Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonkaNT

Otyłość...? Damy jej radę:)

Polecane posty

Jak mi się uda schudnąć to zdecyduję się na operacje. Bo nie chcę mieć wiszącej skóry. Na ramionach już mi wisi. A brzuch mam duży, tu mam najbardziej zniszczoną skórę i to będzie straszne po schudnięciu. Od kilku lat stosuję kremy na rozstępy i biorę rożne tabletki typu wzmocnienie włosów, skóry i paznokci, ale skóra nie chce się zrobić elastyczna

Gość valkiria742
ja nigdy sie na operacje nie zdecyduje za duze ryzyko

Gość manuelka12345
A ja Wam powiem, że po zrzuceniu tylu kilogramó...a zaczynałam mniej więcej jak miałąm 20 lat...mam fajną skórę...rozstępy są takie jasne, że mój mąż nawet ich nie widzi....skóra nie jest jakaś mega elastyczna - ale nie mam fałd:) No ale trzeba ćwiczyć...smarować, ćwiczyć, masować:)Mi pomogło:)

Gość valkiria742
dziewczyny a skad jestescie?:)moge do Was sie przylaczyc??

Gość valkiria742
ja okolice wawy:)

Gość valkiria742
mam 174 cm a waze ok 85 kg chce wazyc 7o kg a zmagam sie z duzym brzuchem mam chude nogi zgrabna pupe tylko ten brzuch jestem zalamana:(((

valkiria742 Pociesze Cię mi też idzie wszystko w brzuszek i baczki :/ i strasznie ciężko się tego pozbyć :/ Ale głowa do góry to jest możliwe :D

Chwilkę mnie nie było, chłopak dzwonił:) wszystkie są tu mile widziane, nie krępujcie się:) ja mam 170 i wagę zbliżoną do Twojej. Nie wiem ile dokładnie, bo wagi nie mam, u chłopaka się waże. Czasem jest tak, że jest 99 a czasem 105... Tak się waham...

Gość bnrgthnbgfnargnransrtnasr
kurwa jebana tłusta Ilonko pierdolisz od rana o dchudzaniu to sie za ie weź, rusz tłusty spasiony zad i pocwicz a nie pierdol trzy po trzy na forum, bo od tego nie schudiesz jebany tłusciochu

Oj niestety teraz do Ciebie nie napiszę na gg, bo korzystam z neta w telefonie(dzięki temu mogę częściej tu wejść), ale potem się odezwę:) a ja jestem z Nowego Tomyśla, 60 km od Poznania. W Poznaniu się uczę zaocznie więc dlatego tak wcześnie wtaje w weekendy:) napisałaś, że masz rozstępy po ciąży, mogę się zapytać jakie masz dzieciątko? Uwielbiam dzieci:)

Chłopak? Dziewczynka? Po ciąży dużo przytyłaś, czy wcześniej miałaś problemy? Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię pytaniem:)

Chłopiec, przed ciążą byłam szczupła , ale miałam troszke brzuszka i duże piersi , moge powiedzieć ,że kobieca , Po ciąży schudłam dopiero po roku byłam jak przed ciążą. Teraz od 1,5 roku znów przybrałam z powodu siędzącej pracy :(

Ja właśnie zaraz idę do sklepu. Mam 40 zł na zakupy, muszę kupić coś konkretnego dla tych głodomorów i coś dla siebie... Nie wiem czy im grochówki nie zrobić

Muszę kupić chleb, sobie chlebek fitnes, jakiś obkład do tego chleba, coś na obiad(oni dużo jedzą, a są patyki po mamie, ja po tacie wielka). Sama grochówka to muszę jakiejś kiełbasy kupić i jakieś mięcho, groch, ziemniaki i dużo warzyw:) grejfruta chyba sobie kupię i kilo jabłek:)

Tak , tylko cały dzień na chlebku i grejfrucie ? hmmm , nie polecam ... Ja bym kupiła kurczaka , do nich zrobiła kotlety z ziemniakami i sórówka reszte kurczaka ugotowała tzn zrobiła rosołek , mieli by 2 dania , a miesko z kurczaka z rosołku bym wszamała na obiadek (gotowane zdrowe :)) oczywiście bez skóry ... Ale każdy co innego lubi :P

Nie lubią kurczaka:) sobie chciałam szamać chlebek, jajka, grapefruta, jabłuszko:) ale rosołek to dobry pomysł. Porcja rosołowa kosztuje 2zł:) jakieś udko się znajdzie w zamrażarce:) dobra, mykam do sklepu, tam zdecyduje co na obiadek:P

Gość jab kad,
Ej dziewczyny powiedzcie mi prawdę!!! czy jeżeli mam 170 cm wzrostu i ważę, 63 kg, to jestem grubasem?

HEJ, ja z innego wątku, ale dwie kwiestie: keczup spoko można do kanapek, a sera zółtego sie wystrzegac, duzo pić wody , posiłki spożywac regularnie i i mieć pozytywne nastawienie. polecam warzywka na patelnie z odrobiną oliwy i do tego jajeczko sadzone. syte, zdrowe i pysze. aha i przy odchudzaniu koniecznie tran lub omega-3:) a jak uwielbiacie chlebus, to na sniadanko spokojnie mozna zjesc. fakt, ze czym pyszniejszy to wiecej go wcinamy, ziemniaki bez omasty, z warzywkami lub gotowane w skorupkach i z odr. prawdziwego masełka. ja polecam sprawdzone zupy (np te z mrożonek lub swieze warzywa), do tego kostka rosołowa, cebula, ząbek czosnku, kopere,mozna odr.mleka 2% zabielic.pozdr.

Gość valkiria742
kaja a czemu tran lub omega 3???