Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamandarynka***

żaden mężczyzna nie jest w stanie mnie uwieść

Polecane posty

Ale dlaczego mamy ją ignorować? Przecież jest taka zabawna z tym swoimi przekonaniami. Powiem więcej, jest żeńskim odpowiednikiem offermy. Jemu też nie można wytłumaczyć, że białe jest jednak białe a nie czarne. :D

Gość a ciebie co natchnelo
byc porownywac starego chlopa do rozkapryszonej malolaty ?:O🖐️

co to za świat w którym posiadanie własnych przekonań jest "zabawne" :) lepiej podążać za tłumem według ciebei, według mnei nie ? :)

Oboje są niereformowalni z tym, że dla niego jest już za późna ale dla niej jest jeszcze nadzieja.:D Fiku, posiadanie przekonań nie jest zabawne, natomiast posiadanie zabawnych jak najbardziej. :P

Gość kolejny przyklad
masz zabawnego podszywa :D:D

Twoja naiwność w oczekiwaniu na idealnego księcia z bajki i przekonanie o własnej idealność. Już nawet nie wiem co jest bardziej zabawne. :D

Gość wystarczy ze bedzie mial
wszystkie te cechy ktore ma w stopce :classic_cool: ogolenie to jest mi zal takich ludzi ze wierza w bajki czy inne mody na sukces

Dosłownie nie napisałaś ale swoją osobowość zawsze określasz tylko samymi "ochami" i "achami". :) Więcej realizmu laska.

moze i ludzkie ale ty poszukujesz wszystkich w jednym czlowieku a to juz awykonalne jest :D

nie badz zaklamana w pierwszy topiku cos tam o przytulaniu pisalas ze jestes och i ach :classic_cool:

I jeszcze się wszystkiego wypiera. Mówiłem, że niereformowalna.:D To napisz jakie masz wady skoro tak. :P

Upór i duma, to są akurat zalety więc zbytnio się nie postarałaś. :p Co do odwagi, to masz rację, strasznie Cię to ogranicza i dlatego chowasz się za maską niezdobytej i zajebistej fikuśnej. ;)

nie szukam tu poklasku baldur :) albo powiedz co Cię razi we mnie (by spojrzec an siebei z innej perspektywy,) albo konczmy dyskusję

I z obecnym podejściem szybko jej nie poznasz. Nie umiesz słuchać fikuśna i za bardzo jesteś w siebie wpatrzona. :)