Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Karolina23**

Kobiety Starające się zajść w ciąże i będące w ciązy ZAPRASZAMY:)

Polecane posty

Kto serwował obiad ? :-) U mnie na razie tylko pomidorowa, musiałam przeczytać te 3 stronki :-) Zmykam robić drugie danie. Agusii leż i odpoczywaj, na pewno będzie wszystko dobrze. STARACZKI: ********************************************************* ************************** NICK.................WIEK........SKĄD................... .CYKL STARAŃ..... ********************************************************* *************************** Anirak................32..........pomorskie.............. ....38 cykli....... CIĘŻARÓWKI: ********************************************************* ************************* NICK................WIEK.......SKĄD........TYDZIEŃ..... ....TER.PORODU ********************************************************* ************************* Asia1983.............28......zach-pom..........32...... ......12.12.2011 Niezapominajka....23.......wielkopolskie......31........ ....18.12.2011 Monia__aa............24......wielkopolska......26....... ........ 01.2011 Lovekrove ...........29......warm-maz..........24.............2.02.201 2 Wanda23.............24.......wielkopolskie......23...... .....17.02.2012 Mala_Gosienka.......25......zach-pom..........16......... ...30.03.2012 Beti2905..............31......mazowieckie.......13............03.05.2012 Agusiiiii28.............28......mazowieckie.......5...... ...........06.2012 MAMUSIE: ********************************************************* ***************************** NICK...........WIEK.......SKĄD...........DATA PORODU....IMIĘ DZIECKA ********************************************************* ***************************** Vilia..............27........łódzkie..........17.08.201 1........Bartuś........

Katia ja do kalisza mam niecałe 30 km :) Wanda na lutówkach napisałam tylko pare razy( i to dawno),a o jaki anonim Ci chodzi bo nie kojarze? I Ty też z wlkp? Asia1893 już pisałam jak z tymi serduszkami,ale wkleje link jeszcze raz http://forum.o2.pl//emotikony.php prosze :) Anirak jeśli chcesz zapisać wątek to u góry masz "dodaj do ulubionych" :) no zdrzemłam sie,całe 2 godzinki :)

STARACZKI: ********************************************************* ************************** NICK.................WIEK........SKĄD................... .CYKL STARAŃ..... ********************************************************* *************************** Anirak................32..........pomorskie.............. ....38 cykli....... CIĘŻARÓWKI: ********************************************************* ************************* NICK................WIEK.......SKĄD........TYDZIEŃ..... ....TER.PORODU ********************************************************* ************************* Asia1983.............28......zach-pom..........32...... ......12.12.2011 Niezapominajka....23.......wielkopolskie......31........ ....18.12.2011 Monia__aa............24......wielkopolska......26....... .....28.01.2011 Lovekrove ...........29......warm-maz..........24.............2.02.201 2 Wanda23.............24.......wielkopolskie......23...... .....17.02.2012 Mala_Gosienka.......25......zach-pom..........16......... ...30.03.2012 Beti2905..............31......mazowieckie.......13....... .....03.05.2012 Agusiiiii28.............28......mazowieckie.......5...... ...........06.2012 MAMUSIE: ********************************************************* ***************************** NICK...........WIEK.......SKĄD...........DATA PORODU....IMIĘ DZIECKA ********************************************************* ***************************** Vilia..............27........łódzkie..........17.08.201 1........Bartuś........ wpisałam tylko termin porodu ;) Agusi trzymam kciuki za Was.

Beti2905 cieszę się, ze dopisujesz się :) po cichu liczyłam na to i było by mi smutno bez Ciebie Monia__aa-dziękuję :* Niezapominajka chyba maila Vili nie dałaś...mam jej przekazac? bo to chyba Twóoj oficjalny

Niezapominajka dobrze:) super wózek,a powiedz mi Ty mieszkasz niedaleko może tej miejscowości z której przyjdzie ten wózek z allegro? Asia nie ma za co :)

Niezapominajka bo ja mieszkam niedaleko tej miejscowości :) ciekawe czy jeszcze wystawią te wózki bo sama bym była chętna na niego ;)

no różowy raczej nie he he :) choć wiesz ja za różowy zbytnio nie jestem ale ten mi sie podoba :) mnie sie podoba kolor 09, 34. Wogóle za dużo tych kolorów.nie można sie zdecydować :D

Jeśli można tez poprosze te ksiązeczki wanda.forum@gmail.com Zbieram się dziś nasz wielki dzień:)

Niezapominajka mi też :) Asia co moge powiedzieć,druga ciąża,planowana (choć nie myślałam,że sie od razu uda ). Była szansa na bliźniaki,ale to drugie było puste jajo i sie wchłoneło,od początku byłam na tabletkach. Potem mogłam odstawić i od połowy września znów biore (nospe,asmag,i do nie dawna luteine) bo mam szyjke miekką i niezadługą,bo na ostatniej wizycie miała 34mm. To już jest lepsze bo właśnie w połowie września miała równe 3 cm. No i będzie synek :) jeśli coś jeszcze to pytać śmiało :)

Beti ...no bo wiadomo,że BLiźniaki to chodzą parami :) Niezapominajka...nic nawet nie mów! czasem to sie boje czy aby wszystko było ok...jak nie totalna cisza , to skakanie po schodach :) ale piszcie dalej o wózkach, bo Wam sie wtrąciłam pytaniem do Moni

moni_a z tego co pamiętam ktoś chciał tam jakieś porządki robić, w tabelce z płcia ,ktoś pisał że terminy rózne w styczniu i w lutym Pamiętam bo jestem uczulona na anonimy I tak się właśnie zastanawiam czy to dobrze pamietam czy też móżg mi płata figle:) To ktos poleca dobry szpital w moich oklicach

Monia__aa ale juz masz 26 tydz i już bliżej niz dalej :) a luteina jest po prostu cudowna....biorę od 12 tyg i do końca będę brała

Asiu no coraz bliżej ;) też masz dopochwową luteine? ciekawa jestem co gin powie na tą szyjke na następnej wizycie.

mam nadziej,ze powie,że dlugosc ta sama i ze zamknieta:) tylko nie pamietam czy ma byc miekka czy twarda

zmieni sie na wczesniejsza o 3-4 tyg, ale czekam na przepowiednie mojej gin , bo wizyte mam 25.10 Niezapominajka, napiszesz jak wrazenia z wózka , jak przyjdzie?

nie wiem, zapytam sie, mam nisko łozysko i wole cc, ale nie ja o tym decyduje a Ty? Niezapominajka ?