Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość ona100000
byłbys w stanie zaopiekowac sie nami,nie chodzi o pieniadze bo akurat je mam,tylko o to ze szukam kogos odpowiedzialnego i opiekunczego

Gość prawie Szkot
Nie jestem na żadnych Randkach O2. Pisałem tylko tutaj.

Gość wesołłłłłłłłła wdowa
z jakiego miasta jestes , chec porozmawiac priv.

Gość ona100000
prawie Szkot???????

Gość no nie rozumiemm
weirdgirl Ty tez prowokujesz,bvo nie wierze,ze myslisz tak jak napisałas,ze przyklaskujesz durnemu facetowi :-) ktory w zywe oczy nabija sie ze wszystkich.

Gość DoNut
Nie wyśmieję cię ani nie poradzę, jw. Powiem tylko, że jako kobieta z dziećmi właśnie dlatego, że je mam, nie zdecydowałabym się rzucić wszystkiego i wyjechać z obcym człowiekiem. Sama - być może.. Gdyby mi życie dojadło i miałabym dosyć. Z dziećmi - nie. Jestem za nie odpowiedzialna i gdyby coś z tego, co piszesz okazało się ściemą, cierpiałyby razem ze mną a do tego nie mam prawa.

jestem po koszmarze zycia, jakies pieniadze na wyjazd bym miła nie chce sponsora ale kogos kto mi pomoze.. jak sobie podpasujemy moze zwiazku.. na poczatku oczekuje mieszkania i opieki, angielski znam srednio, chce pracowac i wychowywac dzieci w normalnym kraju, jesli nie sciemiasz napisz dlaczeg szukasz takiej kobiety?

Gość prawie Szkot
@wesołłłła i ona100000: traktuję to co piszecie całkiem serio...

Gość no nie rozumiemm
prawie Szkot :-) fajnie sie bawimy,co nie ;-)

Gość prawie Szkot
@weirdgirl: ciebie też...

Gość Tzn. że więcej facetów wpadło
na pomysł, żeby zabrać dzieciatą do Szkocji :) Ten na Randkach też tak pisze.

Gość ona100000
napisz cos o sobie,moze jakies zdj??

Gość Tzn. że więcej facetów wpadło
A może to jakiś przemysł? Biznes? ;)

Gość no nie rozumiemm
Tzn. że więcej facetów wpadło widocznie organy są w cebnie,ze faceci sa tak altruistyczni,ze chca zaopiekowac sie obcymi dziecmi ;-)

Gość prawie Szkot
@ona100000: odpiszę za moment. @wesołłła: ja już sporo napisałem wcześniej o tym. Mam przekonanie, że matka z dziećmi jest dojrzała i ma inne priorytety niż jakaś samotna dziewczynka, która szuka sponsora. Ja nie bardzo mam czas budować rodzinę od podstaw, a jednocześnie duszę w sobie narastające chęć opieki, bycia potrzebnym, ważnym. To nadaje sensu wysiłkowi i życiu. Stąd taki pomysł, żeby pójść na skróty dla wspólnej korzyści.

Gość prawie Szkot
@no nie rozumiem: nietrudno zgadnąć, że to ty się bawisz na Randkach kopiując mój tekst. Zero.

PISZESZ SENSOWNIE.. ALEmysle , ze nie masz pojecia ile czeka Cie kłopotow , problemow..to nie takie proste jak ci sie wydaje..a co bedzie jak ci sie odwidzi?raptem, bo to ne jest zart z taka dekklaracja.. zastanow sie czy wiesz co robisz..

Gość prawie Szkot
@ona100000: napisz troszkę więcej, w jakim sensie uciec? Robi ci krzywdę?

Gość no nie rozumiemm
prawie Szkot głupic jak but prowokatorze,Ja nawet na portal randkowy nie zaglądam ,wiec nie ja cos tam kopiuję :-)

do 'no nie rozumiem' jesteś jedyną bodaj osobą na topiku, "która czai bazę" do autora - możesz sobie pohasać i rozerwać nudę znasz doskonale to miejsce, co nie? wiesz, że nie brakuje naiwniaków, których wsadzisz na minę dla chwilowej uciechy a pelikaneria łyka, heh....

Gość prawie Szkot
@wesołłła: za długo to planuję żeby zmienić zdanie... naprawdę wiem czego chcę. Jesteś naprawdę wdową czy to ksywka taka?

Gość no nie rozumiemm
a mi to wisi mysle,ze tutaj kazdy"czai baze ";-) tylko po prostu prowadzi taka grę jak autor :-) po prostu kazdy z nas nudę zabija .Bo wątpię aby aż tak naiwni byli ludzie zeby uwierzyc w takie brednie :-)

Gość prawie Szkot
Od tego momentu nie odpowiadam na zaczepki i prowokacje hołoty która wyraźnie próbuje ośmieszyć temat. Kto chce ze mną pisać - niech pisze i nie zwraca uwagi na bzdury pisane przez niezrównoważonych ludzi.

Gość ja tak tylko
mam 7letniego syna i 9miesięczną córeczkę kazde dziecko z innego ojca... pracuję, ale straszny mobbing tam panuje, że jestem na skraju wyczerpania mieszkam w warmińsk mazurskim a tutaj o pracę bardzo trudno mam 28 lat... a to co piszesz... aż mnie boli....

wesołłłłłłłłła wdowa- to nic jestem samotna z dziecmi z wyboru.... bo moj ksiaze sie okazał nie z tej bajki:(i mi juz cizko jest uwierzycw coklolwiek.. Twoj topic mnie zaciekawił , bo nietypowy jest to przyznam ae jakos cizko mi uwierzyc , ze jest ktos taki kto chciłby pomoc mi

Gość no nie rozumiemm
prawie Szkot niezrównoważony to jest temat twojego topiku :-) Mało inteligentne prowo,ale poczytne ;-)