Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Karolina23**

Kobiety Starające się zajść w ciąże i będące w ciązy ZAPRASZAMY:)

Polecane posty

No ja tez myślę, że termin powinien być wedługo OM i ten jest najbardziej prawidłowy Poza tym wcale mi się nie spieszy na porodówkę... co do seksu to nie mam pojęcia...tylko apetyt, ale...

Czyli zostało mi parę tygodni????? No to trzeba to będzie dzisiaj uroczyście obwieścić :))). Ale powiem Wam, ze całą ciąże to mam takie libido, że armia żołnierzy to dla mnie pikuś byłby - gdybym mogła - ach ta wyobraźnia .... A najgorzej jest, jak ja bym coś kombinowała a M ogląda mecz (wrrrr) i chce sie do tego zabierać jak ja już śpię ....... . Muszę chyba jaśniej wyrażać swoje potrzeby ....

Beti - o przyjemności nie wspomnę - jest o niebo lepiej niż przed :))). Ach to od 34 tc - będę nie do zniesienia - a tu może teściowa będzie - już jej współczuję :))

Asiu tak patrzę na Twój suwaczek i zostało Ci 19 dni Jak się czujesz na tych tzw. ostatnich nogach??

Wanda, u mnie jest różnie , bo termin mam10-13.12...a suwaczek ustawiłam na OM 12.12 jak sie czuje? :D staram sie myslec pozytywnie, proszę M o pozytywną wizualizację porodu, bo ja muszę mieć plan/wizję a poród jest dla mnie nie-do-ogarnięcia, oczywiscie nie musi ona sie spełnic, ale przynajmniej optymistycznie mnie nastraja, a moje Kochanie jest takie,że zazwyczej to co sobie wymysli to sie sprawdza-więc trzymajcie kciuki, bo jego wersja porodu jest bardzo optymistyczna (ale opoki co nie opowiem o niej) torby spakowane-milion razy przepakowane...zaciskam nogi, sprawdzam wkładke, nie zastanawiam sie nad wierceniami Julki w szyjkę i chcę dotrwac do 2-3.12. hormony/humory mam :)

Hej dziewczyny !!!! Karolinka gratulacje!! 2 godziny, jak fajnie, ze tak krótko, mała jest śliczna. Tyle się napisałam, a mi zniknęło :(

Riolek, no właśnie nie chciałam Ci namieszac bo może każda ma inaczej ale ja owu miałam przy jajeczku 22mm więc się zdziwiłam że gin kazała Ci czekac do soboty. Ale może miała rację i się wam uda :) W sumie każdy lekarz ma swój pogląd i swoje doswiadczenie. Trzymam kciuki!! :) A ja w koncu zarejestrowalam teścia na to usg ale na tomograf mam rejestrować (osobiście!) w grudniu a i tak terminy są na: LUTY!! Zasatanawiam sie czy jechać w grudniu po raz ostatni z nimi na to badanie ale jestem pewna że w lutym już się z domu nie ruszę!! Wali mnie to, za przeproszeniem. Apropo walenia: ja mam celibat :( M się uparł i koniec, kropka! Wrrr. Nienormalny. Więc nic dziwnego że stresy mnie nie opuszczaja bo nie mam nawet jak się rozluznić i zrelaksować :P A wszedzie pisza że sex w ciązy to bajka! :( KALA, Ty mi się nie zamartwiaj bo to wszystko wpływa na narzeczoną mojego synka ;) Wybacz Asiu, ale skoro Mikuś Love upatrzył sobie Twoje córeczkę to nie bedziemy się wtryniać i na synową biore córke Kali :D ;)

Zorka - ale mnie rozbawiłaś z tą narzeczoną. Mikołaj woli dojrzalsze kobiety więc Julcia dla niego jest w sam raz :). Kiedy Zorka zdradzisz nam imię malucha :))) - nasz jakiś termin na obwieszczenie tej nowiny :). Jak leżę na prawym boku i podłożę rękę pod brzuch to czuję jego nóżki jak mnie kopią, a jak zrobię tak samo na lewym to czuję główkę i raczki :).

Gość RIOLEK
jajeczko mialo 22mm nie chciala da pregnylu bo powiedziala ze moze samo peknie nie chciala faszerowac mnie tymi hormonami przyszlam 17 dc sprawwdzic czy peklo jakby nie peklo to bysmy w nastepnym cyklu mieli ten pregnyl a jescze mowila ze sugeruje ze moze peknac w sobote jakby szybciej peklo bolalo by podbrzusze i krew by leciala to mozna szybciej sie starac dlarego zrobilam to w sobote tak jak mowila bo nie mialam krawienia albo moj organizm inaczej przyjmuje to wsyzsko juz sama nieiwem

Mi siostra mówiła, że mies przed porodem cylibat na miłość :-). Także mam jeszcze 2mies ale już pozycje stają sie nie wygodne. Och nie ma to jak bez brzusia :-)

Riolek, ale przecież rzadko która dziewczyna ma krwawienie na owulację... Czyli na dobrą sprawę nawet jeśli w sobotę miałaś owulację to według Twojej ginki powinnaś krwawić... Nie rozumiem za bardzo tego... No ale teraz musisz się odstresować i przestać zamartwiać tym czy dobrze się wstrzeliliście, bo to może tylko przeszkadzać, a i tak już nic nie zmienisz... Za około 2 tygodnie się okaże czy się udało czy nie :) trzymam kciuki :)

Aguśka, w tym linku co podałaś wyskakuje mi coś takiego: "Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga." :)

Zora - bez problemu :) Póki Syn w brzuszku to możesz mu wybierać żonę. Za 20-30 lat będziemy mogły tylko się uśmiechać na myśl o wybieraniu przyszłego małzonka naszemu dziecku :) też tak myślę,że Mikołaj i Julia to miłość od pierwszego...spojrzenia (?) ...a Twój Chłopaczek tak obserwował Ją i tylko czekał czy przypadkiem nie pojawi się Malutka Kala, bo coś przeczuwał,że to Ona patrząc na zdjęcie z usg :) Lovekrove-moja tez lezac jak banan tez po lewej miala główke...a jak kladlam sie na prawy to kopala,az nie wrocilam na lewy...moze wkrotce przekreci sie na dol główka?

Zora - bez problemu :) Póki Syn w brzuszku to możesz mu wybierać żonę. Za 20-30 lat będziemy mogły tylko się uśmiechać na myśl o wybieraniu przyszłego małzonka naszemu dziecku :) też tak myślę,że Mikołaj i Julia to miłość od pierwszego...spojrzenia (?) ...a Twój Chłopaczek tak obserwował Ją i tylko czekał czy przypadkiem nie pojawi się Malutka Kala, bo coś przeczuwał,że to Ona patrząc na zdjęcie z usg :) Lovekrove-moja tez lezac jak banan tez po lewej miala główke...a jak kladlam sie na prawy to kopala,az nie wrocilam na lewy...moze wkrotce przekreci sie na dol główka?

Zjadłam ciepłe pierożki, popiłam gorącą herbatą i zaraz chyba będę musiała do majtek się rozebrać, bo krótki rękawek nie pomaga :-) dodam, że jeszcze nie odkręcam kaloryferów, bo nie mam potrzeby :-)

Koniec koców mój Syn został bez pary:) czy to oznacz, ze bede go miała tylko dla siebie:)

Aguśka super wyglądasz:) To dobrze że do około 34 tygodnia można się kochać. Ja mam libido skaczące raz jest a za chwilę znika zupełnie:P

nie nie Aguśka coś mówiła o dziewczynce, bo mała gosieńka też synek Może justysia 1+1 A Beti wie juz co będzie miała?? deficyt dziewczynek:) To moze powiemy M że ten alfabet to jednak niezły pomysł

Wanda - Aguska nie ma pary - a coś - o ile pamiętam o dziewczynce wspominała. Jeszcze Gosieńka - coś mi tu na trójkącik wygląda :).

Monia123 ma mieć panienkę :) Ciekawe jak Monia_aa w szpitalu? i Katia cos sie nie odzywa

hahaha ale sie nakręciłyscie :-p Tak wspominałam, ze niby zobaczył cipuńke, ale to taka pewność na polowe także wiecie może siurek za tyle czasu urósł ;-p

niedawno bylam na usg takim lepsiejszym w szpitalu i kobieta urodzila dziecko w tym dniu...całą ciążę miala usg, usg 4D, prenatalne (bo juz w wieku)...urodziła inną płeć niz jej 3 różni lekarze mowili, więc na pytanie do gin czy na pewno mam dziewczynke, powiedziala,ze co zamowilismy do dostaniemy:)

wybaczcie, ze na chwile zmienie temat, co wam pomaga na bóle głowy, mnie od wczoraj strasznie boli. I od kiedy można farbowa włosy u fryzjerki , bo ja już nie moge patrze na swoje :(