Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spaghetti

Mieliście kidyś do czynienia z nimfomankami? Ja nie, ale po czym je poznać???

Polecane posty

Gość Spaghetti

Hmmm... Bo ja mam taką koleżankę, która cały czas o TYM gada...

Gość KrolewnaZwiewna
Ja też cały czas gadam bo witamin mi brakuje :D

Gość Znakcharakterystyczny
Poznasz je po kurwikach w oczach

Gość KrolewnaZwiewna
Nimfomanki dają d00py piłkarzom z okręgówki za free . . .

Gość dziewczyna stad i znikad
Hm... powiedzmy, ze znam temat od podszewki :/ pamietajcie, ze to choroba, nie mozna nad tym zapanowac..... to jest prawdziwe nieszczescie dla takiej osoby, tak samo jak alkoholizm, hazard itp..... nic fajnego, seks jest do budowania swojego poczucia istnienia... taka osoba gdy nie ma kochanka czuje, ze znika, przestaje istniec. nie chcielibyscie byc w jej skorze. wspolczujcie takim osobom. obejrzyjcie film "Love Sick. Secrets of a Sex Addict". Film jest nawet z polskim lektorem. Glowna bohaterke gra sliczna blondynka, historia na faktach. nieraz wam scisnie serce, jakie "sekrety" maja osoby uzaleznione od seksu. pozdrawiam

Gość dziewczyna stad i znikad
Ale nimfomania to nie jest po prostu "lubienie seksu"..... tak wlasnie mysla osoby, ktore nigdy nie zetknely sie z problemem. Jest to okrutna, wszechogarniajaca obsesja.... nikt nie bedzie szczesliwy w zwiazku z erotomanem, bo erotoman siebie nienawidzi.... kazde uzaleznienie jest przeklenstwem, powie to kazdy probujacy zdrowiec uzalezniony, od czegokolwiek... erotomania demoralizuje tak samo, jak uzywki.... a partner naprawde bedzie szczesliwy ze zdradzajaca go i nienawidzaca siebie erotomanka....? na pewno bedzie...? a uzaleznienia sa zazwyczaj "krzyzowe" czyli wystepuja dwa lub wiecej.... fajnie miec partnerke erotomanke lekomanke...? erotomanke alkoholiczke....? itp. super po prostu. wszak "sa gorsze choroby" :] no ale wiekszosc ludzi nie wie nic o tej problematyce, czemu sie zbytnio nie dziwie.... mam nadzieje w duchu, ze wiekszosc spoleczenstwa jest zdrowa, chcialabym tego. i zdrowia dla wszystkich uzaleznionych - od czegokolwiek...

Gość pannnaznikim
qrwa kolejne po depresji dysleksji i innym gównie usprawiedliwienie swojej słabości.Każdy ma pociąg do sexu tak nas zaprogramowała natura tylko większość ma na tyle silną wole że potrafi nad tym zapanować np. po to że woli w pierw poszukać kogoś na stała,bo lepsi faceci wolą bardziej cnotliwe.