkę dzieci z facetem którego tutaj poznałam szukając pokoju do wynajęcia... teraz mamy wzięty mały domek na kredyt i żyje nam się super... nic nie brakuje stać nas na wszystko a dzieci są szczęśliwe i radosne... powodzenia życzę tym naburmuszonym złośnicom które z każdego faceta chcą zrobić zboka... nic dziwnego że jesteście samotne i zawsze będziecie...

Gość mieszkam w UK
donkapatke, nie musi pracować żeby dostać benefity... a jakby pracowała to dostałaby jeszcze większe...

mieszkam w UK ty jednak ejstes gfłupia,bo porównujesz swoja sytuacje do tego tematu :-) Ty wynajmowałas pokój u faceta z którym teraz jestes,cos pomiedzy wami zaiskrzyło i jestescie ze soba. Autor tego topiku po prostu tutaj zrobiła tak jakb6y casting nainych ,durnych kobiet z przychówkiem. Te dwie sytuacje sa od siebie całkowicie rozne.

mieszkam w UK ja samotna nigdy nie byłam,i nie bede,a nawet jakmnie facet rzuci,to moje dzecko jest juz dorosłe,wiec nie bede szukała ojca dla swojego dzecka :-)

Gość mieszkam w UK
Jaki casting? cyt. z jego posta "co o tym sądzicie?"... a w jaki sposób moja sytuacja jest inna to ja nie wiem bo też najpierw tylko mieszkałam z takim obcym facetem a teraz mam z nim dzieci i jest świetnie!

Gość mieszkam w UK
no to jak nie rozumiesz tej sytuacji i dziecko utrzymał ci facet to co się wtrącsz do tematu?

Gość mieszkam w UK
On napisał zresztą że daje szacunek i opiekę i nie wie czy to oznacza miłość ale że niczego nie wyklucza... moim zdaniem to jest sytuacja podobna do mojej i podobny typ mężczyzny taka prawda że on nie chce kota w worku i mizgania latami, obrączek i całej tej ściemy a potem sytuacji że baba go złowi i wyciśnie jak cytrynę... mało takich polek-oszustek jest w kraju?

Gość nikt nie twierdzi że to jest
niemożliwe czy nieprawdopodobne ,co autor oferuje ........... rozumiem że ktoś może być zainteresowany czymś takim facet opisał dość szczegółowo o co mu chodzi więc teraz pozostaje kwestia jak najszybszego spotkania sie w realu i skonfrontowania nawzajem tylko ze naogół w takich przypadkach będzie pewnie tak że facet może i ;) zaraz się umówi realnie ... wszystko będzie wyglądać pięknie i wiarygodnie ............tylko że akurat przed samym spotkaniem okaże się ze coś tam mu .....wypadło niespodziewanie ......

mieszkam w UK jak dobrzeprzeczytałam,to ty te swoje dzieci masz z tym facetem ze Szkocji.NIe mylęsie prawda?

Gość mieszkam w UK
donkapatke, zwykły child benefit nie wymaga pracy matki i może go otrzymać każdy kto utrzymuje jakieś dziecko, nawet nie swoje... więc matka tym bardziej otrzyma - na najstarsze 20f tyg. a na kolejne o 1/3 mniej... i jest to jeden z parunastu benefitów na dzieci tylko... a są jeszcze dziesiątki innych np. mieszkaniowe lub z tytułu niskich dochodów...

Gość mieszkam w UK
Nie mieszkam w Szkocji i po co w ogóle te prowokacje ciśniesz...

mieszkam w UK sk...synem jest ktoś kto z góry ocenia czlowieka nie znając go i niszczy mu tutaj opinię stosując naprawdę ruskie, wredne, socjotechniczne zagrywki... ---------------------------------------------------------------------------------------- sie uśmiałam hehehehe oceniam z boku bo akurat siedze przy kompie a że słów nie skąpie :D ........ no cuż ....... nie jestem nick prawie sknera :P

mieszkam w UK po prostu chce dowiedziec sie czy ty takze poszukałas swoim dzieciom ojca,czy po prostu masz z tym facetem dzeci.

To mi to wygląda na kolejny przekręt polaków w Angli,czyli babka będzie udawać samotną matkę z dziećmi i nie przyzna się że ma kogoś.Stary numer