Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona żona

Jak przekonać męża żeby o siebie zadbał

Polecane posty

Gość oj tam oj tam....
beezeeseensu my z meżem też mamy po 30 lat i jakos nam nie przeszkadza chodzenie w dzinsach i bluzach, a na codzien takie stroje propagujemy:) niewyobrazam sobie zebysmy mieli "od jutra" bo "juz 30-stka" zacząc chodzic w garsonkach i garniturach hehe smieszne. Kazdy chodzi ubrany jak mu wygodnie i w swoim stylu. wazne zeby byl czysty , umyty a nie w garniaku

Kobieta, ale ty masz nasrane. Wsadź mu jeszcze w dupę kolek, żeby się nie garbił :o Wkrótce pośle cię w pizdu i dobrze zrobi :o

Może autorka jest fanką mody na sukces. Tam nawet śpią w koszulach na kancik. :D

Gość zagubiona żona
Pierdolicie :) Nie chodzi mi o modnisia i gościa "w kantkę". Ale mój wygląda jak łachudra. Jest niedbały. Nie mam nic do jeansów i bluz. ALe niech to będzie czyste i założone porządnie, a nie jak fleja. Jakby mógł to by jednych spodni nie ściągał przez miesiąc :( I ta bluza nie raz ufajdana jak u dziecka... rozpierdala mnie to! Czuje się jakbym była z dzieckiem, a nie z mężczyzną. Rozumiecie teraz? 😡

Gość Jaroslawe-84
wykurwiaj 🖐️

To wykonuj swoje obowiązki a nie pierdolisz. Wypierz i uprasuj. On tego nie musi skoro do szczęścia mu kancik nie potrzebny.

No właśnie nie rozumiemy bo skoro jest nazwijmy to 'brudasem", to dlaczego za niego wyszłaś? I nie zwalaj na studenckie czasy znowu. :p

Gość wiecie cooo
gdyby napisala ze maz powiedzial na nia ze nie dba o siebie a nie na odwrot to wszyscy byscie tu naskoczyli na nia. ze jaka brudaska i flejtuch. a jesli koles o siebie nie dba tto wszyscy mowia zeby sie nie czepiala. gdzie tu sprawiedliwosc

Bo autorka trochę mota się w zeznaniach. Raz pisze, że fleja potem, że ma kiepą pracę a na koniec, że brudas. No niech się na coś zdecyduje, to my się wtedy opowiemy po właściwej stronie ale jeżeli jej men jest naprawdę brudasem to jego wina a jej błąd, że z nim się związała. :)

Gość co ma napisac
hehe niech maz wali prosto do Hameryki tam wtopi sie w tlum

Gość co ma napisac
brudasow

Gość gość
w sumie to nie jest śmieszne, bo nie wiem jak wasi panowie, ale mój to nie chce się badać. Mimo, że wie, że to dla jego dobra. Mnie się udało go przekonać przez ten konkurs http://www.kobieta.diagnostyka.pl/ nawet jeśli nie wygram głównej nagrody, to już wygrałam coś ważniejszego, zdrowie mojego faceta.